הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הפלטה השלישית - הפעם הסקוואט

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך
אחרי כמה ימים עם אליהו הייתי מצפה ל180 אבל גם 140 זה סבבה. כל הכבוד !

שים לב שאתה מסתובב, יש לי אותה בעיה חשוב מאוד לתקן אותה כבר עכשיו.

בעזהי"ת

@zaptamaher נתן לי על זה הסבר ואמר ששברתי.
אליהו אני אשמח אם תוכל לתת פה את ההסבר 😃

ההסבר היה על מהי נקודת הבאונס: נחשוב על כדור המחובר לחוטים משני צדדיו. כשהחוטים מתוחים, המערכת מגיעה לאורך המירבי שלה, וכשמרפים את המתיחה - משתחררת האנרגיה המיכנית שנצברה. החוטים הם הספיין ארקטורס מצד אחד, וההאמסטריגנס והאדקטורים מהצד השני, והכדור היא עצם הפלביק. כשמרימים חזה, תוקעים את הברכיים לצדדים ומתיישבים לאחור - מגיעים לנקודת האורך המירבית של המערכת, ושם נוצר הבאונס.

כמובן שלצורך זאת, חייבים לפתוח את הברכיים לצדדים ולא לתת להן לגלוש קדימה, וחייבים לחשוב על להתיישב לאחור, וכמו הדוגמה שנתתי לך באימון: כאילו אתה מנסה לשבת על כסא, ועומד איזה מנייאק מאחורה ומושך את הכסא אליו, באופן שאם לא תתקע את הישבן ממש לאחור, אתה תפספס אותו ותיפול. אני מאמין שתוך אימון או שניים, תוכל כבר לבצע את זה. לא מדובר כאן על מחסור בכוח.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

ההסבר היה על מהי נקודת הבאונס: נחשוב על כדור המחובר לחוטים משני צדדיו. כשהחוטים מתוחים, המערכת מגיעה לאורך המירבי שלה, וכשמרפים את המתיחה - משתחררת האנרגיה המיכנית שנצברה. החוטים הם הספיין ארקטורס מצד אחד, וההאמסטריגנס והאדקטורים מהצד השני, והכדור היא עצם הפלביק. כשמרימים חזה, תוקעים את הברכיים לצדדים ומתיישבים לאחור - מגיעים לנקודת האורך המירבית של המערכת, ושם נוצר הבאונס.

כמובן שלצורך זאת, חייבים לפתוח את הברכיים לצדדים ולא לתת להן לגלוש קדימה, וחייבים לחשוב על להתיישב לאחור, וכמו הדוגמה שנתתי לך באימון: כאילו אתה מנסה לשבת על כסא, ועומד איזה מנייאק מאחורה ומושך את הכסא אליו, באופן שאם לא תתקע את הישבן ממש לאחור, אתה תפספס אותו ותיפול. אני מאמין שתוך אימון או שניים, תוכל כבר לבצע את זה. לא מדובר כאן על מחסור בכוח.
תודה, אשמור לי את ההודעה הזו 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית