הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בבנץ...

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
התחלתי טקסס לפני חודש בערך עם 105קילו בנץ לסינגל..
התחלתי להתקדם ונתקעתי ב95קילו ל3, אני מתחיל להוריד את זה לדאבלים ואז סינגלים..

הקיצר, הפרס שלי כרגע היום שברתי PR 77.5קילו לסינגל ( העלתי לפה 75קילו לפני איזה חודשיים אז לא צריך חוב לראק או משהו.. )
ואני מכיר הרבה עם פרס נמוך יותר ובנץ יותר גבוה...
למה הבנץ שלי כזה נמוך יחסית לפרס ?... אני נותן לג דרייב, עושה קשת, אוחז זרת על הטבעות ( ככה הכי נוח לי )...

טיפים לבנץ ?

אני רוצה 240 בנצ', אפשר טיפים ?

אין קסמים. מבצעים תכנית שרלוונטית לרמה שלך, ואוכלים וישנים מספיק

התחלתי טקסס לפני חודש בערך עם 105קילו בנץ לסינגל..
התחלתי להתקדם ונתקעתי ב95קילו ל3, אני מתחיל להוריד את זה לדאבלים ואז סינגלים..

הקיצר, הפרס שלי כרגע היום שברתי PR 77.5קילו לסינגל ( העלתי לפה 75קילו לפני איזה חודשיים אז לא צריך חוב לראק או משהו.. )
ואני מכיר הרבה עם פרס נמוך יותר ובנץ יותר גבוה...
למה הבנץ שלי כזה נמוך יחסית לפרס ?... אני נותן לג דרייב, עושה קשת, אוחז זרת על הטבעות ( ככה הכי נוח לי )...

טיפים לבנץ ?
אני אחד מהם?

בכל מקרה תעשה 5X5 אם לא הולך תוסיף עוד נפח למשל 5X8 או לתת 5X5 ואז 3X8 בנץ' עם דאמבלים וכו'

• פותח/ת השרשור
אני אחד מהם?

בכל מקרה תעשה 5X5 אם לא הולך תוסיף עוד נפח למשל 5X8 או לתת 5X5 ואז 3X8 בנץ' עם דאמבלים וכו'
כן, וגם קאנט ועוד מישהו
נמשיך רגיל 5*5 ונקווה לטוב..
כמה לעשות בעצימות? סינגל \ דאבל \ שלשה ?

כמה אתה שוקל?
אתה במסה?

איך הטכניקה ? תעלה סירטון
תיצמד לתכנית המקורית , טקסס מעולה לבנץ', אל תשנה בה כלום.

לפעמים צריך לתאם עם אנשים ציפיות שיהיו ריאליים:

לשקול 74.5 וללחוץ 105 בגובה שלך זה לא רע בכלל(המנופים על הפנים ואין לך בכלל בשר, יש פה אנשים בגובה שלך ששוקלים 40 קילו יותר),.
בכלל ללחוץ מעל 2 פלטות בצורה אמיתית(בלי רבעים, בלי ספוטרים שלוקחים את המוט) על 75 קילו זה משהו שרוב המתאמנים הטבעיים הרציניים לא מגיעים אליו מהר(אם בכלל), כך שמצבך טוב.

רוצה להרים יותר? תעלה במשקל גוף למשקל נורמלי לגובה שלך(85-90) ותראה שהבנץ' מתקדם אחלה

• פותח/ת השרשור
תעלה לפה סרטון שלך לוחץ.

עריכה:
הוקדמתי וזה לא התעדכן 😃
מהרצפה להשעין על משקולת או לבקש מחבר לצלם מגובה העיניים ?
ביחס למשקל גוף שלך המשקל בסדר גמור. תתעודד מזה שהפרס שלך חזק ולא שהבנץ' שלך חלש.
באסה שאין פרס בתחרות :(
לפעמים צריך לתאם עם אנשים ציפיות שיהיו ריאליים:

לשקול 74.5 וללחוץ 105 בגובה שלך זה לא רע בכלל(המנופים על הפנים ואין לך בכלל בשר, יש פה אנשים בגובה שלך ששוקלים 40 קילו יותר),.
בכלל ללחוץ מעל 2 פלטות בצורה אמיתית(בלי רבעים, בלי ספוטרים שלוקחים את המוט) על 75 קילו זה משהו שרוב המתאמנים הטבעיים הרציניים לא מגיעים אליו מהר(אם בכלל), כך שמצבך טוב.

רוצה להרים יותר? תעלה במשקל גוף למשקל נורמלי לגובה שלך(85-90) ותראה שהבנץ' מתקדם אחלה
הבעיה שאני רוצה להשאר על עד 82.5, ומספיק לי רק עוד 5 ~7.5קילו לבנץ..

ועוד בעיה גדולה, ( ניראלי גדולה ).. שהמוט אצלי יורד בקו די ישר והבנתי שצריך לקחת אותו מהחזה העליון לחזה התחתון יענו במין אלכסון כזה ?
או שקו ישר זה סבבה

באסה שאין פרס בתחרות 😭

ועוד בעיה גדולה, ( ניראלי גדולה ).. שהמוט אצלי יורד בקו די ישר והבנתי שצריך לקחת אותו מהחזה העליון לחזה התחתון יענו במין אלכסון כזה ?
או שקו ישר זה סבבה
המוט צריך להתחיל את התנועה מאזור החזה התחתון בקו אלכסוני למעלה (לכיוון הראש).. זה משתנה בין מתאמן למתאמן

באסה שאין פרס בתחרות 😭

או שקו ישר זה סבבה

עדיף מלמטה.
תגיד לחבר שיצלם מהצד מלמטה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית