הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האדם שאתם הכי שונאים בחדר כושר

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך
זה לא היה נגד מה שכתבת, זה בכללי על הויכוח הזה שנוצר כל פעם מחדש
לא בא להיתווכח עם אף אחד 😃 אני בעצמי משלב אלמנטים של כוח בדרך כלל בתרגיל הראשון שהוא מורכב .
פשוט יש כאן בפורום אנשים שדיי שוללים נפח גבוהה ובאמת שלא מבין את הסיבה שהם שוללים את זה(אני מדבר למטרות בילדינג בלבד)

אצלי בבסיס יש אולי שני אנשים שבאמת מבינים משהו מהחיים שלהם, ובאופן מקרי לחלוטין שניהם גולשים פה.
יש את החבורה של הקצינים, מ"פ מפקדה, סמפ"ם, קמ"ן, קשר"ג וקל"ג שתמיד באים ביחד, לעתים מלווים גם בנגדים. הם עובדים על חזה ויד קדמית, המשקיע שבניהם גם נותן כמה סטים של מתח, ממציאים תרגילים ומפיצים מיתוסים. אה, ובעיקר לא מאמנים רגליים ו"שוכחים לסדר את כל המשקולות אחריהם".
יש את הלוחמים שבאים לעשות בנץ' כמה שיותר כבד (70 קילו מקסימום) עם טווח תנועה שעוד לא מדגדג לך את החזה. .
יש את אלה שמתחילים אימון עם בייספס.
יש את אלה שמתנשאים על קטנים מהם. היה איזה לוחם אחד שכל פעם שהוא בא ואיזה בחור קטן אחד מהמטבח היה במכון, הוא היה מספר "אתה יודע? פעם הייתי בול כמוך, התחלתי כמוך, תראה אותי היום. גם אני הייתי ככה. כמוך.". שוקל אולי 70 היום, וגם פה אני לארג'. עדיין שחיף, אבל מנסה לעקוץ שחיפים ממנו.
אנשים ששואלים אותי "על מה זה עובד?" כשאני עושה דדליפט.
אנשים שמבקשים ממני סקופ חלבון כל שבוע (כשאני מביא מידות מדויקות), מבקשים לקחת ממני טונה במים, קוטג' או חזה עוף שאני מביא מהבית (ויש בחדר אוכל טונות וקוטג' שאפשר פשוט לקחת).
אנשים ששואלים אותי למה אני אוכל כל כך הרבה בחדר אוכל.
אנשים שרואים אותי אוכל משהו "לא בריא" ואומרים "לא חבל? אתה מתאמן", אבל דופקים בכיף שלהם כל יום קולה, שוקולדים, מילקי ושוקו בכל ארוחה ולא זוכרים בכלל מה זו פעילות גופנית.
אנשים שלא אוכלים לחם "כי זה משמין".
אנשים ששואלים "לא חבל על הברכיים?" בזמן סקוואט. חבל על הברכיים שלכם אולי, עם עודף המשקל הזה והלג פרס.
אנשים שחושבים שהם יודעים מה אחוז השומן שלהם כי הם מדדו בקאליפר של ישראלבודי.
יש אצלי אחד שאני קורא לו הסובל. כל אימון הוא בתת-תנאים יותר גרועים מהקודם. "יואו אני מה זה רעב, אכלתי היום רק ארוחת בוקר. וזה היה סלט. סלט חסה.", "ישנתי הלילה שלוש דקות. בלי בצחוק, שלוש דקות ומאז אני ער", "שמע, אני לא יכול כבר עם הפציעה הזאת." -"איזה פציעה יש לך?" -"לא יודע, אבל יש משהו". זה עוד היה נסבל אם זה היה רק זה. כל פעם שהוא עושה בנץ' הוא זורק משקל שהוא לא יכול ללחוץ באמת לחזרות. נכשל בחזרה הראשונה ואז "תהיה איתי". בסוף אני יוצא עם דומס בבייספס מהשטויות שלו. והוא תמיד רוצה שאני אשמור עליו. ובכל תרגיל הוא צריך עזרה. עושה לחיצת חזה בשיפוע שלילי? "אתה יכול להגיש לי?", עושה סקוואט -"איך הטכניקה?", עושה יד קדמית -"תהיה איתי". צועק "No pain no gain" בקז'ואל, כאילו זה לגיטימי, מדבר עם אנשים יותר משהוא מתאמן, שר בקולי קולות כשהוא עם אזניות, צועק בזמן כל תרגיל אפשרי. כולל קורלז. מגיע לכשל 250 פעם באימון.
הוא חלק מהאנשים שאני פשוט מקווה שיפצעו כבר. יש עוד כמה שאני מאחל להם פציעה ארוכה מאוד במכון.

לא נראה לי שאני מדריך חדר כושר טוב כל כך...

אלו שמתאימים לחתימה שלי.
האנשים שלוקחים 5 סטים של משקולות לתרגיל בנץ פרס בספסל , מסדרים אותם על הריצפה רק בשביל לעשות איזה פאקינג אס דרופ סט.
הזונות שבאים להתקלח ומפזרים תציוד שלהם על כול הווים במקלחת כאילו זה של אבא שלהם ואין אחרים שם.
הילדים הקטנים בני 15 -17 שמרימים חולצה מול המראה רק שתראה כמה "שרירים" והם בכלל שחיפים לפנים.
אלו שמקבלים ממני תשובה על הראק שיש לי עוד 5 סטים ומעקמים תאף כאילו אני עובד אצלהם.
אלו שעובדים על הבנץ פרס ובין הסטים עושים עוד מאה תרגילים אחרים .
אלו שלא שמים מגבת על העמדה שהם עובדים , ושאתה מסדר את העמדה למצב עבודה השמוק התורן בא אליך ואומר "אני עובד פה אחי".
אלו שעושים סופר סטים כול האימון ואתה צריך לנחש באיזה מכשירים המניאק עובד שלא תיפול איתו לוויכוח.
אלו שעושים חצי חזרות בסקוואט אבל שמים משקלים של רוני קולמן.
אלו שעושים סקוואט בסמיטמשיין
אלו שעושים תוכנית פיצולים ABCDE ומאמינים שזה הכי טוב.
אלו שמסתובבים עם ווריסט סטראפס כול האימון בלי קשר לתרגילים.
אלו שיושבים על מכשיר ומדברים בפון וסתם תופסים מכשיר \ מקום.
אולו שצועקים מצד אחד לשני של החדר כושר כמו זה היה מגרש כדורגל .
אלו שבאים לעמדה שאתה כבר 20 דקות עובד (כמו ראק \ או בנץ פרס) ומתחילים לפרק משקולות גם שהם רואים אותך שם ויש מגבת.

אלו שלא מכבדים אותך וחושבים שהמכון זה של אבא שלהם

אפשר להוסיף לאור מה שרשמתם

אלו שלא עושים בכלל אימון רגליים ( יש להם פטור פסיכאטרי) .

לאמן רגליים זה טיפשי.איך אני אכנס לג'ינס שלי עם אני אעלה משקל ברגליים ובתחת?

אלו שלא מחזירים משקולות למקום אחרי הסיום.
אלו שתופסים מכשיר משהו כמו רבע שעה ונחים 5 דקות בין סט לסט.
אלו שחושבים שהם מבינים יותר טוב ממך ואומרים לך מה לא נכון שבעצם אתה עם אוזניות ולא באמת מקשיב להם.
אלו ששרים במקלחת!!! כאילו תשיר בבית אתה בפאקינג חדר כושר.
אלו שעובדים בלי מגבת, הולכים לשתות ואז מאיפה אתה יודע שמישהו עבד במכשיר מתחיל עבודה ואז בא אלייך "אחי אני עובד פה" מאיפה לעזאזל אני אמור לדעת??? פעם הבאה תשתין שם תסמן טריטוריה.
יש עוד כ"כ הרבה אבל זה העיקר.

טוב אז בחד"כ בבסיס שלנו אין כלוב אז אנחנו מניחים את המוט בסקוואט על המקבילים
אז במקום הראשון באנשים שאני הכי שונא במכון בפער זה האנשים שרוצים לעשות מתח/מקבילים שאני באמצע סט עבודה של 115 ק"ג סקוואט ואני מסביר להם שיש בחוץ 10 מטר מהמכון מתח מקבילים והם מתעקשים ולפעמים פשוט מבקשים יפה להוריד את המוט בנתיים שהם יכנסו סט ותאמינו לי שלהוריד 115 ק"ג ואז להעלות אותו חזרה זה לא קל.. השבוע מישהו שחיף רצה להכנס מתח אז אמרתי לו בוא אני יעזור לך להוריד את המוט בוא תוריד איתי.. הוא מנסה להוריד את המוט ביחד איתי אני כבר מרים בצד שלי והוא לא הצליח להוריד אז הוא הלך בבושה ואמר טוב לא משנה שתסיים כבר.....

בן אדם בחדר כושר שלי שתמיד מתחיל אירובי לפני האימון והוא בטוח שככה הוא יתחטב מושלם למרות שהוא לא אוכל טוב, לא ישן טוב ולא מתאמן טוב..

אנשים שבאים לחדר כושר לעשות צחוקים או כל שנייה לבוא אליך ולהגיד לך איזה מיתוס מטומטם.. את הבעיה פתרתי עם אוזניות..

טוב ויש עוד הרבה אבל השאר כבר מוכרים לכולם

נזכרתי בעוד משהוא...

אלו שבכול חזרה שלהם בסט מסתכלים בראי אם אחרים מסתכלים עלהם עובדים במקום להיות מרוכזים בסט 🤯
אלו שעושים קרולים מול הראי עם משקל גבוה מידי בשבלהם וכול הסט זה צ'יט אחד גדול

אלו שקונים תוספים במזנון של החדר כושר במחיר מופרז כמו שנחתו ממאדים ולא שמעו על @#$#$ (צינזרתי) 😉

בתכלס הכי מעצבנים אותי אלה אותם בני 14-16 שאני לא יודע הם הם מטומטמים או עושים את עצמם. מעניין אותי אם אני הייתי כזה בגילם.
פעם אחת אני עושה סקוואט... בא איזה ילד אחד ומחליט לעשות הרחקת כתפיים דווקא לידי בטווח שדי מסכן את שנינו.
כאילו מה, אתה לא שם לב שזה בעייתי???

אלו שמבקשים מגנזיום בלי רשות
אלו שלוקחים את החגורה שלך ככה סתם
אלו ששותים לך מהBCAA למרות שאתה בחיטוב
אלו ששוברים לך את השייקר אחרי ששתו לך את הBCAA למרות שאתה בחיטוב
אלו שעושים פרס במונוליפט
אלו שאחרי שעושים פרס במונוליפט ולא מחזירים משקולות

ואחרון חביב,
אלו שמעצבנים את גנאדי וגנאדי

@Bane @PowerLifting @לירן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית