סרטון טכניקה של דדליפט וסקוואט

עכשיו ראיתי את הסקוואט מהצד ,
יש לך גלישה באגן כמו שאתה רואה הוא יורד למעטה ועולה בתחתי הסקוואט זה בגלל חוסר גמישות באמסטרינג תעבוד על גמישות לא סתם העלתי לך סרטון

הברכיים שלך קדימה מדי, ומהזוית הזאת נראה שהמוט זז לך קצת קדימה, כלומר לא אנכי. תשב יותר אחורה.

הברכיים שלך קדימה מדי, ומהזוית הזאת נראה שהמוט זז לך קצת קדימה, כלומר לא אנכי. תשב יותר אחורה.
הברכיים לא קדימה מידי זה בסדר גמור הבעיה היא שהוא נשען יותר מידי קדימה כמו ב low bar squat ובנוסף גם לא דוחף עם העקבים ברגל (ככה זה נראה לפחות)
הסקוואט הסקוואט פשוט לא טוב בלי שום קשר והוא צריך לרדת יותר למעטה ולעבוד על גמישות

נערך לאחרונה:
תגידו, אתם כולכם ליצנים? המוט ממוקם בהיי באר!
הסקווט לקוי מהמון בחינות, העמידה, העומק... אבל זה פאקינג היי באר והדגשים שלכם לקויים כמו הסקווט שלו.

הסקווט לקוי מהמון בחינות, העמידה, העומק... אבל זה פאקינג היי באר והדגשים שלכם לקויים כמו הסקווט שלו.
אני לא אמרתי שהמוט לא ממוקם בהיי באר ,
והוא יורד למעטה עם גב נוטה קדימה ותחת יותר מידי אחוצה כמו ב לוו באר .
לפני שאתה קופץ תקרא מה כתבתי

אני לא אמרתי שהמוט לא ממוקם בהיי באר ,
והוא יורד למעטה עם גב נוטה קדימה ותחת יותר מידי אחוצה כמו ב לוו באר .
לפני שאתה קופץ תקרא מה כתבתי
קראתי, נו ו..?
לדחוף עם העקבים? אתה עושה היי באר? עבדת תקופה עם היי באר? הגעת איתו למשקלים?
אז מאיפה הדגשים המשעשעים האלה?

קראתי, נו ו..?
לדחוף עם העקבים? אתה עושה היי באר? עבדת תקופה עם היי באר? הגעת איתו למשקלים?
אז מאיפה הדגשים המשעשעים האלה?
דוחפים עם העקבים בכל סקואט אם זה היי באר או לוא באר , הוא פשוט נעשן יותר מידי קדימה ועולה עם האצבעות לפי איך שזה נראה ,
ולמה דגשים משעשעים ?
הסקוואט שלו נראה בדיוק כמו לוא באר חוץ מזה שהמוט ממוקם כמו היי באר

דוחפים עם העקבים בכל סקואט אם זה היי באר או לוא באר , הוא פשוט נעשן יותר מידי קדימה ועולה עם האצבעות לפי איך שזה נראה ,
ולמה דגשים משעשעים ?
הסקוואט שלו נראה בדיוק כמו לוא באר חוץ מזה שהמוט ממוקם כמו היי באר
אני מודה לך שאתה מסביר לי מאיפה דוחפים בסקווט.
במצבים כאלה או שמתקנים את האחיזה (והיתר מסתדר)
או שמתקנים את מיקום המוט ללואו באר ומתקנים את התחתית המקולקלת הזאת.

אני מודה לך שאתה מסביר לי מאיפה דוחפים בסקווט.
במצבים כאלה או שמתקנים את האחיזה (והיתר מסתדר)
או שמתקנים את מיקום המוט ללואו באר ומתקנים את התחתית המקולקלת הזאת.
אתה סתם רוצה לרדת עלי אני לא מבין ?
כל מה שאמרתי היה נכון אתה פשוט קפצת עם זה שאני לא מבין כלום ושאני ליצן , לאחר מכן אני מסביר לך שפשוט לא קראת את מה שאמרתי נכון ומסביר לך למה התכוונתי ואתה ממשיך ללגלג ולהגיד לי דברים כמו " אתה רוצה ללמד אותי איך לעשות סקוואט" .... שמע באמת שאני לא מבין אנשים לפעמים ,
אם עושה לך טוב לצחוק על אחרים אם זה מעלה לך את האגו אז בכייף תפנה אלי תמיד ואני אשמח לעזור אני תמיד מרגיש טוב לעזור לאחרים.

אתה סתם רוצה לרדת עלי אני לא מבין ?
כל מה שאמרתי היה נכון אתה פשוט קפצת עם זה שאני לא מבין כלום ושאני ליצן , לאחר מכן אני מסביר לך שפשוט לא קראת את מה שאמרתי נכון ומסביר לך למה התכוונתי ואתה ממשיך ללגלג ולהגיד לי דברים כמו " אתה רוצה ללמד אותי איך לעשות סקוואט" .... שמע באמת שאני לא מבין אנשים לפעמים ,
אם עושה לך טוב לצחוק על אחרים אם זה מעלה לך את האגו אז בכייף תפנה אלי תמיד ואני אשמח לעזור אני תמיד מרגיש טוב לעזור לאחרים.
למיטב זיכרוני לא פניתי אלייך אישית, היו עוד כמה הערות מצחיקות לאורך הדיון הזה.
זה שבחרת להיות חמור קופץ בראש ולהגיב זה עניין שלך.

למיטב זיכרוני לא פניתי אלייך אישית, היו עוד כמה הערות מצחיקות לאורך הדיון הזה.
זה שבחרת להיות חמור קופץ בראש ולהגיב זה עניין שלך.

"תגידו, אתם כולכם ליצנים? המוט ממוקם בהיי באר!"
חשבתי שהכוונה היית אלי, טוב בכל מקרה חוסר תקשורת ,

חייב להודות שאתה צודק, הסתכלתי על הגוף ועל הסקוואט ופספסתי את הדבר הכי בסיסי, המנח של המוט. דבילי מצדי, אני מודה.

חייב להודות שאתה צודק, הסתכלתי על הגוף ועל הסקוואט ופספסתי את הדבר הכי בסיסי, המנח של המוט. דבילי מצדי, אני מודה.
אצל רוב החברה שעושים סקווט תיקון באחיזה יתקן 90% מהבעיות...

אצל רוב החברה שעושים סקווט תיקון באחיזה יתקן 90% מהבעיות...
נכון. למרות שכמו שגלן פנדליי רשם: אפשר לרדת לסקוואט LB עם מנח של HB, ולהפך.
אבל אין ספק שאתה צודק במה שרשמת.

נכון. למרות שכמו שגלן פנדליי רשם: אפשר לרדת לסקוואט LB עם מנח של HB, ולהפך.
אבל אין ספק שאתה צודק במה שרשמת.
ההבדל הוא שלואו עם אחיזה של היי זה גרוע והיי באחיזה של לואו זה בסדר גמור

https://www.kilogram.co.il/2218/הסיבות-לעשות-היי-באר-סקוואט/
ציטוט: "אפשר בהחלט לשים את המוט במנח LB ועדיין להיות עם גו זקוף ולרדת עמוק בצורה שתספק כל מאמן אולימפי. מנגד, אפשר לשים את המוט בתנוחת HB ולרדת עם גו כפוף."

ההבדל הוא שלואו עם אחיזה של היי זה גרוע והיי באחיזה של לואו זה בסדר גמור
לא יודע, לא ניסיתי, אבל זה נראה לי גרוע באותה המידה. אתה שם אחיזה של LB, המוט יורד למטה ואחורה, ואם תהיה זקוף בתנוחה של HB, אתה כבר לא מעל מרכז המסה, אז אתה חייב לזוז קדימה.

https://www.kilogram.co.il/2218/הסיבות-לעשות-היי-באר-סקוואט/
ציטוט: "אפשר בהחלט לשים את המוט במנח LB ועדיין להיות עם גו זקוף ולרדת עמוק בצורה שתספק כל מאמן אולימפי. מנגד, אפשר לשים את המוט בתנוחת HB ולרדת עם גו כפוף."

לא יודע, לא ניסיתי, אבל זה נראה לי גרוע באותה המידה. אתה שם אחיזה של LB, המוט יורד למטה ואחורה, ואם תהיה זקוף בתנוחה של HB, אתה כבר לא מעל מרכז המסה, אז אתה חייב לזוז קדימה.
מזמין אותך לנסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית