הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קצת בילדינג קצת זה [הוסר]

מצב
השרשור נעול
אימון סביר, השומרים מפגרים.
סקוואט 130 | 5 השומר נגע ופשוט הרים אותי חזרה אחרונה, 5 פיקס - לא קראתי לשומר, 4 בחזרה הרביעית ראיתי שהשומר (אחד אחר) לא היה בפוקוס ואמרתי לו שיתרכז והוא פשוט עשה איתי סטיף לג דדליפט מהבור ואז דחף את המוט לתוך הראק:🤦‍♂️: שלא נדבר על זה שהמוט קפץ חזרה וכמעט מחץ אותו. אני ממש לא מחשיב את זה כהצלחה ואימון הבא אחזור על המשקל.

בנץ 80 | למדתי את הלקח מהסקוואט ולא לקחתי שומר:P:, היה 4 5 5 קצר וקולע. אימון הבא מעלה משקל.

דדליפט | בעקבות עצה של חברי הטוב @omerh84 לבצע קפיצה במשקל ל130 בשביל לסדר את זה שהסקוואט שלי היה יותר חזק מהדד העלתי 10 קילו (ל130 במקום 125), עלו בהתחלה שני סינגלים בגלל הידיים המפגרות שלי, אני לא יודע מה יש להם אבל המוט פשוט נופל מהם. מצאתי במכון רצועות הרמה והייתי מתוסכל מספיק בשביל לקחת אותם ולהשתמש בהם, חמישיה עלתה נקי אבל הקושי הורגש, בקיצור הצלחה עם רמאות. עצות לגבי מה לעשות עם הקטע הזה יתקבלו בברכה. עומר כבר הספיק לצעוק עליי אין טעם להמשיך...

צין אפס נהיים קשים מרגע לרגע | 10 4+1 4+1 4 (הפלוס אחד מסמל עצירה אחרי חזרה רביעית לסדר את האחיזה (על המוט שלנו יש כמו דבר כזה מסיליקון שמחזיקים בו, הוא מסתובב כל הזמן ולכן עצרתי לסדר את האחיזה).

כנראה שאמא שלי טסה ללונדון בקרוב ותוכל לקנות לי שרוולים של SBD:s85:.

כמו שרשמתי למעלה עצות לגבי האחיזה יתקבלו בברכה.
אל תשתמש בספוטרים בסקוואט, תלמד לעבוד עם הראק.
אל תעלה משקל בבנץ'
היה טעות לעלות ל130 בדדליפט.
למה SBD? הם מוסיפים לך יחסית הרבה משקל.
יש לך את השרוולים של אליקו שעשויים מאותם חומרים כמו ריהבנאד אבל הרבה יותר זולים.

• פותח/ת השרשור
אל תשתמש בספוטרים בסקוואט, תלמד לעבוד עם הראק.
אל תעלה משקל בבנץ'
למה SBD? הם מוסיפים לך יחסית הרבה משקל.
יש לך את השרוולים של אליקו שעשויים מאותם חומרים כמו ריהבנאד אבל הרבה יותר זולים.
המוטות ביטחון בראק אצלנו מאוד קצרים.
לא מעלים אם הצלחת 14\15 חזרות?
כן... איך להמשיך? להישאר על המשקל?
@nlr666 אמר שהן הכי טובות.

שהסקוואט שלי היה יותר חזק מהדד
לא בשביל זה אלא בשביל שתתחיל לעבוד על משקלי מקסימום ולא משקלי ילדה, חבל על הזמן...

לגבי הדד - אמרתי לך, משהו דפוק אצלך ;-)
פעם הבאה עשה 135 ותתרכז לגמרי באחיזה, זה יעבוד.
אל תעלה משקל בבנץ'
חולק עליך ♥

לא מעלים אם הצלחת 14\15 חזרות?
כן... איך להמשיך? להישאר על המשקל?
@nlr666 אמר שהן הכי טובות.
לא, מעלים כשהצלחת את כל שלושת הסטים.
אני הייתי מוריד אותך חזרה ל125 בדדליפט, הגריפ שלך לא מתמודד עם 130.
הכי טובות מבחינת מה? ריהבאנד ואליקו נותנות לך אחלה תמיכה ו"שמירה עם חום המפרקים" עם זה מה שאתה מחפש.
SBD עושות את זה וגם ומוסיפות לך משקל לא מבוטל למוט. יש לך גם את השרוולים האלה:
http://gometal.com/product/knee-elbow-sleeves/

• פותח/ת השרשור
לא, מעלים כשהצלחת את כל שלושת הסטים.
אני הייתי מוריד אותך חזרה ל125 בדדליפט, הגריפ שלך לא מתמודד עם 130.
הכי טובות מבחינת מה? ריהבאנד ואליקו נותנות לך אחלה תמיכה ו"שמירה אם חום המפרקים" עם זה מה שאתה מחפש.
SBD עושות את זה וגם ומוסיפות לך משקל לא מבוטל למוט. יש לך גם את השרוולים האלה:
http://gometal.com/product/knee-elbow-sleeves/
אני יותר מחפש משהו שישמור על הברכיים שלא תזוז לי הפיקה

הוא הצליח 130 רק עם רצועות הרמה ונכשל בלעדיהן.
למה שהוא יעלה ל135?

כי הוא פשוט צריך להתרכז באחיזה וזה יעלה, זה קורה.
גם בכניסה הראשונה של המפצל בתחרות המוט נפל לו (נעזוב את המוט הדפוק) ובכניסה השנייה הוא התרכז בהרמה והעיף את זה (או שמדובר בכניסות שנייה ושלישית, לא קריטי).

הוא הצליח 130 רק עם רצועות הרמה ונכשל בלעדיהן.
למה שהוא יעלה ל135?
כי הגרים שלו לא מחזיק 130, ואני לא חושב שסקוואט גבוה יותר זה בעיה, הוא לא מתמודד עם 130.
שירד ל125.

כי הגרים שלו לא מחזיק 130, ואני לא חושב שסקוואט גבוה יותר זה בעיה, הוא לא מתמודד עם 130.
שירד ל125.

זה מה שאני אמרתי...
כי הוא פשוט צריך להתרכז באחיזה וזה יעלה, זה קורה.
גם בכניסה הראשונה של המפצל בתחרות המוט נפל לו (נעזוב את המוט הדפוק) ובכניסה השנייה הוא התרכז בהרמה והעיף את זה (או שמדובר בכניסות שנייה ושלישית, לא קריטי).

הוא יכשל בטוח ב135
לעלות מ130x1 לניסיון 135 לחמישייה זה מתכון לכשל

החליק לו כי הגריפ חלש.
כבר שמנו לב וראינו שהוא רק רוצה לעוף על המשקלים בלי להתחשב בעובדה שהוא לא מצליח להשלים את הסטים כמו שצריך במשקלים הנוכחיים.

אבל, ויש אבל גדול - הוא אמר שהחזרות עלו בצורה נקייה (אני לא שופט אותו על היושר שלו אז אני מניח שהוא באמת עלה נקי) משמע גב לא עגול כמו פואם רולר והכל טוב, ואם זה נכון אז הדבר היחיד שעוצר אותו זו האחיזה.
אני די בטוח שאם הוא יתרכז באחיזה בהרמה הבאה שלו הוא יצלח את זה, ואם לא אז זה לא יהיה בגלל האחיזה. לדעתי שווה לנסות.
עד 120 הוא החזיק בכלל בהוק גריפ.

• פותח/ת השרשור
החליק לו כי הגריפ חלש.
כבר שמנו לב וראינו שהוא רק רוצה לעוף על המשקלים בלי להתחשב בעובדה שהוא לא מצליח להשלים את הסטים כמו שצריך במשקלים הנוכחיים.
שיניתי ממש את הגישה שלי, תפסיק להיות מתנשא העלתי מהצעה של עומר ובכלל לא תכננתי את זה. לגבי הבנץ אני זכרתי שמספיק להשלים 14 חזרות, אמרת לי לא לעלות ולא התווכחתי יותר מידי. מה הבעיה בלשאוף גבוה ולהיות חדור מוטיבציה? כן אני רוצה להיות חזק, מה הבעיה בזה?
@DonBaron - עשית את הפדיחה שלך להיום...

אם כבר:
חחחחחחחחח לא שמתי לב

אבל, ויש אבל גדול - הוא אמר שהחזרות עלו בצורה נקייה (אני לא שופט אותו על היושר שלו אז אני מניח שהוא באמת עלה נקי) משמע גב לא עגול כמו פואם רולר והכל טוב, ואם זה נכון אז הדבר היחיד שעוצר אותו זו האחיזה.
אני די בטוח שאם הוא יתרכז באחיזה בהרמה הבאה שלו הוא יצלח את זה, ואם לא אז זה לא יהיה בגלל האחיזה. לדעתי שווה לנסות.
עד 120 הוא החזיק בכלל בהוק גריפ.
ובכל זאת, אם אין צילום הוא לא יכול להיות בטוח, כולנו בטוחים בעצמנו ואומרים כן שברתי, כן הדדליפט היה מעולה ואולי הדדליפט באמת היה לא טוב, אבל הגריפ שלו חלש ו"להתרכז באחיזה" לא פותרת את הבעיה הזו, לעבוד עם משקל שהוא יכול להתמודד איתו להתקדם משם זה מה שהוא צריך לעשות.
שיניתי ממש את הגישה שלי, תפסיק להיות מתנשא העלתי מהצעה של עומר ובכלל לא תכננתי את זה. לגבי הבנץ אני זכרתי שמספיק להשלים 14 חזרות, אמרת לי לא לעלות ולא התווכחתי יותר מידי. מה הבעיה בלשאוף גבוה ולהיות חדור מוטיבציה? כן אני רוצה להיות חזק, מה הבעיה בזה?

חחחחחחחחח לא שמתי לב
אני לא מתנשא, אני אומר לך את האמת בפנים, הגריפ שלך לא חזק מספיק בשביל 130, תעשה עם זה מה שאתה רוצה.

• פותח/ת השרשור
הוא רק רוצה לעוף על המשקלים בלי להתחשב בעובדה שהוא לא מצליח להשלים את הסטים כמו שצריך
זו לא האמת ורשמתי כבר באימון קודם ששיניתי את הגישה שלי, כן רוב השינוי קרה בזכותך אבל לא צריך להיות תקוע על המחשבה שאני לא יכול לשנות את הגישה שלי.

זו לא האמת ורשמתי כבר באימון קודם ששיניתי את הגישה שלי, כן רוב השינוי קרה בזכותך אבל לא צריך להיות תקוע על המחשבה שאני לא יכול לשנות את הגישה שלי.
אוקיי, אז הגישה הנכונה תהיה לעשות 125 שאיתו הגריפ שלך כן יתמודד.

אני חושב שלרדת במשקל יהיה טעות, וזה כמו שאפשר ללחוץ בנץ כשאתה "מועך" את המוט ואפשר שלא.
עד שהתחלתי להתרכז בזה - לא הייתי עושה את זה, פשוטו כמשמעו.

יש דברים שעד שהם נקלטים צריך לחשוב עליהם נקודתית.

פשוט תעשה כמו מה שכולם עושים אם נכשלים אימון אחד-שאר על אותו משקל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית