עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבודיבילדרים מגיעים לשיא באיזור גיל 40שאלה קטנה אבל מאוד משמעותית. קראתי כאן בפורום שהגיל הוא פקטור חשוב מאוד בהצלחה בפיתוח גוף (כוח, מאסה וכו') מבחינת הורמונים ואולי גם מבחינות אחרות.
האם העובדה שאני אחרי גיל 30 (30 ומספר חודשים) הולכת לתפקוד את ההתפתחות שלי ?
מצד שני, אתה פחות מוטרד מעניינים כספיים, אז יש יתרונות פה ושם 😃
8
חיים טוב בהייטק;-)
חכה, חכה לילדים תתחיל לקנח את האף עם נייר טואלט.דאבל הייטק (גם האישה), בלי ילדים, בלי בית.
אני מקנח את האף בשטרות של מאה דולר 😃
חכה, חכה לילדים תתחיל לקנח את האף עם נייר טואלט.
מעניין. גם אני בהיי-טק. משכנתא, גנים (x2), קניות... דווקא הרבה יותר דאגות כלכליות... 😃אני הרגשתי שינוי בערך בגיל 31 שהשפיע בעיקר על ההתאוששות מנפח בפלג הגוף התחתון, קשה לי לומר מה בדיוק גרם לזה.
כמו שחנן אמר, העובדה שאתה מסיים יום עבודה ב-18:30 במקרה הטוב ואתה טרוד מדברים שלא ממש קשורים לחד"כ לא עוזרת יותר מדי לאימונים, אבל ככה זה בחיים.
מצד שני, אתה פחות מוטרד מעניינים כספיים, אז יש יתרונות פה ושם 😃
לפני שהתפרצנו לפוסט עם קיטורי ילדים.שאלה קטנה אבל מאוד משמעותית. קראתי כאן בפורום שהגיל הוא פקטור חשוב מאוד בהצלחה בפיתוח גוף (כוח, מאסה וכו') מבחינת הורמונים ואולי גם מבחינות אחרות.
האם העובדה שאני אחרי גיל 30 (30 ומספר חודשים) הולכת לדפוק את ההתפתחות שלי ?
דאבל הייטק (גם האישה), בלי ילדים, בלי בית.
אני מקנח את האף בשטרות של מאה דולר 😃
כבר אמרתי לך, שלח את האישה לדרכה. תוכל לקנח בשטרות של 200 וגם עליה מובטחת של 20% במשקלים.
חוץ מזה, יש לי שני חתולים. יש מחקרים שהמצאתי הרגע שמראים שללטף חתול מעלה טסטוסטרון ותורם להפרשת GH ו-IGF, כך שהם נוגדים למעשה את השפעת האישה.
בגלל זה החיים אחרי גיל 40 הכי מתאימים לאימונים!
הילדים כבר לא סופרים אותך, סדר היום שלך נקבע על ידך ורק אתה רשאי לשנות אותו, ואפילו סיימת לשלם משכנתא
אלא אם כן אתה @coldfire ואז אתה פשוט מתחיל הכל בגיל 40...😆
הבעיה היא שבעקבות חיי הפרישות יש לך לפחות 20% יותר משקל!איזה שטויות. אני מתכנן ללכת בגיל 40 בעקבות שבץ שאני חוטף מוולסלבה עם 400 קילו על הגב.
הבעיה היא שבעקבות חיי הפרישות יש לך לפחות 20% יותר משקל!
אם היית מתחיל כמו כולם יש מצב שהיית מספיק לגדל ולאמן לפחות שני ילדים (עם הגנטיקה שלך זה אמור להספיק)...
שיסחבו את הארון 😆