הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון ABCD בחיטוב?

מצב
השרשור נעול

דניאל כץ

מושעה
27
1
נק' מוניטין:
-17
27
1
מה אתם אומרים על תוכנית ABCD בחיטוב?
המאמן עשה לי את זה והשאלה שלי אם זה בסדר?
והוא גם שם לי חזה יד קדמית-A
גב יד אחורית-B
רגליים-C
כתפיים וטרפזים-D
הצעות לשיפור/שינוי/חוות דעת?
תודה רבה לעוזרים.
נ.ב. אם זה חשוב לכם אני יכול להעלות לכאן את התוכנית שהוא עשה לי וככה תגידו לי אם היא בסדר.

אז לפי תענתך אפשר לעשות פיצול שכזה לעשות 50 סטים לחזה באימון ולנוח שבועיים ואני אתאושש?

נגיד ומישהו נתקע במשקל 80 על 90 בנץ ל5 ... מה אתה תגיד לו לעשות ? תן לי דוגמה ... הוא מתאמן ab בנץ רגיל -5 חזרות , שיפוע 8-3 פרפר 3-12
אין היגיון בהוספת תרגילים מרובה. אם הוא תקוע, יכול להוסיף מעט נפח לבנץ'. לשפר את הפרס.
אתה יכול להסתלבט אבל אני מכיר המון מתאמנים שעובדים abcde והגיעו לרמה מטורפת אבל זה יותר למתקדמים
אני מכיר, אתה מכיר... זה לא מעניין. העובדה היא שבכדי לגדול יש צורך להתמקד בתרגילים בסיסיים ולהעניק התאוששות מתאימה.

אין היגיון בהוספת תרגילים מרובה. אם הוא תקוע, יכול להוסיף מעט נפח לבנץ'. לשפר את הפרס.

אני מכיר, אתה מכיר... זה לא מעניין. העובדה היא שבכדי לגדול יש צורך להתמקד בתרגילים בסיסיים ולהעניק התאוששות מתאימה.

נכון וזה לא אומר שאם תקח שריר אחד או שניים באימון ותתן להם הרבה תרגילים לא תגדל

הבאת פה חתיכת נאום שזה לא טוב אבל לא הסברת למה (או שההסבר שלך לא מובן) קיצר אני מעדיף לסמוך על אנשים שמבינים יותר ממך בתחום (בלי להעליב) ונראה מה יהיה.. בנתיים אני רואה רק תוצאות טובות. חג שמח

אם אתה תקדיש עוד קצת זמן לפסקה המאוד פשוטה תחבירית ומתומצתת שכתבתי אתה תבין היטב את כוונתי.
תשמיך עם מה שאתה עושה עכשיו, "אנשים שמבינים קצת יותר ממך בתחום" בטוח יעזרו לך 😃
ואגב- יכול להיות שאני יותר וותיקה מכל האנשים שיעזרו לך ב"תחום" - JUST SAYING.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את כל מה שרשמתם פה אבל ראיתי כמה שרשמו שאני מתחיל או משהו כזה אז אני ממש לא מתחיל אני כבר מתאמן שנתיים וחצי והמשקלי עבודה שלי ממש גבוהים אני 1.87 שוקל 97 עם 10 אחוז שומן אז תגידו מה שתגידו לי זה עובד

לא קראתי את כל מה שרשמתם פה אבל ראיתי כמה שרשמו שאני מתחיל או משהו כזה אז אני ממש לא מתחיל אני כבר מתאמן שנתיים וחצי והמשקלי עבודה שלי ממש גבוהים אני 1.87 שוקל 97 עם 10 אחוז שומן אז תגידו מה שתגידו לי זה עובד
97 קילו על 10% שומן? אתה בטוח?

אם זה עובד למה אתה מבקש ייעוץ? יש לי הרגשה שמתאמן ששוקל 97 קילו על 10% שומן לא היה מבקש מאיזה מאמן בחדר כושר שיבנה לו תוכנית

• פותח/ת השרשור

אם זה עובד למה אתה מבקש ייעוץ? יש לי הרגשה שמתאמן ששוקל 97 קילו על 10% שומן לא היה מבקש מאיזה מאמן בחדר כושר שיבנה לו תוכנית
מאיפה אני יודע להרכיב תוכנית אני פשוט עושה מה שהמאמן אומר כי יש לי גם מאמן אישי וסתם רציתי לבדוק אם מה שהוא עושה לי זה סבבה אבל כולכם ישר תוקפים אז אין עם מי לדבר פה..

מאיפה אני יודע להרכיב תוכנית אני פשוט עושה מה שהמאמן אומר כי יש לי גם מאמן אישי וסתם רציתי לבדוק אם מה שהוא עושה לי זה סבבה אבל כולכם ישר תוקפים אז אין עם מי לדבר פה..
תוקפים? תראה כמה אנשים פה ניסו לעזור לך

• פותח/ת השרשור
אה ורק שתדעי את שרשמת ״מי המאמן האידיוט הזה״ אז המאמן ״האידיוט״ הזה זה אבא שלי שהיה באדי בילדר ונראה לי שהוא מבין יותר ממך אז לא לזלזל

Edenby

נערך לאחרונה:
אה ורק שתדעי את שרשמת ״מי המאמן האידיוט הזה״ אז המאמן ״האידיוט״ הזה זה אבא שלי שהיה באדי בילדר ונראה לי שהוא מבין יותר ממך אז לא לזלזל

Edenby

היא לא ידעה שהמאמן הוא אבא שלך, לא רשמת את זה בשום מקום.

ואם זה אבא שלך שכמובן מבין יותר מכל אחד אחר בעולם - למה בכלל באת לכאן להתייעץ? באמת שאני לא מבין.

מעניין... יש אפשרות שאתה מעלה תמונה שלך?

הוא מאוד גבוה, קצת מאבדים פרספקטיבה...
מצד שני...
מה אתם אומרים על תוכנית ABCD בחיטוב?
המאמן עשה לי את זה והשאלה שלי אם זה בסדר?
והוא גם שם לי חזה יד קדמית-A
גב יד אחורית-B
רגליים-C
כתפיים וטרפזים-D
הצעות לשיפור/שינוי/חוות דעת?
תודה רבה לעוזרים.
נ.ב. אם זה חשוב לכם אני יכול להעלות לכאן את התוכנית שהוא עשה לי וככה תגידו לי אם היא בסדר.
אל תתרגז. לא מדובר כאן בתוכנית, בסה"כ פיצלת קבוצות שרירים. בכדי להתקדם כמתאמן מתחיל-בינוני ובעצם בכלל, עיקר הנפח (נניח 80%) חייב להיות ממוקד בתרגילים כבדים ומורכבים (חזה-בנץ', כתפיים-פרס). יש צורך למצא נקודה אופטימלית בה ההתאוששות מספקת אך מאמנים כל שריר כמה שיותר. פיצול של ABCD לא ייתן לך מספיק אימונים לכל שריר, בנפח מתאים לאותם התרגילים.
מעבר לכך, אם הנפח לבנץ' גבוה וכתרגיל מורכב משלב גם טרייספס וכתפיים (ועוד...) לא תוכל להתאושש מספיק לביצוע אימון טרייספס כאימון הבא ללא פגיעה בהתאוששות ובגדילה.
אותו טיעון יהיה תקף גם עבור ABC בעבור מתאמן מתחיל-בינוני.

• פותח/ת השרשור
היא לא ידעה שהמאמן הוא אבא שלך, לא רשמת את זה בשום מקום.

ואם זה אבא שלך שכמובן מבין יותר מכל אחד אחר בעולם - למה בכלל באת לכאן להתייעץ? באמת שאני לא מבין.
תקשיב היו לי המון תוכניות אימונים במשך השנים ושמעתי על האתר הזה מחבר והוא אמר לי להתייעץ כאן לא הייתי נכנס בלי שהוא שכנע אותי וכנראה שזו הייתה טעות להקשיב לו.. אם ככה אתם ״עוזרים״ אני אעשה טובה לעצמי ואולי גם לכם ואמחוק את החשבון הזה.. האתר אחלה אבל לא בשבילי אני אשאר במכון הפרטי שלי ושל אבא שלי והוא יעשה לי תוכניות ואני אתקדם לבד. להתראות. טוב אין לי מושג איך מוחקים אז אני פשוט אתנתק לתמיד. פיס

תקשיב היו לי המון תוכניות אימונים במשך השנים ושמעתי על האתר הזה מחבר והוא אמר לי להתייעץ כאן לא הייתי נכנס בלי שהוא שכנע אותי וכנראה שזו הייתה טעות להקשיב לו.. אם ככה אתם ״עוזרים״ אני אעשה טובה לעצמי ואולי גם לכם ואמחוק את החשבון הזה.. האתר אחלה אבל לא בשבילי אני אשאר במכון הפרטי שלי ושל אבא שלי והוא יעשה לי תוכניות ואני אתקדם לבד. להתראות. טוב אין לי מושג איך מוחקים אז אני פשוט אתנתק לתמיד. פיס

אתה סוג של כפוי טובה שאין דברים כאלו, כל כך הרבה אנשים עם כל כך הרבה ידע ניסו לעזור לך ואתה יורק להם בפרצוף.

אני אעשה לך טובה ואעיף את היוזר שלך מהפורום, להתראות חבר!

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית