הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי לקיחת קריאטין

dani995

משתמש מתחיל
57
6
נק' מוניטין:
6
57
6
אני מתאמן רק בחצי השני של השבוע , רביעי ושישי מסיבות אישיות אני לא יכול להתאמן בשאר הימים .
האם אני אמור לקחת עדיין קראיטין כל יום או רק בחצי השני של השבוע?

• פותח/ת השרשור
קריאטין לוקחים כל יום 5 גרם.

למה החלטת שאתה צריך?
מזה צריך ? לא צריך להיות סיבה גדולה בשביל לקחת קריאטין . זה אחד התוספי תזונה הכי טובים אם לא ה. ולא נראה לי שאני צריך לפרט .

מזה צריך ? לא צריך להיות סיבה גדולה בשביל לקחת קריאטין . זה אחד התוספי תזונה הכי טובים אם לא ה. ולא נראה לי שאני צריך לפרט .
אתה צודק, אבל בהנחה שאתה מתאמן מתחיל(תרתי משמע) אתה יכול לנצל את התקדמות הלינארית מאימון לאימון בלי הקריאטין.
ברגע שתתקדם באימונים והעלייה במשקלים לא תהיה לינארית בשונה מהתחלה, הקריאטין ישמש לך ככלי עזר לכך.
זה לא חובה ואפשר להשתמש בקריאטין כבר עכשיו, קח את מה שאמרתי בגדר המלצה בלבד.

תפסיקו לבלבל לו במוח , מאיפה אתם יודעים כמה קשה לו להרים מה שהוא מרים? איזה שטויות רושמים פה.!

אם אתה רוצה להתחזק בצורה מקסימלית (לעלות במשקלי עבודה) \ לשמר מסה בחיטוב קריאטין זה אחד התוספים הכי מוכחים מחקרית לעזור לך בזה.
וכן קריאטין לוקחים 5 גרם ביום , כול יום גם אם אתה מתאמן יום בשבוע אחרת זה מאבד מהאפקטיוויות שלו.

• פותח/ת השרשור
אתה צודק, אבל בהנחה שאתה מתאמן מתחיל(תרתי משמע) אתה יכול לנצל את התקדמות הלינארית מאימון לאימון בלי הקריאטין.
ברגע שתתקדם באימונים והעלייה במשקלים לא תהיה לינארית בשונה מהתחלה, הקריאטין ישמש לך ככלי עזר לכך.
זה לא חובה ואפשר להשתמש בקריאטין כבר עכשיו, קח את מה שאמרתי בגדר המלצה בלבד.
מיותר להשתמש בקריאטין כרגע,אתה גם ככה רק בהתחלה,שמור את הקריאטין לרגע שתתקע במשקל בעתיד

תפסיקו לבלבל לו במוח , מאיפה אתם יודעים כמה קשה לו להרים מה שהוא מרים? איזה שטויות רושמים פה.!

אם אתה רוצה להתחזק בצורה מקסימלית (לעלות במשקלי עבודה) \ לשמר מסה בחיטוב קריאטין זה אחד התוספים הכי מוכחים מחקרית לעזור לך בזה.
וכן קריאטין לוקחים 5 גרם ביום , כול יום גם אם אתה מתאמן יום בשבוע אחרת זה מאבד מהאפקטיוויות שלו.
למען השם אנשים אני מתאמן שנתיים אני לא מתאמן מתחיל .
תודה על העזרה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית