הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ החיים אחרי גיל 30

Mathi Tik

משתמש מתחיל
138
9
נק' מוניטין:
25
138
9
שאלה קטנה אבל מאוד משמעותית. קראתי כאן בפורום שהגיל הוא פקטור חשוב מאוד בהצלחה בפיתוח גוף (כוח, מאסה וכו') מבחינת הורמונים ואולי גם מבחינות אחרות.

האם העובדה שאני אחרי גיל 30 (30 ומספר חודשים) הולכת לדפוק את ההתפתחות שלי ?

נערך לאחרונה:
התבלבלה לך איזו מילה במשפט השאלה.
אבל אם לנחש מהפתיח.. אין שום בעיה/מגבלה לפתח גוף בגיל הזה.

שאלה קטנה אבל מאוד משמעותית. קראתי כאן בפורום שהגיל הוא פקטור חשוב מאוד בהצלחה בפיתוח גוף (כוח, מאסה וכו') מבחינת הורמונים ואולי גם מבחינות אחרות.

האם העובדה שאני אחרי גיל 30 (30 ומספר חודשים) הולכת לתפקוד את ההתפתחות שלי ?
הבודיבילדרים מגיעים לשיא באיזור גיל 40

אני לא יודע מבחינה פיזיולוגית, אבל לזמן הפנוי לאימונים, התאוששות ושינה מבחינת ההשקעה בעבודה והמשפחה הוא פקטור מאוד משמעותי

אני הרגשתי שינוי בערך בגיל 31 שהשפיע בעיקר על ההתאוששות מנפח בפלג הגוף התחתון, קשה לי לומר מה בדיוק גרם לזה.

כמו שחנן אמר, העובדה שאתה מסיים יום עבודה ב-18:30 במקרה הטוב ואתה טרוד מדברים שלא ממש קשורים לחד"כ לא עוזרת יותר מדי לאימונים, אבל ככה זה בחיים.

מצד שני, אתה פחות מוטרד מעניינים כספיים, אז יש יתרונות פה ושם 😃

אני הרגשתי שינוי בערך בגיל 31 שהשפיע בעיקר על ההתאוששות מנפח בפלג הגוף התחתון, קשה לי לומר מה בדיוק גרם לזה.

כמו שחנן אמר, העובדה שאתה מסיים יום עבודה ב-18:30 במקרה הטוב ואתה טרוד מדברים שלא ממש קשורים לחד"כ לא עוזרת יותר מדי לאימונים, אבל ככה זה בחיים.

מצד שני, אתה פחות מוטרד מעניינים כספיים, אז יש יתרונות פה ושם 😃
מעניין. גם אני בהיי-טק. משכנתא, גנים (x2), קניות... דווקא הרבה יותר דאגות כלכליות... 😃

האם העובדה שאני אחרי גיל 30 (30 ומספר חודשים) הולכת לדפוק את ההתפתחות שלי ?
לפני שהתפרצנו לפוסט עם קיטורי ילדים.
מתאמן חובב יכול להתקדם המון לפני שהוא ייעצר בגלל הפיזיולוגיה. אני לא יודע מה המשקלים שלך עכשיו אבל אתה בוודאות תוכל לקדם אותם באמצעות אימונים נכונים גם אם בפחות הצלחה לעומת גיל 21

הפוסט הזה קצת מלחיץ אותי, אמאל'ה 😱

דאבל הייטק (גם האישה), בלי ילדים, בלי בית.

אני מקנח את האף בשטרות של מאה דולר 😃

כבר אמרתי לך, שלח את האישה לדרכה. תוכל לקנח בשטרות של 200 וגם עליה מובטחת של 20% במשקלים.

כבר אמרתי לך, שלח את האישה לדרכה. תוכל לקנח בשטרות של 200 וגם עליה מובטחת של 20% במשקלים.

אבל אז לא תהיה אף אחת שתתעצבן עלי ותגיד שאני מבלה יותר מדי זמן בחדר כושר 😃

חוץ מזה, יש לי שני חתולים. יש מחקרים שהמצאתי הרגע שמראים שללטף חתול מעלה טסטוסטרון ותורם להפרשת GH ו-IGF, כך שהם נוגדים למעשה את השפעת האישה.

חוץ מזה, יש לי שני חתולים. יש מחקרים שהמצאתי הרגע שמראים שללטף חתול מעלה טסטוסטרון ותורם להפרשת GH ו-IGF, כך שהם נוגדים למעשה את השפעת האישה.

החלק המשעשע בהודעה הזו הוא שהמחקרים שהמצאת כרגע לא פחות טובים מחלק גדול של מחקרים המתפרסמים ביום יום.

בגלל זה החיים אחרי גיל 40 הכי מתאימים לאימונים!
הילדים כבר לא סופרים אותך, סדר היום שלך נקבע על ידך ורק אתה רשאי לשנות אותו, ואפילו סיימת לשלם משכנתא
אלא אם כן אתה @coldfire ואז אתה פשוט מתחיל הכל בגיל 40...😆

בגלל זה החיים אחרי גיל 40 הכי מתאימים לאימונים!
הילדים כבר לא סופרים אותך, סדר היום שלך נקבע על ידך ורק אתה רשאי לשנות אותו, ואפילו סיימת לשלם משכנתא
אלא אם כן אתה @coldfire ואז אתה פשוט מתחיל הכל בגיל 40...😆

איזה שטויות. אני מתכנן ללכת בגיל 40 בעקבות שבץ שאני חוטף מוולסלבה עם 400 קילו על הגב.

איזה שטויות. אני מתכנן ללכת בגיל 40 בעקבות שבץ שאני חוטף מוולסלבה עם 400 קילו על הגב.
הבעיה היא שבעקבות חיי הפרישות יש לך לפחות 20% יותר משקל!
אם היית מתחיל כמו כולם יש מצב שהיית מספיק לגדל ולאמן לפחות שני ילדים (עם הגנטיקה שלך זה אמור להספיק)...
שיסחבו את הארון 😆

הבעיה היא שבעקבות חיי הפרישות יש לך לפחות 20% יותר משקל!

יש אפקטים מהעבר שמוחקים את ה-20% אחוז האלה.

אם היית מתחיל כמו כולם יש מצב שהיית מספיק לגדל ולאמן לפחות שני ילדים (עם הגנטיקה שלך זה אמור להספיק)...
שיסחבו את הארון 😆

עכשיו אני לא יודע אם ירדת על הגנטיקה שלי כי שני ילדים יכולים לסחוב את המאסה שאין לי, או שנתת לי מחמאה שהילדים שלי יצאו מספיק חזקים כדי לסחוב מישהו עם מאסה אדירה כמו שלי. 😳

משאבה לפין תסדר לך את כל הבעיות של גיל המעבר. תשאל את @coldfire

Back
למעלה תחתית