הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון ABCD בחיטוב?

מצב
השרשור נעול

דניאל כץ

מושעה
27
1
נק' מוניטין:
-17
27
1
מה אתם אומרים על תוכנית ABCD בחיטוב?
המאמן עשה לי את זה והשאלה שלי אם זה בסדר?
והוא גם שם לי חזה יד קדמית-A
גב יד אחורית-B
רגליים-C
כתפיים וטרפזים-D
הצעות לשיפור/שינוי/חוות דעת?
תודה רבה לעוזרים.
נ.ב. אם זה חשוב לכם אני יכול להעלות לכאן את התוכנית שהוא עשה לי וככה תגידו לי אם היא בסדר.

אני בחיים שלי לא התאמנתי איי בי או פול בודי
לא שאני נגד זה זה גם שיטות
ועליתי 25 קילו שריר
אז להגיד לאנשים שזה לא טוב לא מקצועי בכלל

תנסה את הפיצול הזה ותראה איך אתה איתו .
Abcd עושים יומיים אימון יום מנוחה יומיים אימון יום מנוחה ... ככה .
תלוי אם זה יסתדר לך . אני ממליץ לת על push pull legs אחלה חלוקה אהובה עליי.

לא מצדיק את ההתעקשות של פותח האשכול ואני לא בא ללמד או להטיף לך, אך יחד עם זאת, כל העניין של "העחי" הזה דיי מטופש בייחוד כשאתה רואה את זה ממנהל, ועם כל הכבוד.
הבחור רשם תגובה מזלזלת אז הוא זכה לתגובה מזלזלת. לכתוב "שטויות" לדעה של מישהו (שבמקרה היא גם נכונה, אבל נגיד שלא) בכזה ביטחון בלי לבסס את הדברים שלו בשום צורה מדעית או על סמך ניסיון (וניסיון זה משהו שיש למאמן שאימן כמה וכמה מתאמנים בחייו והגיע איתם לתוצאות) זה לא במקום.

אני בחיים שלי לא התאמנתי איי בי או פול בודי
לא שאני נגד זה זה גם שיטות
ועליתי 25 קילו שריר
אז להגיד לאנשים שזה לא טוב לא מקצועי בכלל
אשמח לדעת בכמה זמן עלית 25 קילו שריר ואיך הגעת למספר הזה...

הבחור רשם תגובה מזלזלת אז הוא זכה לתגובה מזלזלת. לכתוב "שטויות" לדעה של מישהו (שבמקרה היא גם נכונה, אבל נגיד שלא) בכזה ביטחון בלי לבסס את הדברים שלו בשום צורה מדעית או על סמך ניסיון (וניסיון זה משהו שיש למאמן שאימן כמה וכמה מתאמנים בחייו והגיע איתם לתוצאות) זה לא במקום.
אני כבר אמרתי באופן מובהק שאני לא מצדיק את פותח האשכול, אבל אתה שוכח שהם מגיעים ממקום קצת יותר נחות מבחינת ידע.
אין ספק שזה מציק לראות את זה, אבל בתור מנהל אתה אמור לעזור מאשר לעקוץ בחזרה.

כשהתחלתי להתאמן הייתי שוקל כ 70 קילו על 18 אחוז שומן
כיום שוקל 103 על על סביבות 18 אחוז 19
אז זה אפילו 33 קילו אמרתי 25 כי חישבתי את זה מלפני כמה חודשים שהייתי על אחוז שומן נמוך יותר ועכשיו עליתי אבל שחשבתי על זה התחלתי עם אחוז שומן לא כזה נמוך
אני כבר אמרתי באופן מובהק שאני לא מצדיק את פותח האשכול, אבל אתה שוכח שהם מגיעים ממקום קצת יותר נחות מבחינת ידע.
אין ספק שזה מציק לראות את זה, אבל בתור מנהל אתה אמור לעזור מאשר לעקוץ בחזרה.

לפי מה הקביעה שלך שאני מגיע ממקום עם פחות ידע?

אז זה אפילו 33 קילו אמרתי 25 כי חישבתי את זה מלפני כמה חודשים שהייתי על אחוז שומן נמוך יותר ועכשיו עליתי אבל שחשבתי על זה התחלתי עם אחוז שומן לא כזה נמוך
דיברתי על פותח האשכול.
אבל אם כבר מדברים, לטעון שעלית 33 קילו שריר זה להגיע ממקום עם הרבה פחות ידע.

לפי מה הקביעה שלך שאני מגיע ממקום עם פחות ידע?
אף אחד כאן לא נגד תוכניות פיצול , הבעיה שהרוב לא יודעים לפצל או שלא מפצלים נכון.

אין הצדקה למתאמן הממוצע לעשות מעבר לAB

אף אחד כאן לא נגד תוכניות פיצול , הבעיה שהרוב לא יודעים לפצל או שלא מפצלים נכון.

פיצול נכון

למה מתאמן שבנה טיפה בסיס לא מתחיל גמור בוא נקח למשל מתאמן ש עשה תוכנית פול בודי חודש עבר לאיי בי עוד חודש וחצי אחרי זה עוד אחת והגיע למשל למצב שעובד 60 לחיצות חזה 70 סקוואט עושה 8 10 מתח למשל
ומתאמן כזה ןדוגמא רוצה להשקיע ולבוא 5 ימים בשבוע מה הבעיי שיעשה איי בי סי למשל?

פיצול נכון

למה מתאמן שבנה טיפה בסיס לא מתחיל גמור בוא נקח למשל מתאמן ש עשה תוכנית פול בודי חודש עבר לאיי בי עוד חודש וחצי אחרי זה עוד אחת והגיע למשל למצב שעובד 60 לחיצות חזה 70 סקוואט עושה 8 10 מתח למשל
ומתאמן כזה ןדוגמא רוצה להשקיע ולבוא 5 ימים בשבוע מה הבעיי שיעשה איי בי סי למשל?
כי אפשר להגיע לתוצאות יותר מהר מתוכניות יותר פשוטות אם הם בנויות נכון

כי אפשר להגיע לתוצאות יותר מהר מתוכניות יותר פשוטות אם הם בנויות נכון
למה לא ?
נגיד מתאמן ששוקל 80 קילו .
ישלו בנץ 80 ל8
סקוואט 110-120 ל8
מתח עושה 20 + בלי משקל .
פרס -50 ל8 .

למה שלא יפצל לabcd .?
נגיד והוא יעבוד בתרגילים הבסיסים לחזרות נמוכות כמו 5-8 ... ובשאר התרגילים המבודדים הוא יעשה 8-20 , למה שלא יתקדם יותר ? חוץ מההתקדמות הליאנרית המתאמן יוסיף יותר קרעים בשריר וככה השריר יגדל יותר אבל כמובן שיקל לו יותר זמן להתאושש משהו כמו 4-5 יום עד שהוא יוכל לחזור לאמן את אותו שריר .
אני אישית מרגיש מתי השרירים שלי התאוששו , אם עשיתי לדוגמה חזה כתפיים יד אחורית , בדרך כלל יומיים החזה שלי מרגיש טיפה נפוח ובפאמפ , והוא יורד לגמרי להיות רפוי רק ביום הרביעי ואז אני מאמן אותו שוב ... כנל על השרירים האחרים .

למה לא ?
נגיד מתאמן ששוקל 80 קילו .
ישלו בנץ 80 ל8
סקוואט 110-120 ל8
מתח עושה 20 + בלי משקל .
פרס -50 ל8 .

למה שלא יפצל לabcd .?
נגיד והוא יעבוד בתרגילים הבסיסים לחזרות נמוכות כמו 5-8 ... ובשאר התרגילים המבודדים הוא יעשה 8-20 , למה שלא יתקדם יותר ? חוץ מההתקדמות הליאנרית המתאמן יוסיף יותר קרעים בשריר וככה השריר יגדל יותר אבל כמובן שיקל לו יותר זמן להתאושש משהו כמו 4-5 יום עד שהוא יוכל לחזור לאמן את אותו שריר .
אני אישית מרגיש מתי השרירים שלי התאוששו , אם עשיתי לדוגמה חזה כתפיים יד אחורית , בדרך כלל יומיים החזה שלי מרגיש טיפה נפוח ובפאמפ , והוא יורד לגמרי להיות רפוי רק ביום הרביעי ואז אני מאמן אותו שוב ... כנל על השרירים האחרים .
התאוששות זה לא הרגשה, זה מתי אתה יכול להרים יותר משקל מהאימון הקודם.
אם כבר לפצל ABCD הייתי הולך על 5\3\1 אני גדלתי ממנה המון והתחזקתי יפה מאוד

אתה אומר שבנאדם יתפתח יותר מ 3 אימונים בשבוע מאשר יתאמן 5-6 ימים בשבוע

איזה שטויות
אם אתה מגיע 6 פעמים בשבוע תוסיף גם E ו-G.
את F אל תעשה, היא מיותרת אלא אם אתה מבקר פעמיים במכון ביום שאתה עושה C.

התאוששות זה לא הרגשה, זה מתי אתה יכול להרים יותר משקל מהאימון הקודם.
אם כבר לפצל ABCD הייתי הולך על 5\3\1 אני גדלתי ממנה המון והתחזקתי יפה מאוד
אבל מגיע מצב שאתה כבר לא יכול לעלות במשקלי עבודה כלכך מהר .
בן אדם שרק נכנס לחדר כושר מתחיל מי מוט ריק תוך כמה חודשים יטפס ל60-70-80 ... אבל מישם העלייה תיעצר ולא תעלה כלכך מהר ...

אבל מגיע מצב שאתה כבר לא יכול לעלות במשקלי עבודה כלכך מהר .
בן אדם שרק נכנס לחדר כושר מתחיל מי מוט ריק תוך כמה חודשים יטפס ל60-70-80 ... אבל מישם העלייה תיעצר ולא תעלה כלכך מהר ...
תמיד אפשר להתקדם במשקלי עבודה רק צריך לדעת איך לתכנן את האימונים ופה נכנס הקטע שפיצול ארוך לא יעיל.

תוכנית אימונים זה מדע בפני עצמו צריך לדעת איך לתכנן ואיזה תרגיל להכניס ולא סתם לעשות לפי העין

אם אתה מגיע 6 פעמים בשבוע תוסיף גם E ו-G.
את F אל תעשה, היא מיותרת אלא אם אתה מבקר פעמיים במכון ביום שאתה עושה C.

אתה יכול להסתלבט אבל אני מכיר המון מתאמנים שעובדים abcde והגיעו לרמה מטורפת אבל זה יותר למתקדמים

תמיד אפשר להתקדם במשקלי עבודה רק צריך לדעת איך לתכנן את האימונים ופה נכנס הקטע שפיצול ארוך לא יעיל.

תוכנית אימונים זה מדע בפני עצמו צריך לדעת איך לתכנן ואיזה תרגיל להכניס ולא סתם לעשות לפי העין
נגיד ומישהו נתקע במשקל 80 על 90 בנץ ל5 ... מה אתה תגיד לו לעשות ? תן לי דוגמה ... הוא מתאמן ab בנץ רגיל -5 חזרות , שיפוע 8-3 פרפר 3-12

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית