הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 75*5F , משקל גוף 82~

shahar18

משתמש משקיע
5,839
1,872
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,150
5,839
1,872
טוב לאחרונה חזרתי להרים כבד, יש לי תקופה של 3 חודשים בשביל זה, אז אני מנצל את זה כמה שאפשר 🏋️😅
בעיקרון משקל גוף שלי באיזור ה-80 קילו, לאחרונה התחלתי עם קריאטין והמשקל מתנדנד בין 80 ל-82...
חזרה חמישית לצערי לא ננעלה, האימון היה אמור להיות מחר אבל הקדמתי אותו בגלל יום כיפור, לדעתי זה היה עולה אם הייתי נח עוד יום (שלשום היה 73*5). אבל תירוצים זה למוצצים

הערות וביקורות יתקבלו בשמחה 😃

טוב לאחרונה חזרתי להרים כבד, יש לי תקופה של 3 חודשים בשביל זה, אז אני מנצל את זה כמה שאפשר 🏋️😅
בעיקרון משקל גוף שלי באיזור ה-80 קילו, לאחרונה התחלתי עם קריאטין והמשקל מתנדנד בין 80 ל-82...
חזרה חמישית לצערי לא ננעלה, האימון היה אמור להיות מחר אבל הקדמתי אותו בגלל יום כיפור, לדעתי זה היה עולה אם הייתי נח עוד יום (שלשום היה 73*5). אבל תירוצים זה למוצצים

הערות וביקורות יתקבלו בשמחה 😃

בשניה 0:17 אני לא בטוח אבל ממה שהבנתי מסרטונים של ריפטו האמה צריכה להיות ישרה מכל הכיוונים ואצלך זה ניראה שהם נוטות קצת פנימה, או שזה בגלל שהתחלתה כבר את התנועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית