הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה של Inzer

• פותח/ת השרשור Gifted
  • פורסם בתאריך

Gifted

משתמש מתחיל
247
113
נק' מוניטין:
430
247
113
מישהו יודע איפה קונים בחו"ל מחיר משלוח וכו..? או אפילו בארץ?
מישהו קנה משם בעבר?

האתר הרישמי של אינזר או house of pain. משלוח סביב 50 דולר.
אני קניתי בהאוס אוף פיין, הגיע לחבר שלי בארהב בפחות משבוע אם זה עוזר.
בארץ יש רק יד 2 אבל הסיכוי שמישהו מוכר נמוך.

משלוח יותר לכיוון ה100 דולר. בהאוס אוף פיין עולה 120$ ובאתר של אינזר 100$. באינזר אתה יכול גם לבחור את הצבע וכו' אבל הבנתי מאנשים שלוקח לזה הרבה זמן להגיע. אז אם אתה לחוץ על זה לך על האוס אוף פיין
בכל מקרה תבדוק במשלוח אם משתלם לקנות דרך buy to usa או איך שלא קוראים לזה שעושים לך את המשלוח..

אני מעוניין במידה ועושים קנייה קבוצתית וחוסכים דמי משלוח מישהו יכול לשער איזה מידה אני?

1.72 שוקל 80

large ?

אני מעוניין במידה ועושים קנייה קבוצתית וחוסכים דמי משלוח מישהו יכול לשער איזה מידה אני?

1.72 שוקל 80

large ?
היקף מותניים יתן יותר אינדיקציה.
לאוכלוסיה הכללית מדיום יספיק גם לשיא המאסה שתיהיה אי פעם אבל אם אתה לא רוצה לקחת סיכון קח לארג' ומקסימום תחורר.

ג'יי קאטלר פווארליפטר ולא ידעתי?
קודם כול זה חגורה גם של ג'וני גקסון פווארליפטר וגם בודיבילדר ,ובלי שום קשר בלי לפגוע בך המשקלי חימום שג'יי מרים הם פי 2 משלך..
זה שג'יי לא פווארליפטר לא אומר שהוא לא מרים כבד..

קודם כול זה חגורה גם של ג'וני גקסון פווארליפטר וגם בודיבילדר ,ובלי שום קשר בלי לפגוע בך המשקלי חימום שג'יי מרים הם פי 2 משלך..
זה שג'יי לא פווארליפטר לא אומר שהוא לא מרים כבד..

אוף נעלבתי עכשיו...
אני פשוט רוצה להבהיר שאין קשר בין "חגורה טובה" למי שמפרסם אותה.

חגורה טובה היא חגורה טובה ויש לה סטנדרטים ידועים ואם כבר מישהו מפרסם חגורה אז עדיף שזה יהיה פווארליפטר מוכר ולא באדיבילדר
וגם אז יש לקחת בעירבון מוגבל.
והחגורה ששמת פה סבירה מינוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית