אביב בוא נעשה סולחותחלפון דחוףף תפרסםםםםםם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אביב בוא נעשה סולחותחלפון דחוףף תפרסםםםםםם
והעולם לעולם לא יידע מה לעזאזל הלך שם.
אביב בוא נעשה סולחות
אתה העלבת אותי ואני נעלבתי, אז רבנו.מתי רבנו?
בנד פול אפרטס 30*1
היי באר פאוס סקוואט 65.5*5 75.5*5 85.5*5 95.5*5 107.5*5 85.5*5 התחשק לי ללכת על חמישיה, לא חגור היה קל
האנג קלין 70*3*3
פול אובר בפולי סטאק*20*1 אני באמת חושב שפולי זה קל מידי
פריצר קורלז 43*25 13 7 5 -50חזרות רסט פאוס
L sit lever 30*2
rotator cuff -band 15*3
band pull apartsאתה יודע שאתה ליפטר כשאתה קורא את העדכון לוג של חלפון ולא מבין אף תרגיל
עכשיו אני מבין הכל חוץ מהתרגיל הראשון והשלישי אבל HB PAUSE SQUAT לא עשיתי בחיים ואת שאר התרגילים שהבנתי לא עשיתי מליון שנה 😄band pull aparts
HB pause squat
hang clean
cable pullover
preacher curls
בדכ אני אוהב לתת להם שמות מוזרים אבל לפעמים מורן קורא את הלוג ומתעצבן שהוא לא מבין כלום (קורלז פור דה גירלז)
הראשון זה כתף אחוריתעכשיו אני מבין הכל חוץ מהתרגיל הראשון והשלישי אבל HB PAUSE SQUAT לא עשיתי בחיים ואת שאר התרגילים שהבנתי לא עשיתי מליון שנה 😄
אוף אני מתגעגע לתקופה של הSS שהיה לי 145*5*3:cray:עכשיו אני מבין הכל חוץ מהתרגיל הראשון והשלישי אבל HB PAUSE SQUAT לא עשיתי בחיים ואת שאר התרגילים שהבנתי לא עשיתי מליון שנה 😄
אתה אומר לי שהייתה תקופה שלא זיינו לך את המוח על משקלים גבוהים מדי?הראשון זה כתף אחורית
השלישי זה קלין מגובה ברכיים
הסברתי כבר למה אני עושה HB ולמה אני עושה עצירה למטה (2 שניות).
רק לציין, העצירה הזאת מפרקת לי את המייצבים.
אוף אני מתגעגע לתקופה של הSS שהיה לי 145*5*3:cray:
כן, כולם פחדו ממני במכון, עד שבא מבוגר מזדיין שמכיר את ההורים שלי וזיין להם תמוח.אתה אומר לי שהייתה תקופה שלא זיינו לך את המוח על משקלים גבוהים מדי?
אני מת על ההורים שלי כי לי הם בחיים לא עשו לי בעיות בגיל הזה 😃כן, כולם פחדו ממני במכון, עד שבא מבוגר מזדיין שמכיר את ההורים שלי וזיין להם תמוח.
הם יעדיפו להקשיב להומלס ולא להקשיב לי, בשבילם אני מתבגר טיפש שלא מבין כלום:beautiful62nj6ht:
אם תחזור אחורה בלוג אתה תראה סרטון של הסקוואט
קריירה nnnnnn כולה 145*5*3, אבל זה בסדר, יש לי קריירה חדשה בתור בנצ'ר 🤯אני מת על ההורים שלי כי לי הם בחיים לא עשו לי בעיות בגיל הזה 😃
חבל שככה הקריירה שלך נגמרה
אגב איך הבנץ' שלך מה המשקלים שאתה עובד איתם עכשיו ועל איזה משקל גוף?קריירה nnnnnn כולה 145*5*3, אבל זה בסדר, יש לי קריירה חדשה בתור בנצ'ר 🤯
גם בגיל 18 אני מתכוון לחזור ובגדול, אני בונה על קרי אובר מהHB פאוז, הבעיה שאני לא מפסיק לחשוב עליה, מה יהיה כשאגיע ל140 גם בHB פאוס... לאיזה תרגיל אני אעבור
משקל גוף לפני כמה ימים היה 82.6,אגב איך הבנץ' שלך מה המשקלים שאתה עובד איתם עכשיו ועל איזה משקל גוף?
איך אתה קורא לעצמך בנצ'ר אם אתה לא יודע מה המשקל שלך בבנץ' 😲משקל גוף לפני כמה ימים היה 82.6,
משקל בבנץ': אני באמת לא יודע
חוץ מזה הוא סבבה לגמרי,