עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה עושים בנידון? מפחיד פשוט לזרוק את עצמך למטהגם אם יש רעידות, זה שטויות, אני דיי בטוח שזה בגלל שאתה שולט בירידה בקטע מוגזם.
הולמס פלייס גבעת שמואל? 🙄
אישית מעדיף לעשות בכלוב השני שם (האחד מימינו), שם אני פחות מפחד להיכשל ושם את הגובה של המוטות ביטחון בהתאם אם יהיה כשל
אתה צריך לרדת הכי מהר שאתה יכול עם שליטה בטכניקה. ברגע שהמהירות פוגעת בטכניקה זה מהר מידי, ברגע שאתה יכול לרדת יותר מהר בלי לפגוע בטכניקה זה לאט מידי.מה עושים בנידון? מפחיד פשוט לזרוק את עצמך למטה
מה עושים בנידון? מפחיד פשוט לזרוק את עצמך למטה
חחחח כן אחי נוח לי דווקא בקלוב הזה רק צריך להגביה את המוטות ביטחון
אני רואה רעידות בכל הגוף, לא יודע איך אחרים לא רואים. אני חושב שזה בגלל שהטמפו שלך די איטי בירידה, תנסה להגביר קצת קצב
תתחיל לתרגל מהחימום ירידה מהירה יותר. זה לא מסובך מידי, כל מתאמן עושה את זה אינטואיטיבית בפעם הראשונה שהם נוגעים במוט. זה אמור להיות לך קל משמעותית מהטמפו שאתה עושה עכשיו.
אתה צריך לרדת הכי מהר שאתה יכול עם שליטה בטכניקה. ברגע שהמהירות פוגעת בטכניקה זה מהר מידי, ברגע שאתה יכול לרדת יותר מהר בלי לפגוע בטכניקה זה לאט מידי.
@elchononאתה צריך לרדת הכי מהר שאתה יכול עם שליטה בטכניקה. ברגע שהמהירות פוגעת בטכניקה זה מהר מידי, ברגע שאתה יכול לרדת יותר מהר בלי לפגוע בטכניקה זה לאט מידי.
אם אתה עובד על טכניקה ספציפית. אבל לרוב המטרות לדעתי זה מיותר.
נראה הרבה יותר טוב
אתה בסדר (עדיין הייתי מזרז את העליה והירידה, אבל זה עדיין בסדר)
חברה מה עם הרעידות ברגל שמאל? בשביל זה פתחתי את האשכול, זה מקשה עליי בעלייה זה מרעיד לי את כל הגוף
חחח מה זאת אומרת זה לא היה לי אחי, אני לא רועד עם מוט ריק רק כשמתחיל לעלות משקלזה מה יש.
עם מוט ריק אתה גם רועד?
ואיך הייתה ההתקדמות שלך בסקוואט? אתה מוסיף משקל כל אימון?חחח מה זאת אומרת זה לא היה לי אחי, אני לא רועד עם מוט ריק רק כשמתחיל לעלות משקל
כל שבוע אני מוסיף (אני עושה לינארית)ואיך הייתה ההתקדמות שלך בסקוואט? אתה מוסיף משקל כל אימון?
מאיזה משקל התחלת ובאיזה התחלת להרגיש את הרעידות?כל שבוע אני מוסיף (אני עושה לינארית)
חחח מה זאת אומרת זה לא היה לי אחי, אני לא רועד עם מוט ריק רק כשמתחיל לעלות משקל
כל רגע, וכל תנועה מיותרת מתחת למשקל כבד הוא לא רק מיותר, הוא משפיע על ההרמה.
אתה בכוונה יורד ועולה לאט? זה טמפו סקוואט?חברה מה עם הרעידות ברגל שמאל? בשביל זה פתחתי את האשכול, זה מקשה עליי בעלייה זה מרעיד לי את כל הגוף
איך בוודאות לדעת שעברתי את הגבול הזה?לכן ירידה איטית מידי מתישה יותר, לעומת ירידה מהירה מידי שיהיה פחות שליטה ויציבות. זה אמור להתבצע במהירות הרבה ביותר, בצורה היציבה והשולטת ביותר.
עם ניסוי וטעייה.איך בוודאות לדעת שעברתי את הגבול הזה?