אתה מקנא בזה שאני צעיר ויש לי טסט ואני יכול לקבל בראש בכמה סוגי ספורט בו זמנית?
תיקנתי לך, גבר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מקנא בזה שאני צעיר ויש לי טסט ואני יכול לקבל בראש בכמה סוגי ספורט בו זמנית?
כןיפה
אתה עושה הנדסת חשמל / פיזיקה?
תודה. הלכתי להתאמן בקרוספיט הרצליה ביחד עם כמה חבר'ה מקרוספיט אקסטרים (אני מתחרה מטעמם). גיא גלוזמן הבעלים העביר את האימון.מי בארץ מאמן סטרונגמן אגב?
ויפה שאתה מתחרה, בהצלחה.
יוק 120 יהיה בתחרות? זה מאוד מאוד מאוד נמוך...
גם אני רוצה...כן
תודה. הלכתי להתאמן בקרוספיט הרצליה ביחד עם כמה חבר'ה מקרוספיט אקסטרים (אני מתחרה מטעמם). גיא גלוזמן הבעלים העביר את האימון.
כל המשקלים בתחרות נמוכים, אבל היוק באמת נמוך מאוד ביחס לשאר. מה שכן זה 2 דקות הליכה אז אחרי קילומטרז' גבוה גם זה נעשה קשה. כל המקצים כתובים כאן: http://marathonisrael.co.il/תחרות-האיש-החזק-בישראל-דורון-פרילוק/
אני אוהב לראות תחרויות סטרונגמן(WSM) אבל יצא לי הרושם שפה זה יותר "סיבולת שריר" וקרוספיט מאשר אירוע "סטרונגמן".כן
תודה. הלכתי להתאמן בקרוספיט הרצליה ביחד עם כמה חבר'ה מקרוספיט אקסטרים (אני מתחרה מטעמם). גיא גלוזמן הבעלים העביר את האימון.
כל המשקלים בתחרות נמוכים, אבל היוק באמת נמוך מאוד ביחס לשאר. מה שכן זה 2 דקות הליכה אז אחרי קילומטרז' גבוה גם זה נעשה קשה. כל המקצים כתובים כאן: http://marathonisrael.co.il/תחרות-האיש-החזק-בישראל-דורון-פרילוק/
נכון. זה קרוספיט עם תרגילי סטרונגמן. אני הולך סתם בשביל הספורט, אני לא באמת סטרונגמון.אני אוהב לראות תחרויות סטרונגמן(WSM) אבל יצא לי הרושם שפה זה יותר "סיבולת שריר" וקרוספיט מאשר אירוע "סטרונגמן".
זה לא פארמר, זה יוק (כלומר המשקל על הגב). זה ממש כלום בשביל זה.120 קילו(60 קילו כל יד?) - 2 דקות ? נשמע מאוד קשה להחזיק את זה לאורך זמן.
אין לי שמץכמה זמן מנוחה בין איבנטים?
לא נראה לי, אבל גם ככה יתחרו רק קרוספיטרים ונספחים 😛יש בדיקות לחומרים מסוימים?
אין כוח, זה קרוספיט. מסכים איתך שאלה משקלים קלים מדי. ועדיין, למישהו חזק זה יהיה יותר קל, אין פה אפס.איבנט 3 נראה ממש כמו קרוספיט- 40 קילו.. או שיש קצת זמן מנוחה או שאתה עושה.. 30 חזרות?(איפה הכח פה?)
הוא עושה את זה כחלק מהSacrifice.אני לא מבין, טומר בא לשבת ולהסתכל על האימון שלך ?
@Rhino
לא הבנתי, איפה אתה רואה אותי בדיוק?אני לא מבין, טומר בא לשבת ולהסתכל על האימון שלך ?
@Rhino
09/10/14:
בנוסף, אני מצרף לתלה של ה 110.5, בו רואים בבירור את הפרצוף של אלכס אחרי שהבין כי קיבל בראש:
איזה אחד שמן, רוסי, ויותר חלש ממני.מי זה אלכס?
איזה אחד שמן, רוסי, ויותר חלש ממני.
כל מה שאני יותר טוב בו ממך מודד כוח.אה, עכשיו פאוורקלין מודד כוח? 😳
מישהו שמתאמן איתנו. תבוא פעם יהיה מעניין להפגיש ביניכם.מי זה אלכס?
מישהו שמתאמן איתנו. תבוא פעם יהיה מעניין להפגיש ביניכם.
תרגילי עזר.וההפך?