ייעוץ ריצה ואימוני משקולות

• פותח/ת השרשור Eden21
  • פורסם בתאריך

Eden21

משתמש מתחיל
226
23
נק' מוניטין:
-19
226
23
האם אפשר לאמן את הגוף יום אימון כוח ויום ריצה ללא הפסקה חוץ מיום שבת?(לדוגמא פול באדי בראשון שלישי חמישי וריצות בשני רביעי שישי)??במידה ולא מה מומלץ עבור מתאמן שמעוניין לשמר/לשפר מסת שריר אבל בראש ובראשונה מעונין לשפר ריצות 2.5-3 קילומטר?תודה מראש @Moshe

זאת שאלה כללית מדי, אפשר לעשות את זה. אבל ככל שהאימונים יהיו עצימים יותר, הכוח או הריצות, יהיה לך קשה יותר להתקדם.
אם אתה מתאמן לקראת מטרה מסוים הייתי עושה 3 ריצות ושני אימוני כוח במתכונת של חיטוב

איזה אימוני כח? מסה? כח?
אתה בחיטוב או מסה?
ריצה של 3 ק"מ זה עצים מאוד, כמעט ספרינט... לא תצליח להתמיד בריצות עצימות ואימונים.

אני רץ 3 פעמים בשבוע בקצב 12 10 קמ" וזה בדופק בינוני (150 -170) לרוב ודיי קשה לי..
אם תרוץ 3 ק"מ לזמן הטוב ביותר אצה תגיע לדופק גבוה בהרבה ותתפס/תפצע או תגיע לאימון יתר

• פותח/ת השרשור
תוכנית מסה שמשלבת ריצה,חשבתי לעשות אייביסי שבאיי ובסי יש לי ריצה בסוף האימון וככה יוצא לי לאמן גם את כל הגוף מפוצל וגם לרוץ יום כן יום לא,מה דעתך?והמטרה זה לשפר יכולת אירובית שריצה של 2.5 קילומטר תהיה ב12 דקות

בעזהי"ת

ממליץ מאוד לקרוא את ה-juggernaut method 2.0. צ'אד סמית' עושה שם עבודה מעניינת ומסודרת בנוגע שילוב אתלטיקה קלה ואתלטיקה כבדה - לצורך ספורטאים שצריכים לשלב את האלמנטים הללו יחדיו.

nnnnnnnnnnnnnn10ffffffffffffffffffff.jpg

מובאה מתוך המשך הספר:

nnnnnnnnnnnnnnnfffffffffffff.jpg

• פותח/ת השרשור
אני בכל זאת טבל רוצה להמשיך במסה ככה שאני חייב אימוני התנגדות,מה דעתכם על התוכנית אייביסי שהציע שאני את באיי ובסי וככה יוצא לי יום ריצה ויום בלי ריצה וחוזר חלילה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית