הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתקדם ותקוע בו זמנית

David999

משתמש מתחיל
258
25
נק' מוניטין:
103
258
25
שלום לכולם,
אני רואה התקדמות מבחינת משקלי עבודה בתרגילי חזה, גב, כתפיים, יד קדמית..

אולם בתרגילי יד אחורית אני תקוע... ממש תקוע.. כבר חודש וחצי שאני מנסה להעלות משקלים ואני פשוט לא מצליח.
אני מעלה בקילו ורבע ואני בקושי מצליח לסיים 6 חזרות (פשיטת מרפק)

מה אפשר לעשות?
התרגיל עצמו מצויין מבחינתי אני ממש מרגיש את השריר.. אבל תקוע עם המשקל הזה כבר 6 שבועות.

אם הוא מתקדם בשאר השרירים אני לא חושב שאוכל הבעיה כאן.
תנסה להוריד משקל טיפה ואז לנסות לעלות שוב בהדרגה

איזה תרגיל אתה עושה? ניסית להחליף תרגיל?
ניסית לעשות דרופ סט?
אתה עושה יד אחורית ביום של חזה? יכול להיות שאתה מתיש את היד אחורית בחזה ואז מתאמן עם יד אחורית חלשה יותר?

תנסה להוסיף לתוכנית את אחד התרגילים הבאים: מקבילים / לחיצת חזה באחיזה צרה.

פשיטת מרפק זה תרגיל פשוט, ומבודד, שגם לא עובד על כל מסת השריר של הטרייספס בצורה המלאה.
על מנת לעבוד על כל מסת השריר של היד האחורית (טרייספס), ולהיות מסוגל להתקדם כמו שצריך כתוצאה מכך, תבצע את התרגיל הזה:

• פותח/ת השרשור
איזה תרגיל אתה עושה? ניסית להחליף תרגיל?
ניסית לעשות דרופ סט?
אתה עושה יד אחורית ביום של חזה? יכול להיות שאתה מתיש את היד אחורית בחזה ואז מתאמן עם יד אחורית חלשה יותר?

תנסה להוסיף לתוכנית את אחד התרגילים הבאים: מקבילים / לחיצת חזה באחיזה צרה.

כן אני עושה חזה ביום של יד אחורית... יש לי 5 תרגילי חזה שבכל אחד 3 סטים.

פשיטת מרפק זה תרגיל פשוט, ומבודד, שגם לא עובד על כל מסת השריר של הטרייספס בצורה המלאה.
על מנת לעבוד על כל מסת השריר של היד האחורית (טרייספס), ולהיות מסוגל להתקדם כמו שצריך כתוצאה מכך, תבצע את התרגיל הזה:

ניסיתי לעשות תרגיל כזה בעבר, הוא מעקם לי את הגב בצורה מטורפת... גם בסרטון רואים שהבחור מעקם את הגב כדי לעשות את התרגיל בצורה נכונה... אני לא מסוגל לעשות עיקום כזה אלא אם אני מוריד 50% מהמשקל שאני נמצא בו כרגע...
זה פשוט גורם לי לכאבים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית