הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה

tal2896

משתמש פעיל
329
39
נק' מוניטין:
60
329
39
היי, כרגע אני עושה ריצות בחוץ אני ממש מעוניין לשפר את הריצות שלי אני בעודף משקל יש לי 66 יום לגיוס אבל בכל זאת אני רוצה להגיע לתוצאה של חירניק רגיל מבחינת הריצה כרגע רץ 3 KM ב18 דק' ( מרגיש נורא עם התוצאה .. ) היום לדוגמא רצתי קילומטר ב5:11 דק' גם כאן הרגשתי מאוד נורא כי בעצם זה לא מספיק בכלל.. האם יש דרכים לשפר את הריצות ?

אני עושה 3-4 אימוני ריצה בשבוע 1 מהם אינטרוואלים וכל השאר ריצות ארוכות כמה שאפשר אני מנסה להגיע ל5 KM בחצי שעה שזה יהיה נורמאלי .. יש תכנית לדבר כזה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
תקבע תור לאורטופד, עדיף להגיע לצבא בכושר לקוי מאשר להגיע פצוע
הכאבים אך ורק בריצה הליכות וכד' אני יכול חופשי וגם הכאבים ברגליים זה רק אחרי 12 דק' של ריצה קלה אני בטוח שזה מתאפיין מחוסר הסתגלות לריצה או טכניקה אשמח אם תסתכל על הסירטון שיפרתי את הטכניקה שלי לפי הטכניקה הזאת Pose Method

קשה לשפוט מסרטון של 10 שניות, אבל הריצה לא זורמת. תעזוב 'טכניקה' תרוץ איך שנוח לך.
ללמוד טכניקה דורש הרבה תרגול ומישהו שייתן לך משוב מיידי בזמן התרגול

• פותח/ת השרשור
קשה לשפוט מסרטון של 10 שניות, אבל הריצה לא זורמת. תעזוב 'טכניקה' תרוץ איך שנוח לך.
ללמוד טכניקה דורש הרבה תרגול ומישהו שייתן לך משוב מיידי בזמן התרגול
כלומר הגוף שלי מטבעו יודע לרוץ ? בגלל זה X יותר נוח לי מY ?

רק הייתי רוצה להוסיף משהו קטן - אין לך המון זמן לפני הגיוס, ועדיף לך להגיע לא בכושר מאשר פצוע או לקראת עומס יתר לצבא. מה שזה אומר הוא שתקח את האימונים כרגע מאוד באיזי, ותתמקד בעיקר על הגדלת נפח אימונים, ופחות על זמנים ותוצאות בראבק.
פציעה שניה לפני גיוס יכולה לעלות לך מאוד ביוקר בשירות. עדיף להגיע פחות בכושר מאשר פצוע.

• פותח/ת השרשור
רק הייתי רוצה להוסיף משהו קטן - אין לך המון זמן לפני הגיוס, ועדיף לך להגיע לא בכושר מאשר פצוע או לקראת עומס יתר לצבא. מה שזה אומר הוא שתקח את האימונים כרגע מאוד באיזי, ותתמקד בעיקר על הגדלת נפח אימונים, ופחות על זמנים ותוצאות בראבק.
פציעה שניה לפני גיוס יכולה לעלות לך מאוד ביוקר בשירות. עדיף להגיע פחות בכושר מאשר פצוע.
כרגע אני לא מגדיר את עצמי פצוע בכלל אני מתפקד רגיל גם רץ כניראה בהחלט אקח תכנית אימונים מאתר מוכר תודה רבה 😃

כרגע אני לא מגדיר את עצמי פצוע בכלל אני מתפקד רגיל גם רץ כניראה בהחלט אקח תכנית אימונים מאתר מוכר תודה רבה 😃
עכשיו ברור שאתה מרגיש בסדר.
אבל אם תתחיל לרוץ כל יום 5 ק"מ גם כן בהתחלה תרגיש כאילו שאתה בסדר ולא קורה כלום, ואז אחרי חודש~חודש וחצי תתחיל להרגיש כאבים.
בסופו של דבר כשתגיע לגיוס אתה תגיע כבר עם סוג של שבר מאמץ.
בגלל זה אני אומר שתקח את האימונים באיזי (יחסית, לא צריך להגזים) בשביל להימנע מעומס יתר

• פותח/ת השרשור
עכשיו ברור שאתה מרגיש בסדר.
אבל אם תתחיל לרוץ כל יום 5 ק"מ גם כן בהתחלה תרגיש כאילו שאתה בסדר ולא קורה כלום, ואז אחרי חודש~חודש וחצי תתחיל להרגיש כאבים.
בסופו של דבר כשתגיע לגיוס אתה תגיע כבר עם סוג של שבר מאמץ.
בגלל זה אני אומר שתקח את האימונים באיזי (יחסית, לא צריך להגזים) בשביל להימנע מעומס יתר
כמובן אני לא רץ כל יום חח אני רק לא רוצה להגיע לצבא לא מוכן חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית