הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

שיקומית ב' וחלקי חילוף

עדיין לא ראיתי כירורג והספקתי להיות בחו"ל שוב, כשבסוף החודש טס שוב והפעם לבוקרשט.

בנתיים אני מתאמן בילדינג עם משקלים קלים, והתחלתי את הבנץ' של אד קואן. אני מאוד מפחד מהעניין הזה של ההרניה אז אני לוקח הכל יחסית באיזי ועושה מלא מלא נפח. דדליפט אני לא עושה כרגע וסקוואט לא עובר את ה70 קג ועושה עשיריות עם המון התשה מוקדמת - כמו בבילדינג (מכונות, לאנג'ים וכו' ורק בסוף את הסקוואט)

מה יש בזה

עדיין לא ראיתי כירורג והספקתי להיות בחו"ל שוב, כשבסוף החודש טס שוב והפעם לבוקרשט.

בנתיים אני מתאמן בילדינג עם משקלים קלים, והתחלתי את הבנץ' של אד קואן. אני מאוד מפחד מהעניין הזה של ההרניה אז אני לוקח הכל יחסית באיזי ועושה מלא מלא נפח. דדליפט אני לא עושה כרגע וסקוואט לא עובר את ה70 קג ועושה עשיריות עם המון התשה מוקדמת - כמו בבילדינג (מכונות, לאנג'ים וכו' ורק בסוף את הסקוואט)

מה יש בזה

אוי ווי זמיר!!! גוועלד!!! מי היה מאמין??!! השלד בבילדינג!!! 🤦‍♂️🤦‍♂️ 🤦‍♂️🤢:cray:🙁
איך נפלו שלדים 🙁😭

אוי ווי זמיר!!! גוועלד!!! מי היה מאמין??!! השלד בבילדינג!!! 🤦‍♂️🤦‍♂️ 🤦‍♂️🤢:cray:🙁
איך נפלו שלדים 🙁😭
האמת שהספקתי להפסיק להתאמן לגמרי ולחזור לפני חודשיים כזה ומצבי לא כזה רע אבל אני במחתרת
עדיין רחוק מאוד מהמספרים

מה ה all time records שלך?
for reps:
squat 180x3
bench 125x3
deadlift 192x6

מקסימום בדקתי רק בבנץ' והיה 131, את הדדליפט לא בדקתי בשיא וגם את הסקוואט לא
תמיד סביב 78-80 משקל גוף

השאלה אם יש לך הרניה? אם כן איך גילית ?איך זה קרה ?
אשמח לקצת פרטים 😃

חח אני לא טוב בלעדכן ושוב שכחתי את כל המשקלים אחרי טיול בחו"ל אז לקחתי צעד אחורה ונתחיל סבב חדש פחות או יותר, ועכשיו יהיה לי איפה להציץ כשאני שוכח

אז היום חזרתי ועשיתי:
elevated BSS 12.5 3x10
front 60x3x4
bench 105x5
deadlift 152.5x8
chins+15x2x10, 2x8
elevated strict HSPU 4 sets 2-4 rep

גרף התקדמות

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית