הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחזקות יד קדמית

yanivk2

משתמש פעיל
389
9
נק' מוניטין:
9
389
9
היי.
לא כל כך עבדתי הרבה על יד קדמית ואני מרגיש שהיא די חלשה.
עד לא מזמן הייתי עושה ליד קדמית מתח בסופיניציה עם משקל 2X8(אני יודע שזה תרגיל גב אבל היד עובדת יופי) וכפיפות מרפקים עם מוט W 2X8.
התחלתי לחשוב שאולי המתח קצת מיותר ועדיף להחליף אותו בפטישים או משהו, אבל אני לא כל כך יודע.
רציתי לשאול איך לדעתכם אני יכול לחזק את היד הקדמית? כמובן שהמטרה היא שהיא גם תגדל.
ולא, אני לא עובד רק על יד קדמית כל הזמן, אני עושה בעיקר תרגילים מורכבים(שכוללים גם סקוואט ודדליפט).
כמו כן עשיתי SS והוספתי מתח בסופיניציה עם משקל, אני מתכנן כנראה לעשות SS שוב השנה.

מתח בסופינציה זה תרגיל גב נקודה. הוא בהחלט עובד על יד קדמית אבל לא מכניסים אותו תחת קטגוריית תרגיל יד קדמית, אלא כתרגיל גב כי הרחב גבי הוא השריר העיקרי בו.
לא ציינת באיזה תכנית אתה עכשיו ועוד הרבה פרטים שהחסרת, אבל באופן כללי אתה יכול לעשות פשוט כפיפת מרפקים עם דאמבלים או מוט וגם לגוון מדיי פעם עם פטישים בדאמבלים..

יכול להיות שאתה מרגיש שהיד הקדמית שלך חלשה בגלל שאתה עובד עליה אחרי גב (קורה לי גם),שעובדים גב היד הקדמית עובדת חזק.
תיקח יום-יומיים מנוחה,ואני רוצה שבאימון הקרוב תנסה לעבוד לדוגמא חזה ויד קדמית,תגיד לי איך היה לך עם היד הקדמית,האם הרגשת שיפור.

• פותח/ת השרשור
מתח בסופינציה זה תרגיל גב נקודה. הוא בהחלט עובד על יד קדמית אבל לא מכניסים אותו תחת קטגוריית תרגיל יד קדמית, אלא כתרגיל גב כי הרחב גבי הוא השריר העיקרי בו.
לא ציינת באיזה תכנית אתה עכשיו ועוד הרבה פרטים שהחסרת, אבל באופן כללי אתה יכול לעשות פשוט כפיפת מרפקים עם דאמבלים או מוט וגם לגוון מדיי פעם עם פטישים בדאמבלים..
יכול להיות שאתה מרגיש שהיד הקדמית שלך חלשה בגלל שאתה עובד עליה אחרי גב (קורה לי גם),שעובדים גב היד הקדמית עובדת חזק.
תיקח יום-יומיים מנוחה,ואני רוצה שבאימון הקרוב תנסה לעבוד לדוגמא חזה ויד קדמית,תגיד לי איך היה לך עם היד הקדמית,האם הרגשת שיפור.
השאלה שלי היא באופן כללי על איזה אימון יד קדמית אתם ממליצים לי מבחינת איזה תרגילים וכמה סטים כך שאני גם אתחזק וגם שהשריר יגדל.
כרגע אני עושה אימון גב לפני אבל אני מתכנן בכל מקרה לשנות את התוכנית בזמן הקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית