הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רועד בזמן הסקוואט

refact

משתמש מתחיל
52
4
נק' מוניטין:
4
52
4
בזמן העלייה בסקוואט רגל שמאל רועדת וגורמת לגוף לרעוד יש הצעת ייעול או משהו לעשות בנידון? תודה לעוזרים

בזמן העלייה בסקוואט רגל שמאל רועדת וגורמת לגוף לרעוד יש הצעת ייעול או משהו לעשות בנידון? תודה לעוזרים
אולי אתה לא רגיל מבחינת למידה מוטורית/סנכרון תנועה, וזה התוצאה. קורה הרבה לאנשים שמתחילים תרגיל חדש/משקל שהם לא רגילים אליו בכלל.

• פותח/ת השרשור
אולי אתה לא רגיל מבחינת למידה מוטורית/סנכרון תנועה, וזה התוצאה. קורה הרבה לאנשים שמתחילים תרגיל חדש/משקל שהם לא רגילים אליו בכלל.

התחלתי ממשקל נמוך ממוט ריק למדתי את התנועה ורק אז העלתי משקלים, אנשים שהסתכלו עליי אמרו שזה בגלל שזה קשה לי המשקל.
בגדול אני עולה משקל בכל שבוע אולי גם אני לא רגיל למשקל וגם זה קשה לי. יש משהו לעשות בנידון? או שזה בסדר

הייתי מנסה paused / tempo squats , ילמד את הגוף שלך בעבודה איטית להלחם ברעידה הזו.
מעבר לזה אם אתה מדבר פה על RPE9/10 הגיוני שיהיו ליקויים השאלה כמה זה חמור.
סרטון יעזור ללא ספק

• פותח/ת השרשור
הייתי מנסה paused / tempo squats , ילמד את הגוף שלך בעבודה איטית להלחם ברעידה הזו.
מעבר לזה אם אתה מדבר פה על RPE9/10 הגיוני שיהיו ליקויים השאלה כמה זה חמור.
סרטון יעזור ללא ספק

מדובר ב5 חזרות תלוי באיזה יום (עושה לינארית) לרוב זה חמש חזרות בכל מקרה זה קורה ממשקל מסויים
מחר יש לי אימון אצלם סרטון

מדובר ב5 חזרות תלוי באיזה יום (עושה לינארית) לרוב זה חמש חזרות בכל מקרה זה קורה ממשקל מסויים
מחר יש לי אימון אצלם סרטון
לא קשור לכמות חזרות RPE = Rate of Perceived Exertion scale
כלומרכמה קשה היה לך הסט אפשר למדוד את זה כRIR= REST IN RESERVE כמה חזרות נשארו לך לתת
RPE 9\10 אומר בערך RIR 1\0 זאת אומרת אתה ב90 אחוז או 100 אחוז מאמץ כאשר נשאר לך בטנק חזרה אחת גג או אולי אפילו 0 , הגיוני שיהיו ליקויים בטכניקה אבל שוב , תלוי כמה הם חמורים...

התחלתי ממשקל נמוך ממוט ריק למדתי את התנועה ורק אז העלתי משקלים, אנשים שהסתכלו עליי אמרו שזה בגלל שזה קשה לי המשקל.
בגדול אני עולה משקל בכל שבוע אולי גם אני לא רגיל למשקל וגם זה קשה לי. יש משהו לעשות בנידון? או שזה בסדר
הייתי אומר שתמשיך ותראה אם משתפר. ויעזור אם תעלה סרטון.

• פותח/ת השרשור

חזרה אחרונה לא משהו אבל שימו לב לרעידות ברגל שמאל בעלייה, אשמח להערות שיפור תודה

חזרה אחרונה לא משהו אבל שימו לב לרעידות ברגל שמאל בעלייה, אשמח להערות שיפור תודה

אני לא רואה פה רעידות. מה שכן, אם זה חשוב לך נראה (לפחות לי) שאתה לא שובר מקביל. ומה הסיבה שאתה עושה חזרות כאלה איטיות? זה לא נראה גריינד או משהו.

• פותח/ת השרשור
אני לא רואה פה רעידות. מה שכן, אם זה חשוב לך נראה (לפחות לי) שאתה לא שובר מקביל. ומה הסיבה שאתה עושה חזרות כאלה איטיות? זה לא נראה גריינד או משהו.
תירד יותר נמוך.
אם אין סיבה מיוחדת אל תשלוט כל כך בירידה.
תתאם את המוטות שישמרו עלייך ותוותר על הבחור מאחורה.

אקח לתשומת ליבי, מה לגבי הרעידות ברגל שמאל?

הולמס פלייס גבעת שמואל? 🙄
אישית מעדיף לעשות בכלוב השני שם (האחד מימינו), שם אני פחות מפחד להיכשל ושם את הגובה של המוטות ביטחון בהתאם אם יהיה כשל

אני רואה רעידות בכל הגוף, לא יודע איך אחרים לא רואים. אני חושב שזה בגלל שהטמפו שלך די איטי בירידה, תנסה להגביר קצת קצב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית