אל תשתמש בספוטרים בסקוואט, תלמד לעבוד עם הראק.אימון סביר, השומרים מפגרים.
סקוואט 130 | 5 השומר נגע ופשוט הרים אותי חזרה אחרונה, 5 פיקס - לא קראתי לשומר, 4 בחזרה הרביעית ראיתי שהשומר (אחד אחר) לא היה בפוקוס ואמרתי לו שיתרכז והוא פשוט עשה איתי סטיף לג דדליפט מהבור ואז דחף את המוט לתוך הראק:🤦♂️: שלא נדבר על זה שהמוט קפץ חזרה וכמעט מחץ אותו. אני ממש לא מחשיב את זה כהצלחה ואימון הבא אחזור על המשקל.
בנץ 80 | למדתי את הלקח מהסקוואט ולא לקחתי שומר:P:, היה 4 5 5 קצר וקולע. אימון הבא מעלה משקל.
דדליפט | בעקבות עצה של חברי הטוב @omerh84 לבצע קפיצה במשקל ל130 בשביל לסדר את זה שהסקוואט שלי היה יותר חזק מהדד העלתי 10 קילו (ל130 במקום 125), עלו בהתחלה שני סינגלים בגלל הידיים המפגרות שלי, אני לא יודע מה יש להם אבל המוט פשוט נופל מהם. מצאתי במכון רצועות הרמה והייתי מתוסכל מספיק בשביל לקחת אותם ולהשתמש בהם, חמישיה עלתה נקי אבל הקושי הורגש, בקיצור הצלחה עם רמאות. עצות לגבי מה לעשות עם הקטע הזה יתקבלו בברכה. עומר כבר הספיק לצעוק עליי אין טעם להמשיך...
צין אפס נהיים קשים מרגע לרגע | 10 4+1 4+1 4 (הפלוס אחד מסמל עצירה אחרי חזרה רביעית לסדר את האחיזה (על המוט שלנו יש כמו דבר כזה מסיליקון שמחזיקים בו, הוא מסתובב כל הזמן ולכן עצרתי לסדר את האחיזה).
כנראה שאמא שלי טסה ללונדון בקרוב ותוכל לקנות לי שרוולים של SBD:s85:.
כמו שרשמתי למעלה עצות לגבי האחיזה יתקבלו בברכה.
אל תעלה משקל בבנץ'
היה טעות לעלות ל130 בדדליפט.
למה SBD? הם מוסיפים לך יחסית הרבה משקל.
יש לך את השרוולים של אליקו שעשויים מאותם חומרים כמו ריהבנאד אבל הרבה יותר זולים.