הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לסייקל נוסף?!?!

Jony1982

משתמש מתחיל
238
77
נק' מוניטין:
551
238
77
שלום לכולם וחג שמח:)
טוב אז כמו שציינתי לפני מספר שבועות בפוסט קודם הייתי בסייקלים במשך חצי שנה בערך עם שיוט באמצע,זריקה אחרונה לפני כמעט חודשיים סיימתי פיסיטי של טריפטורלין,ואז נולבה כלומיד במשך חודש ששבועיים ראשונים 2 מכל אחד ושבועיים נוספים 1
שאלתי היא כזו..אני מרגיש שאני הולך ומאבד מיום ליום את הנפח את הכוח ואת כל ההשגים שבעצם השגתי בסייקלים,מסביב אומרים לי שאני דפוק שאני נראה אותו דבר,אבל אני רואה ומרגיש שלא,ורוצה להתחיל סייקל נוסף ממש עכשיו,השאלה שלי אם הרצפטורים התאוששו כדי שאקבל את המיטב מהסייקל וארגיש אותו טוב,והאם המיוטסטין יורד בזמן שכזה שוב אני חודשיים בלי חומרים,והאם למרות שזה סייקל חמישי שלי הולך להיות האם אני יכול לעשות טסט 750 בשבוע וזהו,בלי שילוב של עוד חומר או משביתים כבדים,רק טסט.
אודה לכם מאד לכל הארה או הערה שיש לכם.
תודה

שלום לכולם וחג שמח:)
טוב אז כמו שציינתי לפני מספר שבועות בפוסט קודם הייתי בסייקלים במשך חצי שנה בערך עם שיוט באמצע,זריקה אחרונה לפני כמעט חודשיים סיימתי פיסיטי של טריפטורלין,ואז נולבה כלומיד במשך חודש ששבועיים ראשונים 2 מכל אחד ושבועיים נוספים 1
שאלתי היא כזו..אני מרגיש שאני הולך ומאבד מיום ליום את הנפח את הכוח ואת כל ההשגים שבעצם השגתי בסייקלים,מסביב אומרים לי שאני דפוק שאני נראה אותו דבר,אבל אני רואה ומרגיש שלא,ורוצה להתחיל סייקל נוסף ממש עכשיו,השאלה שלי אם הרצפטורים התאוששו כדי שאקבל את המיטב מהסייקל וארגיש אותו טוב,והאם המיוטסטין יורד בזמן שכזה שוב אני חודשיים בלי חומרים,והאם למרות שזה סייקל חמישי שלי הולך להיות האם אני יכול לעשות טסט 750 בשבוע וזהו,בלי שילוב של עוד חומר או משביתים כבדים,רק טסט.
אודה לכם מאד לכל הארה או הערה שיש לכם.
תודה
כעיקרון חודשיים הם בערך פרק הזמן המינימלי שהייתי מעניק לגוף במידה והחלטת לצאת מ-b&c ל-pct אגרסיבי ומנוחה.
לא הכל סובב סביב מיוסטטין ו"התאוששות רצפטורים". הכי טוב שתערוך בדיקת דם ותבדוק אם יש ממצאים חריגים.
נסה פשוט להגדיר מראש איך למשוך את מה-pct למנוחה מספקת. סביר שהחברים שלך צודקים ואתה תיווכח בכך מיד כשתעלה שוב על חומרים. מה שהיה נדמה לך כאובדן נפח יחזור שבועיים אחרי שרמות החומר ייתיצבו.
בנוגע לסייקל, אולי כדאי להוסיף בולדנון במינון שעושה שכל ומתואם עם מינון הטסט (שאולי אף יופחת). שלא יהיו לך ספקות, טסט משבית חזק. בולדנון הרבה יותר נוח בעליית המינון ומתאים לך באופן (באופן אישי אולי) למראה חטוב וקשיח יותר וכך גם למשוך את הסייקל מעט יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה אחי על ההתיחסות,כמו תמיד עושה סדר ונותן כיוון ,תודה טום אני אעשה בדיקות ובהתאם אחליט על ההמשך.

תודה אחי על ההתיחסות,כמו תמיד עושה סדר ונותן כיוון ,תודה טום אני אעשה בדיקות ובהתאם אחליט על ההמשך.
אל תחשוב שאתה מיוחד. אלה לבטים של כל משתמש. גם אני עברתי ב ד י ו ק את אותם הלבטים.

• פותח/ת השרשור
אל תחשוב שאתה מיוחד. אלה לבטים של כל משתמש. גם אני עברתי ב ד י ו ק את אותם הלבטים.
טום רק עכשיו נודע לי שיש בולדנון רפואי לדילר שלי של חברת genesis
מצרף תמונה,מכיר תחומר תחברה?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 136
בנוגע לסייקל, אולי כדאי להוסיף בולדנון במינון שעושה שכל ומתואם עם מינון הטסט (שאולי אף יופחת). שלא יהיו לך ספקות, טסט משבית חזק. בולדנון הרבה יותר נוח בעליית המינון ומתאים לך באופן (באופן אישי אולי) למראה חטוב וקשיח יותר וכך גם למשוך את הסייקל מעט יותר.
אני מתפרץ לפוסט עם שאלה אליך @Tom :
כתבת שטסט הוא משבית חזק ובמינון מתאים עם בולדנון יכול לפתור בעיה זו ...
שאלתי היא האם אני נכנס לסייקל עם טסט אנתת רפואי מינון TRT ובולדנון של MXT מיקס אסתרים במינון של 600 מ"ג לשבוע , משך סייקל של כ 8 שבועות - מידת ההשבתה ? אפקט למטרת מיצוק ועיצוב חיטוב ?
תודה מראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית