עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תמיד או רק כשממש כבד לך?
בכל מקרה כדאי לצלם
אולי אתה לא רגיל מבחינת למידה מוטורית/סנכרון תנועה, וזה התוצאה. קורה הרבה לאנשים שמתחילים תרגיל חדש/משקל שהם לא רגילים אליו בכלל.בזמן העלייה בסקוואט רגל שמאל רועדת וגורמת לגוף לרעוד יש הצעת ייעול או משהו לעשות בנידון? תודה לעוזרים
אולי אתה לא רגיל מבחינת למידה מוטורית/סנכרון תנועה, וזה התוצאה. קורה הרבה לאנשים שמתחילים תרגיל חדש/משקל שהם לא רגילים אליו בכלל.
הייתי מנסה paused / tempo squats , ילמד את הגוף שלך בעבודה איטית להלחם ברעידה הזו.
מעבר לזה אם אתה מדבר פה על RPE9/10 הגיוני שיהיו ליקויים השאלה כמה זה חמור.
סרטון יעזור ללא ספק
לא קשור לכמות חזרות RPE = Rate of Perceived Exertion scaleמדובר ב5 חזרות תלוי באיזה יום (עושה לינארית) לרוב זה חמש חזרות בכל מקרה זה קורה ממשקל מסויים
מחר יש לי אימון אצלם סרטון
הייתי אומר שתמשיך ותראה אם משתפר. ויעזור אם תעלה סרטון.התחלתי ממשקל נמוך ממוט ריק למדתי את התנועה ורק אז העלתי משקלים, אנשים שהסתכלו עליי אמרו שזה בגלל שזה קשה לי המשקל.
בגדול אני עולה משקל בכל שבוע אולי גם אני לא רגיל למשקל וגם זה קשה לי. יש משהו לעשות בנידון? או שזה בסדר
חזרה אחרונה לא משהו אבל שימו לב לרעידות ברגל שמאל בעלייה, אשמח להערות שיפור תודה
אני לא רואה פה רעידות. מה שכן, אם זה חשוב לך נראה (לפחות לי) שאתה לא שובר מקביל. ומה הסיבה שאתה עושה חזרות כאלה איטיות? זה לא נראה גריינד או משהו.
תירד יותר נמוך.
אם אין סיבה מיוחדת אל תשלוט כל כך בירידה.
תתאם את המוטות שישמרו עלייך ותוותר על הבחור מאחורה.
אני אישית לא רואה רעידותאקח לתשומת ליבי, מה לגבי הרעידות ברגל שמאל?
אני אישית לא רואה רעידות
אם צריך להתפקס עד כדי כך כנראה שזה לא משמעותינסה להגדיל ולראות בHD כי יש רעידות
חזרה אחרונה לא משהו אבל שימו לב לרעידות ברגל שמאל בעלייה, אשמח להערות שיפור תודה