הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלות

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
שבת שלום לכולם.
יש לי כמה שאלות אשמח לתשובות ופירוט עד כמה שניתן.
1-בסקוואט יוצא שכשאני יורד הברכיים גולשות קדימה לפעמים כשלא יוצא טוב, כדאי לעבוד על טכניקה עם מוט ריק לכמה זמן עד שאני אדע שהטכניקה שלי מאפשרת לרוץ קדימה?
2 - מה זה high bar squat ומה זה low bar סקוו אט, הבנתי מה זה לפי השם אך אני צריך הסבר מעמיק על כך אחד מהם, מה ההבדל ביניהם ובמה הם שונים זה מזה.
3-בבני פרס, כשאני מקשיב את הגב לאחר מכן הרגליים על הרצפה כדאי שהרגליים יעמדו כביכול על כל כף הרגל או שרק על כפות הרגליים ולדחוף?
4 - עד כמה זה נורא לבן אדם ששוקל 100+עם אש גבוהה עם מסת שריר קטנה בגלל שהרוב שומן לא להשלים קלוריות מפעילות אירובית כמו אימונים אחרים שהם לא דווקא אימוני כוח ולא אימוני אליפטי הליכון? התכוונתי לכך שאני עושה פעילות אירובית שהם לא אליפטי וכו.

5 - תודה לכל העוזרים ואלה שלא עזרו גם תודה.שבת שלום, ומצטער על בעיות הניסוח אני מנפלאות אז די קשה להתבטא תודה.

• פותח/ת השרשור
אם אפשר עזרה בבקשה,אני אשמח.
@Beast and cheat
תשובה שלך ממש תעזור לי אני מעריך אותך והתשובות שלך הם נהדרות אם אקבל תגובה ממך תודה רבה וגם אם לא גם תודה.

1- תעבוד עוד על הטכניקה ותנסה להוציא את הברכיים לצדדים, זה מונע רגלי X וגלישת הברכיים קדימה.
2- בעקרון HIGH BAR זה כשהמוט מונח על הטרפזים, וLOW BAR כשהמוט מונח על הכתפיים האחוריות, יש המון מה להסביר על זה אז בתור דבר ראשון תחפש ביוטיוב את ההבדלים ביניהם והסבר.
3- כפות הרגליים על הרצפה והעקבים לא אמורים להיות באוויר, אלא על הריצפה.
4- לא יודע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית