הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזה בעייתי

swisaman

משתמש מתחיל
153
16
נק' מוניטין:
44
153
16
החזה שלי לא גודל,אני עליתי מ66 ל75 קילו והחזה בקושי גדל..אני דוחק 82.5-85 ל5 חזרות. כרגע האימון חזה שלי מורכב מ5x5 בנץ׳ ו3x10-12 דאמבלים עליון,עד כה הייתי עושה 3 תרגילים ואפילו קצת יותר.
יש לכם טיפים מסוימים לאימון שיכולים לעזור לי?החזה ממש לא פרופורציונלי ביחד לכתפיים ולידיים

שאתה עושה בנצ' פרס, הטכניקה נכונה? כי אם היא לא הכי נכונה אתה תעבוד יותר על כתפיים וידיים
וגם יש את העניין הגנטי, היד האחורית ממש בפיגור לעומת החזה ואני עובד על שני השרירים כמו שצריך עם השקעה יותר גדולה ביד האחורית.

אין מה לעשות תוסיף יום נוסף אחד של חזה או שתוסיף עוד תרגיל

• פותח/ת השרשור
שאתה עושה בנצ' פרס, הטכניקה נכונה? כי אם היא לא הכי נכונה אתה תעבוד יותר על כתפיים וידיים
וגם יש את העניין הגנטי, היד האחורית ממש בפיגור לעומת החזה ואני עובד על שני השרירים כמו שצריך עם השקעה יותר גדולה ביד האחורית.

אין מה לעשות תוסיף יום נוסף אחד של חזה או שתוסיף עוד תרגיל
לפי מה שאני יודע הטכניקה שלי נכונה,גם היד אחורית שלי בפיגור וכרגע אני עושה פעמיים חזה בשבוע,ולהוסיף עוד תרגיל?לפי מה שאמרו לי זה שיכול להיות שהגעתי אפילו לאובר טריין בגלל 4 תרגילים שעשיתי

לפי מה שאני יודע הטכניקה שלי נכונה,גם היד אחורית שלי בפיגור וכרגע אני עושה פעמיים חזה בשבוע,ולהוסיף עוד תרגיל?לפי מה שאמרו לי זה שיכול להיות שהגעתי אפילו לאובר טריין בגלל 4 תרגילים שעשיתי

פרסם את התכנית אימונים שלך ואת הסדר חלוקה שלך בימים

1. תעלה תמונה שנראה במה מדובר
2. כנראה שהבעייה היא רק אצלך בראש, או שה"פיגור" קטן יותר ממה שאתה חושב.
3. בכל מקרה כשאתה שוקל 75 ואתה לא מאוד נמוך, אין דבר כזה פיגור, כי חסר לך הרבה מאוד מהכל - כשתהיה 90 אולי יהיה מקום לדבר על פיגור. כרגע סביר מאוד להניח שחסר לך הרבה מהכל.

• פותח/ת השרשור
3. בכל מקרה כשאתה שוקל 75 ואתה לא מאוד נמוך, אין דבר כזה פיגור, כי חסר לך הרבה מאוד מהכל - כשתהיה 90 אולי יהיה מקום לדבר על פיגור. כרגע סביר מאוד להניח שחסר לך הרבה מהכל.
פירסמתי פה שינוי שלי בתקופה של 8 חודש אפשר לראות שם תמונה,ואני אומר שהוא בפיגור כי לדעתי הוא קצת בפיגור מן הסתם וגם אחרים מעירים לי על החזה

סתם שאלה מה זה ממש נמוך?

סתם שאלה מה זה ממש נמוך?
אמרתי מאוד נמוך, והכוונה הייתה כמובן ביחס למשקל.
משקל גוף 75 מצריך אותך להיות בגובה 1.60+- על מנת להראות "גדול" ("גדול" כי 75 קילו זה לא גדול)

אני 1.73,זה נחשב נמוך?
לא, ניחשתי נכון.
אתה בגובה 1.73 ושוקל 75. אין לך שום פיגור, פשוט חסר הרבה מהכל. תוסיף כמה עשרות קילוגרמים לסקוואט, בנץ', פרס, דדליפט ומשקל הגוף שלך ורק אז נוכל לדבר על פיגור.
אם החזה חשוב לך במיוחד, תבצע גם תרגילי עזר לבנץ' - שהראשון ביניהם יהיה מקבילים (עם משקל כמובן).

• פותח/ת השרשור
משקל גוף 75 מצריך אותך להיות בגובה 1.60+- על מנת להראות "גדול" ("גדול" כי 75 קילו זה לא גדול)

לא, ניחשתי נכון.
אתה בגובה 1.73 ושוקל 75. אין לך שום פיגור, פשוט חסר הרבה מהכל. תוסיף כמה עשרות קילוגרמים לסקוואט, בנץ', פרס, דדליפט ומשקל הגוף שלך ורק אז נוכל לדבר על פיגור.
אם החזה חשוב לך במיוחד, תבצע גם תרגילי עזר לבנץ' - שהראשון ביניהם יהיה מקבילים (עם משקל כמובן).
כשאתה מתכוון תרגיל עזר לבנץ׳ אתה מתכוון באימון חזה עצמו?כרגע האימון חזה שלי זה 5x5 בנץ׳ , 3x8-10 שיפוע עליון דאמבלים ו2x12 פרפר בדאמבלים

כשאתה מתכוון תרגיל עזר לבנץ׳ אתה מתכוון באימון חזה עצמו?כרגע האימון חזה שלי זה 5x5 בנץ׳ , 3x8-10 שיפוע עליון דאמבלים ו2x12 פרפר בדאמבלים
אני ממליץ על התוכנית SS.
בנוגע לתרגילי העזר - ביום של הפרס לשים מקבילים 3X8 עם משקל (כל אימון +1.25), ובאימון השני להוסיף צ'ין אפס 3X8 עם משקל (כל אימון +1.25)

כשהבנץ' יתקע למרות שאתה עולה במשקל הגוף, דילואוד קטן של 5% \ 5 ק"ג, וטיפוס רגיל חזרה למעלה. כשנתקע שוב, אפשר במקביל לדילואוד קטן להוסיף גם עבודה עם דאמבלים באימון של הפרס + את התרגיל הזה אחרי אימון הבנץ'.

השורה התחתונה היא שאנחנו רוצים שמשקל הגוף והמשקל של הבנץ' שלך יגדלו, כי כשזה קורה במקביל --- החזה גדל.

לא, ניחשתי נכון.
ואם אני מטר 67 עד כמה נמוך זה נחשב? אז בשביל להיות גדול או ״גדול״ כמו שאתה אומר. אצטרך לשקול סביב ה80?

ואם אני מטר 67 עד כמה נמוך זה נחשב? אז בשביל להיות גדול או ״גדול״ כמו שאתה אומר. אצטרך לשקול סביב ה80?
עד כמה נמוך זה נחשב, לאיזה משקל? אני לא מתעסק פה באיזה גובה נחשב גבוה או לא. אני מתעסק ביחס בין הגובה למשקל הגוף. משקל גוף 90 למי שבגובה 2.10 זה משקל נמוך, ולמי שבגובה 1.60 זה משקל גבוה.
אם אתה 1.67, אתה לא תראה גדול לפני 80 ק"ג, כן.

עד כמה נמוך זה נחשב, לאיזה משקל? אני לא מתעסק פה באיזה גובה נחשב גבוה או לא. אני מתעסק ביחס בין הגובה למשקל הגוף. משקל גוף 90 למי שבגובה 2.10 זה משקל נמוך, ולמי שבגובה 1.60 זה משקל גבוה.
אם אתה 1.67, אתה לא תראה גדול לפני 80 ק"ג, כן.

האחוז שומן משחק פה משחק לא קטן
הוא יכול להראות גדול על 75 קילו אם הוא על אחוז שומן ממש נמוך

וגם גדול זה דבר יחסי ומשתנה על פי דעה, אתה רואה גדול בתור X הוא יראה גדול לפי Y
וגם המבנה גוף משחק פה לא טיפה, אפשר להראות גדולים יותר אם יש לך מבנה גוף טוב יותר

זה לא רק עניין של משקל

האחוז שומן משחק פה משחק לא קטן
הוא יכול להראות גדול על 75 קילו אם הוא על אחוז שומן ממש נמוך

וגם גדול זה דבר יחסי ומשתנה על פי דעה, אתה רואה גדול בתור X הוא יראה גדול לפי Y
וגם המבנה גוף משחק פה לא טיפה, אפשר להראות גדולים יותר אם יש לך מבנה גוף טוב יותר

זה לא רק עניין של משקל
נכון, זה לא רק עניין של משקל, אבל כשאתה בגובה 1.73 ושוקל 75, לא משנה איך המשקל הזה מחולק - אתה לא גדול. בשום סטנדרט. אולי של בי"ס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית