הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

• פותח/ת השרשור ShayH
  • פורסם בתאריך

ShayH

משתמש מתחיל
122
6
נק' מוניטין:
6
122
6
None
אני כבר כמעט חודשיים לוקח קריאטין, חמש גרם ליום. רציתי לדעת אם צריך לעשות הפסקה או שאפשר להמשיך? כי קראתי איפהשהו שצריך לעשות הפסקה קצרה.

קריאטין נחשב לתוסף בטוח לשימוש ואין צורך ממשי לבצע הפסקה.
יש גישה שאומרת שלאחר מספר חודשים אחרי שהגוף כבר רווי בקריאטין זמן רב יש צורך "לנקות" את הגוף מהקריאטין,
ואז לחזור להשתמש.
ויש גישה שאומרת להמשיך לקחת קריאטין ללא הפסקות ולהנות מהיתרונות שלו גם לאחר הרוויון.
אתה יכול לנסות ולראות איך זה משפיע עליך.

אישית, אני בעד הגישה ללא ההפסקות

אני כבר כמעט חודשיים לוקח קריאטין, חמש גרם ליום. רציתי לדעת אם צריך לעשות הפסקה או שאפשר להמשיך? כי קראתי איפהשהו שצריך לעשות הפסקה קצרה.
אין תשובה לזה חצי אומרים שצריך הפסקה חצי אומרים שלא צריך
אני בחרתי לעשות הפסקה כל שלושה חודשים ליתר ביטחון

אין צורך לעשות הפסקה, זה לא משפיע על רמות הקריאטין אם לוקחים 5 גרם כל יום.
רמות הקריאטין בגוף עדיין ישארו בטווח הנורמה.
קח 5 גרם כל יום והקפד לשתות סביב 3 ליטרים מים.

אין צורך לעשות הפסקה, זה לא משפיע על רמות הקריאטין אם לוקחים 5 גרם כל יום.
רמות הקריאטין בגוף עדיין ישארו בטווח הנורמה.
קח 5 גרם כל יום והקפד לשתות סביב 3 ליטרים מים.
אני לא הייתי אומר את זה בביטחון מלא, בהסתמך על כך שאין מספיק מחקרים בנושא. כן, יש מספיק מחקרים על יעילות הקריאטין, אבל אין מחקרים הבודקים את השפעותיו לשימוש טווח-אורך. אי אפשר לדעת מה צריכת קריאטין לאורך שנים מעוללת למנגנון הייצור הטבעי של הקריאטין בגוף.
אני לא נגד קריאטין או נגד נטילה ממושכת של קריאטין, להפך, אני עושה זאת בעצמי, אבל אני רק מעלה נקודה למחשבה; אנחנו לא יודעים מספיק.

כרגע אני בחיטוב ומשתמש כבר כמה חודשים בקריאטין.עכשיו ברגע שאני מפסיק להשתמש הגוף מתרוקן מהנוזלים של הקראיטין.השאלה כמה כבר נוזלים יצאו כאילו יהיה הבדל במראה של החיטוב אני בסביבות 7 או 6 אחוז שומן. וכמה זמן לוקח לקראטין בערך לצאת מהגוף שבוע שבועים ? יותר ?

כרגע אני בחיטוב ומשתמש כבר כמה חודשים בקריאטין.עכשיו ברגע שאני מפסיק להשתמש הגוף מתרוקן מהנוזלים של הקראיטין.השאלה כמה כבר נוזלים יצאו כאילו יהיה הבדל במראה של החיטוב אני בסביבות 7 או 6 אחוז שומן. וכמה זמן לוקח לקראטין בערך לצאת מהגוף שבוע שבועים ? יותר ?

עניין של כמה ימים עד שבוע,
אם אתה באחוזי שומן נמוכים כמו שרשמת זה יהיה מהותי בשבילך.

אבל בגדול זה כל אחד והגוף שלו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית