הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ the anabolic diet כי אני רוצה בשר ואני מיואש מפחמימה -_-'

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
אהלן
בהכרה של הגוף שלי ראיתי שאני אוגר יותר מידי נוזלים,ומשמין מאוד מהר מתפריטי בעלי פחמימה רבה..
אז אני חושב על להתחיל את האנבוליק דיאט.
מהקריאה של כמה מאמרים בנושא הבנתי שאני צריך לאכול ביום
2970 לנייטרלי (2.2*75*18)
אז בערך 3500 למאסה
רציתי לדעת מה אתם חושבים על התפריט הזה.

משקל:75

בוקר:
קוטג' 9% גביע
מלפפון
חמאת בוטנים 50 גר'
3 ביצים קשות XL

ביניים:
גבנצ" 21% 70 גר'

צהריים:
250 ג' בשר עגל
מלפפון

אחרי אימון:
שייק

ביניים: המבורגר 200 גר'

ערב: חזה עוף ו6 כדורי אומגה 3

לילה:טונה במים עם כף שמן זית

קלוריות: 2974
חלבון:268.5
שומן:200
פחמימה:35

התפלגות קלוריות:36% חלבון
59% שומן

תודה רבה,בכללי מהפוסט הזה אני רוצה לדעת
1)מה דעתכם על התפריט?
2)האם בגלל חוסר בפחמימה יכולות להיגרם פציעות ?
3)ניסיתם את הדיאאטה ואם כן מה דעתכם עליה?
4)האם אני יחוש עייפות בזמן הדיאטה.?
5)והאם ממה שהבנתי אני צריך בהתחלה 14 יום להתרגל לתפריט בנייטרלי בלי העמסות ואז להעלות בערך 500 קל' (כדי שיהיה תפריט למאסה) ולעשות 5 פעמים בשבוע ימים נטולי פחמימה,ושישבת העמסות.
6)האם מישהו יוכל להסביר לי גם מזה body recomposition?לא הבנתי כ"כ במה מדובר
7)האם יש עוד דברים שאני צריך לדעת על הדיאטה?

תודה

1. זה מה שאתה אוכל לא אנחנו, אתה תחליט איך התפריט מבחינתך, מבחינת ערכים הוא בסדר גמור ועומד בבסיס לתוכנית.
2. תקרא מאמרים
3. ניסיתי חודשיים והיא נחמדה אבל נמאסת אחרי תקופה מסוימת, שיגרת חיים לא נוחה לכל אחד במיוחד לאנשים שלומדים, עובדים (העבודות הפיזיות)..
4. בהחלט, תקרא את המאמר זה רשום שם
5. שוב, רשום במאמר
6. תריץ חיפוש
7. כן תקרא את הספר

אל תחפש קיצורי דרך, והשאלות שלך כאן זה כאלו.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אחרי שקראתי עכשיו את הספר יש דברים שלא הבנתי

בלי קשר במאמר שבאתר כתוב שב"3-4 שבועות הראשונים של התהליך עושים שבועיים דיאטה,ואז בשישבת העמסה
ואז מתחילים לעשות 5 ימים דיאטה יומיים העמסה (במידה והכל הולך כראוי ומצאת את הנק' שלך ואין לך בעיות ריכוז עייפות וכאלה,אני יודע מה לעשות במידה ויש)

ואחרי ה3-4 שבועות האלה,אני אמור לעשות משהו? כי לא מצאתי מקום שאומר עם כן

*עוד שאלה,כתוב בספר על LOW PROTEIN WEEKEND אבל לא כתוב מתי לעשות אותם,למישהו יש מושג?

האמת שלא משהו אין מספיק שומן.
היחס בין החלבון לשומן צריך להיות שווה או לא שווה לטובת השומן

• פותח/ת השרשור
עידן אל תסתכל על הגרמים אחי,הקטע פה הוא שגרם שומן זה יותר קלוריות מגרם חלבון

שתי הערות ממני :

1. אל תכתוב "אחרי שקראתי עכשיו את הספר...". ברור לחלוטין שאתה לא דובר אמת (אין מצב שקראת כמה מאות עמודים במס' שעות + אילו היית קורא לא הייתה נדרש לשאול שאלות על מה שכתוב במאמר באתר) - זה מעצבן, אותי לפחות. אם לא קראת לא קראת, זה לא בושה.

2. בהתיחס לשאלה 3 שלך - אני אישית כבר חודשיים פלוס עם הדיאטה הזו (לחיטוב). מבחינתי ומנסיוני האישי, זה הדבר הטוב והחשוב ביותר שלמדתי בנושא תזונה מעולם.
מה שכן, אני מניח שכל אחד יגיב באופן קצת שונה, בעיקר לירידה הדרסטית בצריכת הפחמימות.
עוד יותר חשוב, כפי שרדם לך קוזמן, אני חושב שהדיאטה לא מתאימה למי שלא יוכל לייצר עבור עצמו סדר יום קבוע + גישה למטבח עם חומרי הגלם הנחוצים, קרי הרבה בשר ושומן איכותי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שתי הערות ממני רוזיליו:

1. אל תכתוב "אחרי שקראתי עכשיו את הספר...". ברור לחלוטין שאתה לא דובר אמת (אין מצב שקראת כמה מאות עמודים במס' שעות + אילו היית קורא לא הייתה נדרש לשאול שאלות על מה שכתוב במאמר באתר) - זה מעצבן, אותי לפחות. אם לא קראת לא קראת, זה לא בושה.

2. בהתיחס לשאלה 3 שלך - אני אישית כבר חודשיים פלוס עם הדיאטה הזו (לחיטוב). מבחינתי ומנסיוני האישי, זה הדבר הטוב והחשוב ביותר שלמדתי בנושא תזונה מעולם.
מה שכן, אני מניח שכל אחד יגיב באופן קצת שונה, בעיקר לירידה הדרסטית בצריכת הפחמימות.
עוד יותר חשוב, כפי שרדם לך קוזמן, אני חושב שהדיאטה לא מתאימה למי שלא יוכל לייצר עבור עצמו סדר יום קבוע + גישה למטבח עם חומרי הגלם הנחוצים, קרי הרבה בשר ושומן איכותי

יש לך 60 עמודים של סימוכין,עוד 100 בערך על אקסרסיזס בולשיט

קראתי את ה100 שבאמת מסבירות על הדיאטה

תודה לך על מס 2 😃 לקחתי לתשומת ליבי

• פותח/ת השרשור
הקטע שאני ידעתי שגם צריך לעשות חודש נייטרלי כדי למצוא את הSHIFT POINT שלך ולראות איך אתה מגיב לשבוע ללא פחמימה כמעט, (שמתחיל בשבועיים דיאטה יומים העמסה,ואז 5 ימים דיטה ויומיים העמסה ואז לבחור דרך) אבל משום מה זה לא היה נראה לי מובן במאמר אז חשבתי וואלה אולי פספסתי משהו,אז שאלתי על הדרך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית