הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ליגת האלופות - הליגה שבאמת מעניינת...

• פותח/ת השרשור Baraky
  • פורסם בתאריך
עונה הבאה השדים האדומים יחזרו לאלופות ונראה לכולם מזה. בינתיים נסתפק בגביע אירופה.
באמת שאני לא מאמין שתיקחו אפילו ליגה אירופית, אתם קבוצה בושה וכל הקניות האלה יכולות בעיקר לשחק לרעתכם (ראה ערך טוטנהאם לאחר המכירה של בייל).

באמת שאני לא מאמין שתיקחו אפילו ליגה אירופית, אתם קבוצה בושה וכל הקניות האלה יכולות בעיקר לשחק לרעתכם (ראה ערך טוטנהאם לאחר המכירה של בייל).
אתה ברצינות משווה את הרכש של טוטנהאם לעומת הרכש של יונייטד?
אתה שוכח מי המאמנים שעומדים על הקווים?
יונייטד פתחה את העונה רעה, אבל זה רק עניין של זמן עד שדברים התחברו. אתה כרגע שופט אותם מוקדם מידי.

כן שמעתי את ה "רוני מאחורי..." הזה כבר מעונה שעברה וזה לא עובד להם מקווה שימשיכו ככה
אתה לא יכול להגיד לרוני לשחק מאחורי חלוץ בזמן שהקישור מתפקד כמו קישור של הפועל מרמורק
רוני עונה שעברת היה צריך לרדת כל פעם מחדש ולתקן את הטעיות של הקישור, עכשיו שהקישור קצת יותר יציב
ויש מאמן נורמלי על הקו נבדוק את "רוני מאחורי..."

• פותח/ת השרשור
אז גם היום פספסתי חגיגת כדורגל לצערי.....ואפילו חלק מהתקצירים (הרגע נכנסתי הביתה).
נקודת אור - באמת נראה שהולכת להיות עונה משוגעת......
איזה כייף!!!! 👏

הגול של לאמפרד נגד צ'לסי היה אחד הדברים הקשים שחוויתי :(
בלי קשר, מה עם מנצ'סטר?

כל ילד שמבין קצת כדורגל יכול לראות שלאן חאל אין הגנה.

כל קבוצה שבאה לעשות בונקר ולסגור עושה מתפרצת וחושפת אותנו. כל התקפה כזאת גורמת לי להתקף לב.

גם המערך הלכאורה התקפי הזה לא ברור לאף אחד מהשחקנים, כולם שם מתבלבלים.

ליונייטד אין בלם אחד מהטופ העולמי, יש לנו 2 נגרים בדמותם של אוונס וסמולינג שאני לא יודע מה הם עושים אצלנו בכלל, שכל שני וחמישי נפצעים לתקופות ארוכות.

כל ילד שמבין קצת כדורגל יכול לראות שלאן חאל אין הגנה.

כל קבוצה שבאה לעשות בונקר ולסגור עושה מתפרצת וחושפת אותנו. כל התקפה כזאת גורמת לי להתקף לב.

גם המערך הלכאורה התקפי הזה לא ברור לאף אחד מהשחקנים, כולם שם מתבלבלים.

בדיוק כמו מה שכתבתי לפני כמה פוסטים "רוני מאחורה..." יש מלא כוכבים אבל שאין סדר ודרך למשחק זה לא שווה כלום. ובלי קשר לדעתי קבוצה בונים מאחורה לקדימה ולא מקדימה לאחורה. ונחאל היה צריך להתחיל לבנות את הקבוצה מההגנה לעבות קצת את הקישור האחורי במקום להביא חלוצים וקשרים, מאטה-רוני-ואן פרסי היה מספיק לו לדעתי (מבחינת כוכבים)
שילמד מצ'לסי, הקפיצה האמיתי של צ'לסי הייתה שנה שעברה שהם הביאו את מאטיץ (שהיה כאילו הבורג החסר) ואחרי שהעיפו את לואיז והביאו סוף סוף חלוץ שיודע להבקיע הכל הסתדר.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שכדורגל מתחיל מעמדות ההגנה, אלא ממושג ההגנה.
הגנה עושים בכל נקודה על הדשא. בשני המשחקים האחרונים של ריאל וברצלונה בליגה, מספר לא מבוטל של שערים הובקע כתוצאה של לחץ ההתקפה על ההגנה היריבה.

ריאל ממש נראים כאילו שעמדות ההגנה לא מעניינות אותם. הם יספגו 2 אבל יבקיעו 8 (ברזיל של שנות ה-70).
נראה איך זה יעבוד להם בהמשך.

• פותח/ת השרשור
הימורים להיום:

צסקא 0 - 3 ביירן
סיטי 2 - 2 רומא
נוקוסיה 1 - 2 אייקס
פסז' 2 - 1 ברצלונה
שאלקה 2 - 0 מאריבור
ספורטינג ליסבון 1 - 1 צ'לסי
שחטאר 1 - 3 פורטו
באטה בוריסוב 1 - 2 בילבאו

והלוואי שטעיתי בהכל!

הימורים להיום:

צסקא 0 - 3 ביירן
סיטי 2 - 2 רומא
נוקוסיה 1 - 2 אייקס
פסז' 2 - 1 ברצלונה
שאלקה 2 - 0 מאריבור
ספורטינג ליסבון 1 - 1 צ'לסי
שחטאר 1 - 3 פורטו
באטה בוריסוב 1 - 2 בילבאו

והלוואי שטעיתי בהכל!
יאאלה נתת לי חשק להמר, זה מה יצא -
צסקא 1 - באיירן 4
סיטי 2 - רומא 2
ניקוסיה 3 - אייקס 2
פסז 1 - ברצלונה 2
שאלקה 1 - 0 מאריבור
ספורטינג ליסבון 1 - צ'לסי 3
שחטאר 0 - פורטו 2
באטה בוריסוב 2 - בילבאו 3 לא ניחושים מוצלחים במיוחד..🙄😅

• פותח/ת השרשור
לאחר הכישלון של אתמול...
חוץ מזה שרומא הוציאו תיקו 👏
ובארסה הפסידה יאי 🤩

הימורים להיום...?

זניט 1-1 מונאקו
אנדרלכט 1-1 דורטמונד
ארסנל 1-2 גלטסראיי
אתלטיקו 0-0 יובנטוס
באזל 3-1 ליברפול
באיירן 2-2 ליסבון
אולימפיאקוס 0-0 מאלמו
לודגריץ 0-0 ריאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית