הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי כיפור

SportDude

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
התחלתי להתאמן ולאכול נכון לפני חודשיים וכבר יש תוצאות מבחינת המשקל והמראה (בשלב העליה במסה)
אז יש לי שתי שאלות לגבי כיפור שמגיע השבוע:

1. מאז שהתחלתי אני רגיל לאכול כל 3 שעות בערך משהו ואם לא אני מרגיש רעב, אז מה יקרה בצום? הגוף יהפוך שריר לאנרגיה במקום אוכל והלכה כל ההשקעה?

2. עדיף לעשות אימון רגיל יום לפני כיפור או לתת לגוף לנוח כדי שהוא לא יהיה צריך יותר אוכל?

התחלתי להתאמן ולאכול נכון לפני חודשיים וכבר יש תוצאות מבחינת המשקל והמראה (בשלב העליה במסה)
אז יש לי שתי שאלות לגבי כיפור שמגיע השבוע:

1. מאז שהתחלתי אני רגיל לאכול כל 3 שעות בערך משהו ואם לא אני מרגיש רעב, אז מה יקרה בצום? הגוף יהפוך שריר לאנרגיה במקום אוכל והלכה כל ההשקעה?

2. עדיף לעשות אימון רגיל יום לפני כיפור או לתת לגוף לנוח כדי שהוא לא יהיה צריך יותר אוכל?

תעשה מה שבא לך ,
לא ירד לך שריר ביום או יומיים , הכי הרבה תאבד נוזלים

1. אין שום יתרון בהיבט של שימור/עליה בשריר כאשר אוכלים כל 3 שעות לעומת מרווחים גדולים יותר כאשר הערכים זהים.
אתה יכול להשלים את כל הערכים שלך עד כניסת הצום, ובצאת הצום להתחיל להשלים את הערכים של היום השני.
לא יקרה כלום מצום של 25 שעות כל עוד אתה לא פעיל גופנית בזמן הצום עצמו.

2. אתה יכול להתאמן יום לפני הצום, ולמען האמת גם ביום הצום עצמו בשעות הבוקר במידה ואתה מכיר את עצמך ויודע אם תוכל או לא תוכל להשלים את הערכים עד כניסת הצום.

• פותח/ת השרשור
אחלה, תודה על העצות!

יום לפני לא ממליץ להתאמן (שישי)
בכל מקרה תאכל לפני ואחרי הצום

Back
למעלה תחתית