הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ FBW

scarface

משתמש פעיל
748
1
נק' מוניטין:
196
748
1
3 A
5 סטים לגדול.2 סטים לקטן.
רגליים:
סקוואט 6*3
דדליפט 6*2
חזה:
בנץ' פרס 6*3
לחיצה בשיפוע 10*2
גב:
בנט אובר 6*3
מתח 10*2
כתפיים:
לחיצה כתפיים/פרס 8*3
תלת ראשי:
לחיצה צרפתית/פולי 12*2
דו ראשי:
כפיפה 12*2

מה אתם אומרים?
חשבתי גם לשחק עם העצימות.נגיד רגליים כבד,גב קל,חזה כבד וכו'.

• פותח/ת השרשור
מה אתה עוקב אחרי?
בא לרשום במחברת 1000 תוכניות שיהיו לי ל50 שנה הקרובות.
בנימה יותר רצינית,מסיבותיי שלי,אני עובר ל3 פעמים בשבוע ו FBW יותר אידיאלי.

אני לא בא לקטול לך את התוכנית. היא תוכנית סטנדרטית.
רק שאני לא מצליח להבין מה יש לחפש בתוכנית כזאת. אני אף פעם לא מצליח להבין את התוכנית BB האלה. 22 סטים של עבודה באימון וזה עוד נחשב מעט. אם אתה נח שתי דקות בין סט לסט כבר יוצא 45 דקות אימון. סט לוקח חצי דקה אז תוסיפו עוד 10 דקות. אנחנו כבר קרוב לשעה אימון בלי שהלכתי לשתות משהו או שחיכיתי חמש דקות למוט או ספה. תוספיו סטים של חימום ושלא נדבר על הסיכוי שמישהו מסוגל לעשות 22 סטים עבודה בשעה עם עצימות גבוהה.
בקיצור, הסיכוי להגיע למשקלים נורמלים בתוכנית כזאת הוא דמיוני. אולי אחרי שנתיים של עבודה רצופה יהיה למתאמן מספרים של שלושה חודשים על SS.

אני יודע שהנושא חרוש, אני פשוט באמת מנסה להבין. אולי מה שאני מפספס זה שבשביל היפרטרופיה לא צריך עצימות ואפשר להגיע לתוצאות ראשוניות סבירות גם אם משחקים במשקלי צעצוע אבל אוכלים כמו שצריך.

קשה מאוד להתאושש (ולהתקדם ) מתכנית שכזו בהנחה ואתה עובד על משקלים מקסימלים (או קרובים לכך).
יש לך באתר תוכניות FBW טובות, תאמץ אחת מהן.

מה אתה עוקב אחרי?
בא לרשום במחברת 1000 תוכניות שיהיו לי ל50 שנה הקרובות.
בנימה יותר רצינית,מסיבותיי שלי,אני עובר ל3 פעמים בשבוע ו FBW יותר אידיאלי.

כן, אני עוקב אחריך. בשביל זה אני מנהל, כדי לדאוג שלא יהיה ספאם מאנשים כמוך. אם אתה בא לרשום תוכניות ל 50 שנה הקרובות אז אתה לא מבין כלום בזה, כי תוכניות משתנות בהתאם לרמה ולאימונים שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית