הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כפות רגליים נוטות הצידה בסקוואט

• פותח/ת השרשור tartar
  • פורסם בתאריך

tartar

משתמש פעיל
472
80
נק' מוניטין:
106
472
80
ראיתי כמה סרטונים של קלי סטארט שהוא מסביר שהכפות רגליים בסקוואט צריכות להיות ישרות ולא 30 מעלות החוצה כמו שהרוב ממליצים,
עכשיו אני חיפשתי מלא באינטרנט איך לגרום לרגליים להיות ישרות מכיוון שכאשר אני עושה סקוואט אני לא מצליח לשמור על כף רגל ישרה וגם אם אני מצליח אז כל הכף רגל מורמת הצידה ,
אני הבנתי שזה חוסר בגמישות לא הבנתי איפה ואיך אני גורם לזה להשתפר .
אשמח מאוד מאוד מאוד אם מישהו יתן איזה תרגיל טוב שאני יוכל לעבוד עליו בשביל להיפטר מהבעיה הזאת ,
תודה .

• פותח/ת השרשור
למה שתרצה לעשות דבר כזה?
לפי מה שהבנתי מ קלי סטארט הכפות רגליים לא צריכות לנטות הצידה ועקב החיים המודרנים הכפות רגליים נוטות הצידה,
גם בהליכה הכפות רגליים צריכות להיות ישרות ולא לצדדים.
יש לו כל מיני הסברים איך לתקן את זה אבל נורא קשה לי להבין אותו ,

לפי מה שהבנתי מ קלי סטארט הכפות רגליים לא צריכות לנטות הצידה ועקב החיים המודרנים הכפות רגליים נוטות הצידה,
הרגליים פונות הצידה בגלל שהן צריכות להמשיך את קו הירכיים.. מה הקשר לחיי היום יום אלוהים יודע

קלי אומר שכשאנחנו שכדי לנצל את הכוח המתפרץ מהרגליים בצורה הכי טובה הרגליים צריכות להיות ישרות והברכיים להפתח החוצה זה דורש רמת מוביליטי וגמישות מאד גבוהה באגן \קרסול\ברכיים וזה לא פשוט בכלל. ואני לא יודע עד כמה זה נכון ומבוסס.
אגב זה יותר "נכון" למשיכות (קלין\סנאץ) מאשר לסקוואט אם כבר, קיצר אין מה להתעסק בזה עדיף להתעסק בתנועה נכונה, ברכיים יציבות וניצול של ההאמסטרינג בסקוואט

• פותח/ת השרשור
הרגליים פונות הצידה בגלל שהן צריכות להמשיך את קו הירכיים.. מה הקשר לחיי היום יום אלוהים יודע

זה קשור.
תקרא מה שקרוספיט כתב ותבין .
ברגע שהאגן האמסטרינג והקרסול מספיק גמישים גם כל ההליכה שלך משתנה .
קלי אומר שכשאנחנו שכדי לנצל את הכוח המתפרץ מהרגליים בצורה הכי טובה הרגליים צריכות להיות ישרות והברכיים להפתח החוצה זה דורש רמת מוביליטי וגמישות מאד גבוהה באגן \קרסול\ברכיים וזה לא פשוט בכלל. ואני לא יודע עד כמה זה נכון ומבוסס.
אגב זה יותר "נכון" למשיכות (קלין\סנאץ) מאשר לסקוואט אם כבר, קיצר אין מה להתעסק בזה עדיף להתעסק בתנועה נכונה, ברכיים יציבות וניצול של ההאמסטרינג בסקוואט
יש איזה תרגיל מסוים שיכול לעזור ?
או שפשוט לעבוד על הגמישות של כל החלקים האלה שאמרת .
כי אני עובד על גמישות כל יום רואה שיפור בהכל חוץ מבתחום הספציפי שציינתי מיקודם .
תודה.

נערך לאחרונה:
זה קשור.
תקרא מה שקרוספיט כתב ותבין .
ברגע שהאגן האמסטרינג והקרסול מספיק גמישים גם כל ההליכה שלך משתנה .

יש איזה תרגיל מסוים שיכול לעזור ?
או שפשוט לעבוד על הגמישות של כל החלקים האלה שאמרת .
כי אני עובד על גמישות כל יום רואה שיפור בהכל חוץ מבתחום הספציפי שציינתי מיקודם .
תודה.
אתה תפגע בברכיים שלך, אם זה מה שאתה רוצה אז בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה תפגע בברכיים שלך, אם זה מה שאתה רוצה אז בהצלחה

צודק,
אם אין לך את הגמישות שצריך אז באמת יש סיכוי לפגוע בברכיים .
אני בחיים לא יעשה סקוואט עם כפות רגליים ישרות מבלי שיש לי את הגמישות שצריך,

בדיוק ניסיתי את
והרגשתי שיפור מיידי ,
אמרת גמישות בברכיים אז חיפשתי קצת זה מה שמצאתי ( קניתי band floss) לפני כמה שבועות וניסיתי את זה עכשיו והרגשתי שיפור משמעותי .

אם כבר אתה רואה סרטונים של קלי, כנס למוביליטי ווד.קום יש שם תרגילי מוביליטי לפי מפרקים- תבחר כמה תרגילים לאגן לברך ולקרסול תן על זה 20 דקות עבודה ביום. תוך כמה חודשים אתה שם

• פותח/ת השרשור
אם כבר אתה רואה סרטונים של קלי, כנס למוביליטי ווד.קום יש שם תרגילי מוביליטי לפי מפרקים- תבחר כמה תרגילים לאגן לברך ולקרסול תן על זה 20 דקות עבודה ביום. תוך כמה חודשים אתה שם
טוב מעולה תודה 😃.

טיעון מרתק. אז אתה לא מעוניין להשתמש במקרבים בזמן הסקוואט? או שאתה מעוניין בעומס מיותר על הברך?

ויש סיבה שנורא קשה להבין אותו. רוב הזמן הוא מדבר שטויות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית