הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לטבלת Excel בתוכנית הלינארית מדקאו

DudiTheKing

משתמש מתחיל
198
87
נק' מוניטין:
516
198
87
אני מעוניין להתחיל את הלינארית 5X5 של ביל סטאר, ויש לי כמה שאלות בקשר לטבלת אקסל המקורית

1) החישוב שם נעשה לפי פאונד, וזה די מעצבן, אין דרך לשנות את זה או להוריד תבנית אחרת שעובדת לפי KG
2) בטבלה המקורית מופיע Incline Bench אבל אני מעוניין לעשות Military Press, זה אפשרי לשנות? ואם כן החישוב בטבלה נשאר אותו חישוב?
3) אפשר לוותר על חלק מהתרגילי עזר? לדוגמא אני מעוניין להשאיר רק ביום האחרון של השבוע (בשבירת שיאים) את ה-Barbell Curls ואת ה-Triceps Extensions (בישיבה עם דאמבלים?)

תודה מראש לעוזרים

1) החישוב שם נעשה לפי אחוזים מהמשקל עבודה, זה לא משנה אם היה במקור פאונד זה יעבוד אותו דבר עם קילו.
2)אפשרי ואפילו רצוי.
3)אפשר לוותר על תרגילי עזר.

• פותח/ת השרשור
אז עכשיו אם הבנץ' שלי 115 קילו ל-5 חזרות, אני מוריד בשבוע הראשון (ריסט) ל-107 קילו (מה שיוצא לי בתבנית) ומעגל ל107.5? ובשבוע השני קופץ 2.5 קילו וככה הלאה?
וכל שבוע עד לסיום התוכנית אני מעלה ב2.5 קילו בכל התרגילים? כי לא נראה לי שאני אצליח יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית