ייעוץ לואו באר ודדליפט - טכניקה

Tamtamon

משתמש קבוע
1,292
687
נק' מוניטין:
1,512
1,292
687
אהלן
אז לאחר זמן מה בפרונט סקווט החלטתי לחזור\לשלב שוב את ה LB, ובכל זאת זה היה זמן יחסית ארוך ללא הסקווט (LB).
כרגע הוא מרגיש לי קצת מוזר כזה, והחלטתי בלי שום קשר להעלות סרטון לבדיקת טכניקה.
אז הנה הסקווט:

והחלטתי לצלם גם דדליפט כי למה לא (הטכניקה שלי מן הסתם לא מושלמת... אז כן):

בשני הסרטונים המשקל הוא 90.
בעיקרון הייתה לי תקופה יותר יפה עם 100X5 ודד 95X5, אבל זה מה יש עכשיו 😃

דברים ששמתי לב בסקווט:
לא יודע אם עשיתי משהו מיוחד בסרטון, אבל הרגשתי את הברכיים בכל הסטים (גם חימום) שהייתי בתחתית.
אף פעם לא הרגשתי את הברכיים בלואו באר (גם שרק התחלתי אותו), אז ישר הנחתי ששחכתי כמה דברים מהטכניקה.

תודה:)

סקוואט - תסתכל על הברכיים שלך בתחתית הסקוואט ותגיד את דעתך.

הדדליפט בסדר חוץ מזה שהפלטות לא עגולות. זה יתנקם בך מתישהו.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - תסתכל על הברכיים שלך בתחתית הסקוואט ותגיד את דעתך.

הדדליפט בסדר חוץ מזה שהפלטות לא עגולות. זה יתנקם בך מתישהו.
כן הפלטות בדדליפט די מעצבנות, כל המכון מלא בכאלה ולפעמים אני רואה סוג של פלטה עגולה אבל קוטר טיפה שונה משל 20 רגיל.

לסקווט - אפשר את התשובה?

לגבי הסקוואט , אם אתה מנסה לעשות סקוואט בסגנון של ריפטו אז הכיפוף קדימה טוב אתה לא שובר "רק" מתחת למגביל = סקוואט לא נחשב.
אם אתה מנסה לעשות LB קלאסי כמו של הפאוורליפטרים אז אתה מיתכופף קדימה בצורה מוגזמת שמוציאה תעוקץ מהתרגיל.
לגבי הברכים לא שמתי לב למשהוא חריג , גלישה קצת מעבר לקצות האצבעות לא אומרת דבר.

כנ"ל לגבי הסקוואט ... אם לפי ריפטו הישבן אמור להיות הרבה יותר גבוה... ואם לפי "השאר" אז זה בסדר.

אז מה אפשר לעשות לגבי זה? מתיחות להאמסטרינגס?
ומה דעתך על העומק? אני די בטוח שפעם הייתי יורד יותר.

לשבת נכון. שים את הברכיים יותר קדימה בחלק הראשון של הירידה ותדחוף אותן קצת יותר לצדדים. זה גם יסדר את העומק.

• פותח/ת השרשור
לשבת נכון. שים את הברכיים יותר קדימה בחלק הראשון של הירידה ותדחוף אותן קצת יותר לצדדים. זה גם יסדר את העומק.
מה הכוונה לשים אותם יותר קדימה? ואני אנסה לדחוף לצדדים 😃

מה הכוונה לשים אותם יותר קדימה? ואני אנסה לדחוף לצדדים 😃

המיקום של הברכיים בתחתית אמור להיות אותו מיקום כמו בחלק הראשון של התנועה. אבל עכשיו אני מסתכל על זה שוב ואני רואה שזה די בסדר. רק תדחוף אותן לצדדים יותר וזה כנראה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
המיקום של הברכיים בתחתית אמור להיות אותו מיקום כמו בחלק הראשון של התנועה. אבל עכשיו אני מסתכל על זה שוב ואני רואה שזה די בסדר. רק תדחוף אותן לצדדים יותר וזה כנראה יסתדר.
הבנתי, תודה רבה 😃
ביום ראשון אני אצלם שוב ואבדוק אם זה עזר.

יש לי נעליים דומות, אני מרים יחף 15-20 קילו יותר בדדליפט מאשר איתם, הסולייה שלהם זה כמו Deficit deadlift

• פותח/ת השרשור
יש לי נעליים דומות, אני מרים יחף 15-20 קילו יותר בדדליפט מאשר איתם, הסולייה שלהם זה כמו Deficit deadlift
זה מה שיש לי כרגע... אולי אני אזמין אולסאטר מזויפות.
יש לך מושג כמה עולה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית