עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחחחחחח אם זה רק היה עובד ככההבנתי. אולי לפחות תעדכן קצת פיארים מבלי לחשוף פרטים, שיהיה קצת מעניין:37mv:
חחח אתה משאיר אותנו רעבים וסקרנים. לפחות תוסיף בלוג "התחזקתי!" "גדלתי!" או משהו דומה. 😕*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* אם זה רק היה עובד ככה
הרבה אמרו לי שגדל לי ממש החזהחחח אתה משאיר אותנו רעבים וסקרנים. לפחות תוסיף בלוג "התחזקתי!" "גדלתי!" או משהו דומה. 😕
אביב גורם לג'ינו ?הרבה אמרו לי שגדל לי ממש החזה
84.2 בבוקר.
התאמנתי.
צר לי שאני לא יכול לומר עוד.
אה ומעכשיו במקום היי באר פאוס סקוואט אני פשוט ארשום הבפ"ס או הבפס אם ממש אין לי כוח
??הרפס 🤣🤣
מזכיר את המילה הזאת
והבנאדם מזכיר את המחלה,לא הצלחתי להיפטר ממנו כבר שנה.מזכיר את המילה הזאת
בגלל שאין לי הרבה זמן להתאמן עקב הבגרויות וגם מה שאני מתאמן אני לא יכול לעדכן עקב התוכנית, הנושא הראשי של הלוג יהפוך להיות גידול הזקן שלי, אני רוצה זקן מטופח!
אשמח לטיפים.
אוקיי,
ראיתי הרבה ששמים beard oil, זה אמור לעזור לשמור על הפנים לחות או שיט שכזה, יש לך מושג?אוקיי,
פשוט אל תיגע בפנים.
זה נחמד (אגב,הזמנתי שמן,ווקס ושמפו מיוחד)ראיתי הרבה ששמים beard oil, זה אמור לעזור לשמור על הפנים לחות או שיט שכזה, יש לך מושג?
ממש בתחילת דרכו, שלחתי מקודם בוואטסאפ בקבוצהזה נחמד (אגב,הזמנתי שמן,ווקס ושמפו מיוחד)
אבל קודם כל,שים תמונה של הזקן (בלי איברים מיותרים) ונוכל להיות "חכמים" יותר..
שים פה ונראהממש בתחילת דרכו, שלחתי מקודם בוואטסאפ בקבוצה
שים פה ונראה
(הפלא בהטענה)