נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
משתתף בצערךרק במים חביבי ,חלב הרבה יותר דחוס
מ100 מל מים עושים 100 גרם קרח
אתה מדבר הרבה שטויות שאני עדיין לא מבין
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משתתף בצערךרק במים חביבי ,חלב הרבה יותר דחוס
מ100 מל מים עושים 100 גרם קרח
אתה מדבר הרבה שטויות שאני עדיין לא מבין
למה לא? אפשר למדוד נפח של מוצקקרח הוא לא "מים" ואינו נוזל אז אי אפשר למדוד אותו במ"ל אבל אני מניח שאתה צודק.
נכון. אבל למים כידוע יש את הקטע שמתחת ל 4 מעלות הם מתחילים דווקא להתרחב ולתפוס יותר נפח, מה שנקרא "האנומליה של המים".בכל אופן במערכת סגורה קיים חוק שימור המסה אז 100 גרם מים יהיה 100 גרם קרח, לא בטוח לגבי הנפח כי במעבר בין מצבי צבירה כמו שידוע המולקולות "נדחסות"(הקפאה - קרח)\"חופשיות"(עיבוי - גז) יותר.
90, כי לא ציינת את האנומליה של המים 😛כמה קיבלתי?🤤
במיליליטרים? אוליי בסנטימטר מעוקב או משהו, אבל לא ביחידת מידה של נוזללמה לא? אפשר למדוד נפח של מוצק
SHIT, אני אגן על עצמי בכך שזה לא היה נחוץ להוכחה אלא רק הרחבה אם אני אוסיף את הנושא הזהנכון. אבל למים כידוע יש את הקטע שמתחת ל 4 מעלות הם מתחילים דווקא להתרחב ולתפוס יותר נפח, מה שנקרא "האנומליה של המים".
אז על כמה תגיש אותי לבגרות?90, כי לא ציינת את האנומליה של המים 😛
מיליליטר אחד=אלפית ליטר=סמ"קבמיליליטרים? אוליי בסנטימטר מעוקב או משהו, אבל לא ביחידת מידה של נוזל
בגלל זה 90 ולא פחותSHIT, אני אגן על עצמי בכך שזה לא היה נחוץ להוכחה אלא רק הרחבה אם אני אוסיף את הנושא הזה
יאללה 93אז על כמה תגיש אותי לבגרות?
דוקטורט בתורת אנומליית המים 🤣P.S - מה אתה לומד בטכניון?
אלפית הליטר הינה סנטימטר מעוקב? תוהה1מיליליטר אחד=אלפית ליטר=סמ"ק
😭בגלל זה 90 ולא פחות
יההיאללה 93
חחח נודוקטורט בתורת אנומליית המים 🤣
כן. 1000 סמ"ק = ליטראלפית הליטר הינה סנטימטר מעוקב? תוהה1
הנדסת מכונותחחח נו
חנון:79nb:כן. 1000 סמ"ק = ליטר
הנדסת מכונות
1000 קוביות, כלומר 10*10*10, לא 1000*1000*1000רגע מה,
אם אלפית הליטר הינה סנטימטר מעוקב משמע ליטר בנוי מ1000 "קוביות" שאורכם סנטימטר (סמ*סמ*סמ)
משמע הגובה הינו 1000 סנטימטר וכך גם אורך הבסיס לכל ליטר.
משמע הבקבוק שלי באורך קילומטר מעוקב ואני באורך 7 קילומטר
תוהה2
כן אני הבנתי, אני טמבל חחח1000 קוביות, כלומר 10*10*10, לא 1000*1000*1000
אה טוב, נגיד שהסברתי לטובת הכלללא משנה הבנתי איפה טעיתי
עזוב אותי היה לי עכשיו מתכונת על מיםאה טוב, נגיד שהסברתי לטובת הכלל
למה אתה צריך כל כך הרבה קוביות? לא מספיק 6?1000 קוביות, כלומר 10*10*10, לא 1000*1000*1000
צריך להיות מוכן לקיץ 2015למה אתה צריך כל כך הרבה קוביות? לא מספיק 6?
לפחות 8למה אתה צריך כל כך הרבה קוביות? לא מספיק 6?
מה גם בהנדסת מכונות סופרים רק בחזקות של 2?לפחות 8
אני חושב שהוא לא מכיר מספרים אחרים חוץ מ1,0מה גם בהנדסת מכונות סופרים רק בחזקות של 2?
אני מהנדס מכונות, אני לא יודע מה זה חזקות... בכל אופן באחוז שומן ממש נמוך בד"כ יש 8 קוביות, כנראה גם בשילוב עם מסת שריר יחסית מכובדת בבטןמה גם בהנדסת מכונות סופרים רק בחזקות של 2?
כאמר 1000B = 8אני מהנדס מכונות, אני לא יודע מה זה חזקות... בכל אופן באחוז שומן ממש נמוך בד"כ יש 8 קוביות, כנראה גם בשילוב עם מסת שריר יחסית מכובדת בבטן
כמות הקוביות תלויה בגנטיקה והיא בין 4 ל8. לא זוכר בדיוק את ההסבר לזה אני אחפש אחרי הלימודיםאני מהנדס מכונות, אני לא יודע מה זה חזקות... בכל אופן באחוז שומן ממש נמוך בד"כ יש 8 קוביות, כנראה גם בשילוב עם מסת שריר יחסית מכובדת בבטן
??כאמר 1000B = 8
אל תלחיץ אותי, אני עולה על במה עוד חודשיים, חייב 8כמות הקוביות תלויה בגנטיקה והיא בין 4 ל8. לא זוכר בדיוק את ההסבר לזה אני אחפש אחרי הלימודים