סרטון 180x3 form check BENCH

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
עבר עלי שבוע לא קל.הכתף לא הפסיקה להציק לי בראש.ניסיתי לא לחשוב על זה ולזרום פשוט,מאמין מאוד בפלסיבו וכוח מחשבה בכל הנושא הזה,אז זרמתי.

דאגתי לקחת מנוחה ולאכול המון השבוע (4K ליום+תיספתי ב2 גרם כורכום ליום) כדי לנסות להבטיח איזהשהיא התאוששות מירבית,הרבה חלבון היה גם.

בכל מקרה הסט הלך טוב,הכתף לא כאבה. תודה למי שהמליץ לי לעבוד על מסובבי כתף לפני האימון.ולא אחרי,כמו שהייתי רגיל.

רציתי לתת 4 אבל החלטתי לא להיות גרידי ולהחזיר את המוט כל עוד הכתף לא כואבת אז לא נדחוף לקצה.
גם דיי איבדתי פוקוס בשלישית כמו שניתן לראות

דגשים בסרטון-
-שמתי חגורה
-הכנסתי חולצה,כדי שיוכלו לראות את הקשת (כמו שביקשו כמה)
-שיניתי זווית צילום.
-צילום בסוף של הפלטות (20,15,15,20,10ׂ) כפול 2+ 20 של המוט = 180
-הייתי לחוץ יותר כל הסט,עזר לי מאוד והוריד עומס מהכתף,גם הרחבתי טיפה אחיזה (מניסיון כל פעם שיש לי כאבי כתף זה כי כנראה התרחבתי ואני לוחץ צר מידי)
-כל הסטים הייתי עם עיניים מתחת למוט כדי למנוע מרחק גדול מהמוט בהוצאה כדי לא לאבד כיווץ.בסרטון לא נראה ששמתי על זה דגש בסט שיא,אני זוכר שכן אבל באמת היה לי מוזר שהדרך של המוט חזרה לראק,הייתה ארוכה.

מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
קודם כל שאפו, נהיית זונת מוניטין ;)

עכשיו לנושא,
אתה רחוק מקשת מאקסימלית ואני חושה שהבנתי למה.
אחרי שאתה מכווץ שכמות ומניח אותן על הספסל, כשהברכיים שלך עוד כפופות, אתה פשוט זורק את הרגליים על הרצפה, אין מצב בחיים שהמקום הראשון שהנחת אותם יהיה המקום האידאלי.
אחרי שאתה מוריד את הרגליים לרצפה, תנסה לקחת אותם אחורה תוך כדי שאתה דוחף קצת עם הרגליים כדי לקרב את התחת לשכמות, מה שיגרום לקשת גדולה משמעותית.

קודם כל יפה על החדות והתשומת לב.רואים שבאמת לקחת לעומק את לימוד הסטאפ.
אקח לתשומת ליבי
אתה אומר בעצם, שבסט אפ המצב האידיאלי- ע"מ שההוצאה של המוט לא תיפגע בכיווץ השכמות- הוא כאשר העיניים נמצאות מתחת למוט. אתה יכול להסביר איך מנח הראש בצורה כזו (שהמוט מעל העיניים ולא מעל הגרון+-) משפיע על הכיווץ?

עוד שאלה,
בסטים של 3-5 חזרות, איך מתבצעת הנשימה שלך? כל הסט מפמפם מהר בלי לקחת אוויר (כמו שנראה בסרטון) או כל חזרה\X חזרות אתה לוקח אויר?
השאלה גם מופנית אליך @shum_klum
אין לי תשובה מדויקת.דייב טייט המליץ מתחת לעיניים כי לדעתי זה במקום הכי קרוב שאתה יכול להיות מבלי לדפוק את הריק כל חזרה.

אני לא כל כך חושב על זה.פשוט מרים.דיי ברור שאני נושם אולי אבל לא בהגזמה לכן לא ניתן לראות

קודם כל יפה על החדות והתשומת לב.רואים שבאמת לקחת לעומק את לימוד הסטאפ.
אקח לתשומת ליבי

אין לי תשובה מדויקת.דייב טייט המליץ מתחת לעיניים כי לדעתי זה במקום הכי קרוב שאתה יכול להיות מבלי לדפוק את הריק כל חזרה.

אני לא כל כך חושב על זה.פשוט מרים.דיי ברור שאני נושם אולי אבל לא בהגזמה לכן לא ניתן לראות

הסיבה שהוא המליץ, זה בגלל המוט והראק או בכדי לא לפגוע בכיווץ השכמות?

• פותח/ת השרשור
הסיבה שהוא המליץ, זה בגלל המוט והראק או בכדי לא לפגוע בכיווץ השכמות?
אני חושב שזה פשוט המרחק המינימלי ..מה שיאבד לך כמה שפחות כיווץ מבלי לפגוע בראק.
לא זכור לי שפירט.פשוט אמר
נכון מאד. במבה, עם סטאפ לא מושלם אתה עושה משקלים כאלה, מה יקרה כשתיכנס לסטאפ מושלם? 😱

אגב, איך אתה עובד על מסובבי כתף לפני הבנץ', כך שלא תתעייף? איזה תרגילים?
מצטער שלא עניתיי.
חפש rotator cuff
לדעתי ככה מאייתים את זה ביוטיוב. עובד ברגוע.דגש טכני ולא מעייף

• פותח/ת השרשור
210 זה שיא ישראל לקטג משקל מסויימת? או בכללי הכי כבד שהורם?
מדהים שאתה בגילי והגעת לרמה הזאת
אין לי מושג למען האמת
210 זה פשוט משקל הגיוני שאפשרי בשבילי לכוון אליו,לטווח זמן שהקצתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית