עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מזה צריך ? לא צריך להיות סיבה גדולה בשביל לקחת קריאטין . זה אחד התוספי תזונה הכי טובים אם לא ה. ולא נראה לי שאני צריך לפרט .קריאטין לוקחים כל יום 5 גרם.
למה החלטת שאתה צריך?
אתה צודק, אבל בהנחה שאתה מתאמן מתחיל(תרתי משמע) אתה יכול לנצל את התקדמות הלינארית מאימון לאימון בלי הקריאטין.מזה צריך ? לא צריך להיות סיבה גדולה בשביל לקחת קריאטין . זה אחד התוספי תזונה הכי טובים אם לא ה. ולא נראה לי שאני צריך לפרט .
אתה צודק, אבל בהנחה שאתה מתאמן מתחיל(תרתי משמע) אתה יכול לנצל את התקדמות הלינארית מאימון לאימון בלי הקריאטין.
ברגע שתתקדם באימונים והעלייה במשקלים לא תהיה לינארית בשונה מהתחלה, הקריאטין ישמש לך ככלי עזר לכך.
זה לא חובה ואפשר להשתמש בקריאטין כבר עכשיו, קח את מה שאמרתי בגדר המלצה בלבד.
מיותר להשתמש בקריאטין כרגע,אתה גם ככה רק בהתחלה,שמור את הקריאטין לרגע שתתקע במשקל בעתיד
למען השם אנשים אני מתאמן שנתיים אני לא מתאמן מתחיל .תפסיקו לבלבל לו במוח , מאיפה אתם יודעים כמה קשה לו להרים מה שהוא מרים? איזה שטויות רושמים פה.!
אם אתה רוצה להתחזק בצורה מקסימלית (לעלות במשקלי עבודה) \ לשמר מסה בחיטוב קריאטין זה אחד התוספים הכי מוכחים מחקרית לעזור לך בזה.
וכן קריאטין לוקחים 5 גרם ביום , כול יום גם אם אתה מתאמן יום בשבוע אחרת זה מאבד מהאפקטיוויות שלו.