הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צ'יט חיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
עושה דל פחמימה (עד 60ג') ומעמיס בד"כ כל 10 ימים,לא מעונין לקלקל כרגע עם העמסה פרועה(מה שבד"כ קורה)מכיוון שרוצה לסיים את החיטוב בתוך שבועיים וכבר הגעתי ל10%שומן ולכן רוצה לעשות מן יום צ'יט והשאלה שלי היא האם ביום כזה ובכלל בהעמסה מה שחשוב זה להכניס כמות פחמימה חריגה או שבכלל העדיפות היא להיות במאזן חיובי...?

מאזן קלורי חיובי של 500-1000 קלוריות מעל הנייטרלי, כאשר רוב הקלוריות מגיעות מפחמימה - בכלליות זה 70% פחמימה ו15% לחלבון ושומן כ.א

• פותח/ת השרשור
מאזן קלורי חיובי של 500-1000 קלוריות מעל הנייטרלי, כאשר רוב הקלוריות מגיעות מפחמימה - בכלליות זה 70% פחמימה ו15% לחלבון ושומן כ.א
מניר את הנוהל פשוט רציתי להבין האם העודף קלורי חייב להיות מפחמימה כי יש לה השפעה על הורמונים וירידה במשקל או פשוט צריך לעשות יום אחד במאזן חיובי כדי להוציא את הגוף מהדיאטה כלומר הקלוריות הן מה שחשוב ולא מאיפה הן באות.

• פותח/ת השרשור
העודף חייב להיות מפחמימה כדי למלא את המאגרי הגליקוגן .. ולמזער את איבוד השריר
אני לא בטוח כמה זה הכרחי..אפשר להתאמן גם ללא מאגרי גליקוגן מלאים ואיבוד שריר..תלוי יותר בגירעון לדעתי.
פשוט,ימי הפחמימה נראים לי פחות יעילים להמשך הדיאטה כי זה לא שאני מתאמן יותר חזק ביום למחרת.

אני לא בטוח כמה זה הכרחי..אפשר להתאמן גם ללא מאגרי גליקוגן מלאים ואיבוד שריר..תלוי יותר בגירעון לדעתי.
פשוט,ימי הפחמימה נראים לי פחות יעילים להמשך הדיאטה כי זה לא שאני מתאמן יותר חזק ביום למחרת.
אז תנסה לעשות דל פחמימה לתקופה ארוכה בלי העמסת פחמימות. ותראה מה יקרה.

• פותח/ת השרשור
אז תנסה לעשות דל פחמימה לתקופה ארוכה בלי העמסת פחמימות. ותראה מה יקרה.
אני מבצע דל פחמימה די הרבה זמן וכמובן שמעמיס,הכוונה שלי היא שאולי לא צריך כמות פחמימה כלכך גדולה ובהעמסה חשוב אולי להכניס כמות קלוריות גבוהה יותר יותר מבד"כ.

אני מבצע דל פחמימה די הרבה זמן וכמובן שמעמיס,הכוונה שלי היא שאולי לא צריך כמות פחמימה כלכך גדולה ובהעמסה חשוב אולי להכניס כמות קלוריות גבוהה יותר יותר מבד"כ.
העמסה זה העמסת פחמימות מה יעזור לך להעמיס שומן או חלבון ?

מה שחשוב הוא פחמימות למען מילוי מאגרי גליקוגן וגם משום שפחמימות (ולא שומן) משפיעות על הורמון הלפטין. עודף קלורי הוא לא הכרחי אבל כדאי. ממילא לא ברור כמה יום אחד משפיע על גורמים שמעבר למאגרי הגליקוגן וחלק גדול מהעמסה הוא פסיכולוגי.

• פותח/ת השרשור
מה שחשוב הוא פחמימות למען מילוי מאגרי גליקוגן וגם משום שפחמימות (ולא שומן) משפיעות על הורמון הלפטין. עודף קלורי הוא לא הכרחי אבל כדאי. ממילא לא ברור כמה יום אחד משפיע על גורמים שמעבר למאגרי הגליקוגן וחלק גדול מהעמסה הוא פסיכולוגי.
אוקי זה היה בהחלט משהו להתחשב בו,הסיבה שהעלתי את הפוסט היא מכיוון שאני נוהג להעמיס אחת ל-10 ימים והחלטתי לשלב ארוחת צ'יט קטנה כל כמה ימים שתכניס יותר פחמימות (כ-150ג')בתפריט ועדין באותו יום להיות בגירעון.ככה למשוך עד יום ההעמסה.
בד"כ אני על דל פחמימה ,50ג' פחמימה יומי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית