עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאיזה צורך?בקפאין
עד כמה שאני יודע לא חשוב מתימולטי ויטמין
לפני השינהאבץ,מגנזיום
לא חשוב מתי, מומלץ לפצל לבוקר צהריים וערב, אבל לפעמים זה עושה גרפסים עם טעם של דגים וזה לא נעים ואז פשוט תקח הכול בלילה לפני השינהואומגה 3
לאיזה צורך?
עד כמה שאני יודע לא חשוב מתי
לפני השינה
לא חשוב מתי, מומלץ לפצל לבוקר צהריים וערב, אבל לפעמים זה עושה גרפסים עם טעם של דגים וזה לא נעים ואז פשוט תקח הכול בלילה לפני השינה
זה יכול להשתנות מאדם לאדם - ותלוי במצב הקיבה.קפאין, על מנת לקבל אנרגיה לאימון.
לא שמועה. זה עוזר להירדם. אם אתה אוכל הכל לדעתי מולטי זה תוסף מיותר. קפאין לפני כל פעילות ספורטיבית- עוזר לגוף לנצל מאגרי שומן כמקור אנרגיה. אומגה 3 תמיד טוב.
כןחברות סבבה?
זה יכול להשתנות מאדם לאדם - ותלוי במצב הקיבה.
אני אישית גיליתי על עצמי (אחרי ניסוי וטעיה) שזה עובד לי הכי טוב בסביבות השעתיים אחרי האוכל ובערך 20 דק' לפני האימון
של מה?ויש עדיפות לפיצול/כמויות מסויימות ?
חוץ מהאומגה 3 שאפשר לפצל לבוקר צהריים וערב אבל לא חובה כל השאר אין מה לפצללאיזה צורך?
עד כמה שאני יודע לא חשוב מתי
לפני השינה
לא חשוב מתי, מומלץ לפצל לבוקר צהריים וערב, אבל לפעמים זה עושה גרפסים עם טעם של דגים וזה לא נעים ואז פשוט תקח הכול בלילה לפני השינה
כתבתי לך למעלה על כולם...
חוץ מהאומגה 3 שאפשר לפצל לבוקר צהריים וערב אבל לא חובה כל השאר אין מה לפצל
כןאבץ 50 ?
כמה יש לך בכדור?אומגה 3?
כן
כמה יש לך בכדור?
30-45 דק' לפני אימון (רצוי)בקפאין
מולטי ויטמין
התזמון לא קריטיואומגה 3
לפני השינה לרוב,אך אפשר גם אחרי אימון (חלון אנאבולי)אבץ,מגנזיום
גם לא קריטי,אבל את המולטי והאומגה 3 קח עם ארוחת הבוקר/ערבקיבה ריקה
בכוס קפה רגילה אין 200 מ"ג קפאין. יש בערך 80 מ"גקפאין 200 מג שווה לכוס קפה. הכמות משתנה בין אדם לאדם. אני מכיר אנשים שצורכים 500 מג בלי תופעות לוואי.
אבץ לספורטאים מעל 30 מג. אומגה 4 קפסולות אחרי אוכל. מולטי פעמיים.
כתוב לך DOSAGE מאחורה ובאינטרנט אתה יכול לחפש ATHLETE REQUIREMENTS
אתה מתאמן בערב? לפעמים אימון מאסיבי יכול לעורר ולהפריע לשינה, במיוחד אם אתה לוקח קפאין או איזה ג'ק לפני זה.לגבי אבץ ומגנזיום, השמועה נכונה שזה עוזר להירדם ? (לעיתים יש ל בעיה להירדם בלילה)
אז אוטומטית החלטת שזה חוסר בברזל? גברים לא מתספים בברזל בלי בדיקות דם. זה מסוכן.קניתי את הטווינלאב עם ברזל מכיוון שלעיתים אני חש עייפות במשך היום.
תלוי איזה קפה אתה שותה. בזה שאני שותה יש 200מג. http://www.mayoclinic.org/healthy-living/nutrition-and-healthy-eating/in-depth/caffeine/art-20049372בכוס קפה רגילה אין 200 מ"ג קפאין. יש בערך 80 מ"ג
אתה מתאמן בערב? לפעמים אימון מאסיבי יכול לעורר ולהפריע לשינה, במיוחד אם אתה לוקח קפאין או איזה ג'ק לפני זה.
אז אוטומטית החלטת שזה חוסר בברזל? גברים לא מתספים בברזל בלי בדיקות דם. זה מסוכן.