הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון מאמינים בשיטה הזאת?

Daniel83

משתמש פעיל
546
14
נק' מוניטין:
38
546
14
משהו הראה לי שיטה תגידו לי מה דעתכם על זה.
בבנץ פרס דרופים דוגמא לסט 1
שיא המשקל נגיד 100 קילו לתת 2-3 חזרות
דרופ ל80 קילו 4-5 חזרות
דרופ ל50 קילו 6-8 חזרות.
זה סט אחת.
נגיד עשית בכל הסט 12-14 חזרות מהכבד לקל
מה דעתכם?

משהו הראה לי שיטה תגידו לי מה דעתכם על זה.
בבנץ פרס דרופים דוגמא לסט 1
שיא המשקל נגיד 100 קילו לתת 2-3 חזרות
דרופ ל80 קילו 4-5 חזרות
דרופ ל50 קילו 6-8 חזרות.
זה סט אחת.
נגיד עשית בכל הסט 12-14 חזרות מהכבד לקל
מה דעתכם?

שיטה נפוצה להתשת השריר ולהרגשת פאמפ. בדר"כ נפוץ אצל אנשים חדשים בחד"כ, אנשים שלא יודעים להתאמן או אנשים בסייקל בעלי יכולת התאוששות יוצאת דופן.

לא מכיר מישהו שמצליח להתאושש בצורה טובה מדרופ סט בבנץ' שמשולב כדרך קבע בתוכנית.

לא
אבל אני מאמין בפרמידות

תשמע, יש אנשים שמאמינים בפירמידות ויש אנשים שמאמינים בכוח עליון (אל, קארמה וכו'). זה עדיין לא אומר שזה נכון או מועיל באופן כלשהו.

תשמע, יש אנשים שמאמינים בפירמידות ויש אנשים שמאמינים בכוח עליון (אל, קארמה וכו'). זה עדיין לא אומר שזה נכון או מועיל באופן כלשהו.

לאחר שניסתי כל מינה טווחים חזרות
הבנתי שלשלב את כולם זה טוב, ובאמת שאני מרגיש את השריר נהרג אחרי פרמידה
ואין כמו לפמפם את השריר עם 12 חזרות עם משקל נמוך יחסית לאחר שעשית כמה פעמים 6,8 חזרות עם משקל רוצח

אני מאמין בפו הדוב

ותחושת 'פאמפ' היא זו שמוכיחה שכדאי לעשות פירמידה, או לבלבל את השריר עם טווחי חזרות משתנים?

לא אמרתי שזה חובה או טוב יותר
הכוונה היית שזה כיף לי יותר ומרגיש יותר את השריר
לא אמרתי שזה יבנה יותר שריר או משהו כזה

וכן תחושת הפאמפ בחזרות גבוהות, והרמת משקל כבד בחזרות נמוכות, זה מה שאני אוהב בזה

דרופ סט בתרגיל מורכב זה לא רעיון מאוד חכם. שרירים המסייעים לשריר העיקרי בפעולה ייכשלו מהר יותר והתשת השריר העיקרי לא תגיע.
בסקוואט, זוקפי הגב יגיעו לכשל שרירי לפני הקוואדס או העכוז. בבנץ', הכתף הקדמית (ואולי גם הטרייספס) תגיע לכשל מהר יותר מהחזה.
זה יוביל לכשל בטכניקה, הגדלת הסיכוי לפציעה ובסך הכל, אתה מאבד את הפואנטה של הטכניקה.
בתרגילים מבודדים, דרופ סט יכול להיות דרך מרעננת לגוון באימון.

דרופ סט בתרגיל מורכב זה לא רעיון מאוד חכם. שרירים המסייעים לשריר העיקרי בפעולה ייכשלו מהר יותר והתשת השריר העיקרי לא תגיע.
בסקוואט, זוקפי הגב יגיעו לכשל שרירי לפני הקוואדס או העכוז. בבנץ', הכתף הקדמית (ואולי גם הטרייספס) תגיע לכשל מהר יותר מהחזה.
זה יוביל לכשל בטכניקה, הגדלת הסיכוי לפציעה ובסך הכל, אתה מאבד את הפואנטה של הטכניקה.
בתרגילים מבודדים, דרופ סט יכול להיות דרך מרעננת לגוון באימון.

בדיוק !!

אני אוהב לעשות דרופ סטים וגם סופר סטים
נטו כי זה כיף וזה חוסך לי זמן

אבל רק בתרגילים קטנים את הדרופ סטים
הנפות לצדדים/קדימה - בייספס , חתירות לסנטר וכלמיני כאלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית