הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוריד כרס במסה

ארנולד 2014

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום לכולם!!אני בן 32 במשקל 66 ק"ג מתאמן קרוב לשנה בתכנית מאסה לאחר הפסקה של 4 שנים שלפניהם התאמנתי 3 שנים.
תכנית האימון שלי (4ימים בשבוע) היא ab ואני משתדל לעבוד על טווח חזרות 5-8 (לפעמים 6-10) ואוכל דיי טוב בלי דיאטות ולא מחשבן לקלוריות ולפחמימות כי המטרה שלי לעלות במסה ואכן אני מתקדם די טוב רק הבעיה שלי שבמקום אחד בגוף אני משמין וזה בבטן ואני די בקונפליקט בזה : מצד אחד רוצה להעלות מסה ולכן אוכל פחמימות הרבה ומצד שני לא רוצה להשמין,אני דיי פעיל במהלך כל היום הולך ,עומד הרבה , עולה ויורד מדרגות ודי שורף קלוריות כך שלעשות גם אירובי נראה לי לא אפקטיבי כך השאלה איך מורידיח את הבטן מבלי להוריד את המסה,אשמח לתשובות.תודה רסבזב

תקרא פה מאמר באתר על לעלות במסה, מוסבר שם שאו שאתה עולה במסה או שאתה עושה חיטוב. תבחר אחד

שלום לכולם!!אני בן 32 במשקל 66 ק"ג מתאמן קרוב לשנה בתכנית מאסה לאחר הפסקה של 4 שנים שלפניהם התאמנתי 3 שנים.
תכנית האימון שלי (4ימים בשבוע) היא ab ואני משתדל לעבוד על טווח חזרות 5-8 (לפעמים 6-10) ואוכל דיי טוב בלי דיאטות ולא מחשבן לקלוריות ולפחמימות כי המטרה שלי לעלות במסה ואכן אני מתקדם די טוב רק הבעיה שלי שבמקום אחד בגוף אני משמין וזה בבטן ואני די בקונפליקט בזה : מצד אחד רוצה להעלות מסה ולכן אוכל פחמימות הרבה ומצד שני לא רוצה להשמין,אני דיי פעיל במהלך כל היום הולך ,עומד הרבה , עולה ויורד מדרגות ודי שורף קלוריות כך שלעשות גם אירובי נראה לי לא אפקטיבי כך השאלה איך מורידיח את הבטן מבלי להוריד את המסה,אשמח לתשובות.תודה רסבזב
מה הגובה שלך?...

1.67 גובה.
ומה זה אומר "מסה נקיה"??? עד כמה שידוע לי מאסה זה מאסה אפה ה "נקיה "נכנס בסיפור..?
פלוס קלורי קטן ופחמימות איכותיות כמו אורז שיבולת שועל כוסמת בטטות סוכר ענבים (אחרי אימון)

מסה נקייה זה שאתה בפלוס של 100-250 קלוריות .
ובגלל שהפלוטס הקלורי כל כך "קטן" אז צריך למדוד ולבדוק ערכים לכל דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית