הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רועד בזמן הסקוואט

refact

משתמש מתחיל
52
4
נק' מוניטין:
4
52
4
בזמן העלייה בסקוואט רגל שמאל רועדת וגורמת לגוף לרעוד יש הצעת ייעול או משהו לעשות בנידון? תודה לעוזרים

• פותח/ת השרשור
גם אם יש רעידות, זה שטויות, אני דיי בטוח שזה בגלל שאתה שולט בירידה בקטע מוגזם.
מה עושים בנידון? מפחיד פשוט לזרוק את עצמך למטה

הולמס פלייס גבעת שמואל? 🙄
אישית מעדיף לעשות בכלוב השני שם (האחד מימינו), שם אני פחות מפחד להיכשל ושם את הגובה של המוטות ביטחון בהתאם אם יהיה כשל

חחחח כן אחי נוח לי דווקא בקלוב הזה רק צריך להגביה את המוטות ביטחון

אתה צריך לרדת הכי מהר שאתה יכול עם שליטה בטכניקה. ברגע שהמהירות פוגעת בטכניקה זה מהר מידי, ברגע שאתה יכול לרדת יותר מהר בלי לפגוע בטכניקה זה לאט מידי.

חחחח כן אחי נוח לי דווקא בקלוב הזה רק צריך להגביה את המוטות ביטחון

תתחיל לתרגל מהחימום ירידה מהירה יותר. זה לא מסובך מידי, כל מתאמן עושה את זה אינטואיטיבית בפעם הראשונה שהם נוגעים במוט. זה אמור להיות לך קל משמעותית מהטמפו שאתה עושה עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אני רואה רעידות בכל הגוף, לא יודע איך אחרים לא רואים. אני חושב שזה בגלל שהטמפו שלך די איטי בירידה, תנסה להגביר קצת קצב
תתחיל לתרגל מהחימום ירידה מהירה יותר. זה לא מסובך מידי, כל מתאמן עושה את זה אינטואיטיבית בפעם הראשונה שהם נוגעים במוט. זה אמור להיות לך קל משמעותית מהטמפו שאתה עושה עכשיו.

אתה צריך לרדת הכי מהר שאתה יכול עם שליטה בטכניקה. ברגע שהמהירות פוגעת בטכניקה זה מהר מידי, ברגע שאתה יכול לרדת יותר מהר בלי לפגוע בטכניקה זה לאט מידי.

אנסה אימון הבא ואעדכן תודה חברים

@elchonon
האם יכול להיות שאני יכול לרדת מהר יותר בסקוואט מבלי שהטכניקה על פניו נפגעת,
אבל עדיף שלא?

• פותח/ת השרשור
חחח מה זאת אומרת זה לא היה לי אחי, אני לא רועד עם מוט ריק רק כשמתחיל לעלות משקל

אז אתה רועד בגלל המשקל. זה מה יש. משקל כבד לא אמור לעשות לך חיים קלים ואתה לא תקבל פרקינסון מזה.

ככל שתתחזק ויהיה לך יותר ניסיון הרעידות יתחילו ממשקל יותר גבוה.

עכשיו תחליט אם אתה מעדיף לרעוד או מעדיף להרים משקל שקל לך להרים.

@elchonon
האם יכול להיות שאני יכול לרדת מהר יותר בסקוואט מבלי שהטכניקה על פניו נפגעת,
אבל עדיף שלא?
כל רגע, וכל תנועה מיותרת מתחת למשקל כבד הוא לא רק מיותר, הוא משפיע על ההרמה.

לכן נרצה לשמור על התנועות שלנו למינימום, וגם על הזמן מתחת למשקל למינימום.

זה לא אומר לטוס מהר מידי, צריך לקחת את כל הזמן שצריך, אבל לא לשרוף זמן.

לכן ירידה איטית מידי מתישה יותר, לעומת ירידה מהירה מידי שיהיה פחות שליטה ויציבות. זה אמור להתבצע במהירות הרבה ביותר, בצורה היציבה והשולטת ביותר.
חברה מה עם הרעידות ברגל שמאל? בשביל זה פתחתי את האשכול, זה מקשה עליי בעלייה זה מרעיד לי את כל הגוף
אתה בכוונה יורד ועולה לאט? זה טמפו סקוואט?

הזמן שאתה נמצא תחת המשקל במאמץ הוא הרבה זמן יחסית. תדמיין שמישהו יעשה 20 חזרות לכשל אמיתי, לא שלא מתחשק עוד, אלא עד שהוא פשוט נתקע למטה. תהיה בטוח שהוא ירעד.

אין בעיה עם טמפו סקוואט ורעידות, אבל הסיבה די מובנת נראה לי.

אולי גם חוסר סוכר או יותר מידי קפאין, ואולי הכל יחד.

לכן ירידה איטית מידי מתישה יותר, לעומת ירידה מהירה מידי שיהיה פחות שליטה ויציבות. זה אמור להתבצע במהירות הרבה ביותר, בצורה היציבה והשולטת ביותר.
איך בוודאות לדעת שעברתי את הגבול הזה?

תחשוב על זה כמו למצמץ ממש לאט, יש תנועות שלא טבעי לעשות לאט, לעשות סקואט לאט יכול לגרום לרעידות, אתה מרגיש שיש הבדל כוח רציני בין הרגליים ? אם אתה עולה ישר ומאוזן ויש רק רעידות ברגל שמאל אז תנסה באמת כמו שאמרו לשחק עם הטמפו וללכת עם טמפו יותר טבעי כמו שאתה מתיישב על כסא רק בלי ליפול בסוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית