הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ענינים של חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 32 שוקל 81ק"ג אזור ה11-12%. לאחר 4 חודשים של חיטוב אני מעונין לרדת עוד קצת (זאת לאחר 10ק"ג שאיבדתי)ולאחר העמסה מטורפת שכנראה גרמה לי לעלות(לא בטוח שהכל נוזלים..)החלטתי לנסות את הערכים הבאים בתפריט:חלבון -עד 170ג' , פחמימה עד 60ג' ושומן 80-90ג'.הגירעון יהיה באזור ה600קל' וההעמסה תהיה כל 8-10 ימים.
מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
מה הbmr , שלך והערכים הסןפיים של התפריט? אם אפשר תעלה את התפריט לפה
התפריט אינו קבוע:שניצלים,ביצים,ירקות,טחינה גבינות טונה וכ'ו
הRMR הוא באיזור ה2000 לפי הנוסחא אבל מעריך שבגלל 4 חודשי דיאטה החילוף חומרים ירד מתחת לזה

אני אשמח אם אחד החברה פה יענה....אם עושים העמסה מטורפת...אבל יש הקפדה של 100 אחוז בשבועיים של לפני ובשבועיים של אחרי....יש סיכוי שזה יכול להרוס?

אני אשמח אם אחד החברה פה יענה....אם עושים העמסה מטורפת...אבל יש הקפדה של 100 אחוז בשבועיים של לפני ובשבועיים של אחרי....יש סיכוי שזה יכול להרוס?

מה זאת העמסה מטורפת?
מעל פלוס של 1000 קלוריות ?
או שמטורפת מבחינת הג'אנק?
איזה סוג פחמימות?

מעניין אותי לדעת על הכל מהכל...יש גם פחממה איכותית לחם מלא פסטה אורז מלא. ובנוסף לזה דברים שלא אוכלים בדרך כלל ביום יום כמו קינוח גדול במסעדה...ונניח שבחישוב מופרז זה עולה על ה1000 אבל אני חוזר ומדגיש..100אחוז צמוד לתפריט בשבועיים לפני ו100 אחוז אחרי....

מעניין אותי לדעת על הכל מהכל...יש גם פחממה איכותית לחם מלא פסטה אורז מלא. ובנוסף לזה דברים שלא אוכלים בדרך כלל ביום יום כמו קינוח גדול במסעדה...ונניח שבחישוב מופרז זה עולה על ה1000 אבל אני חוזר ומדגיש..100אחוז צמוד לתפריט בשבועיים לפני ו100 אחוז אחרי....

מה זה להרוס?
זה לא שתעלה ביותר מקילו של שומן.. אל תשכח שיש אנשים שעושים גם פעם בשבוע צ'יט ואח"כ חוזרים לשיגרה ולא קורה להם כלום..
אתה תעלה בהמון נוזלים, ומן הסתם גם בשומן (בהנחה ובנוסף להעמסה הרגילה אתה תעמיס גם מתוקים/מלוחים שעתירים בשומנים)
תצטרך "להשלים פערים" בחיטוב בשבוע שלאחר מכן כדי לחזור למצב שהיית בו + התקדמות קלה.

וזה אם תעשה העמסה של מעל 1000 + קינוחים או ארוחות גדולות במסעדות וכאלה.
אל תשכח שביום של העמסה אתה אמור להיות על רוב של פחמימה ורק 15% שומן.

אוקי תודה....

הייתה לי העמסה מטורפת בשישי הרגשתי צורך להתפרק כן עיקריות גדולות וכן מתוקים...הרגשתי צורך מטורף להכל...ועכשיו אפילו שעברו 72 אני מרגיש נוזלי מאוד ושעליתי המון....כנראה פסיכולוגי או לא יודע

אין לך מה לדאוג..
ההרגשה של הנוזליות תעבור אחרי כמה ימים..
תמשיך פשוט עם החיטוב.

אם ממש בא לך להיפטר מהר יותר מהנוזלים תוסיף באירובי..

• פותח/ת השרשור
אין לך מה לדאוג..
ההרגשה של הנוזליות תעבור אחרי כמה ימים..
תמשיך פשוט עם החיטוב.

אם ממש בא לך להיפטר מהר יותר מהנוזלים תוסיף באירובי..
א.כשאמרתי תפריט לא מסודר הכוונה הייתה שהערכים נשארים זהים אבל סוגי האוכל משתנים.
ב.העמסות הן באמת דבר בעיתי,קשר לעשות בד"כ העמסה מתונה עם פלוס קטן וכמובן להימנע מסוכרים וכאלה..כל העמסה אני משלם את המחיר של נוזלים או אפילו עלייה בשומן,מניסיון דל פחמימה תורם וצריך לתת לזה כמה ימים.
התחושה היא שככל שיורדים באחוז שומן והירידה נעשית קשה אז צריך לקרב העמסות.
אשמח לשמוע עוד תגובות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית