עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממי שהצעת להביא לפורום, כן, ייתכן.
ממי שכבר ניסה את מזלו בפורום, ולא הלך לא, אין לך מה ללמוד.
אני לא יודע על מי אתה מדבר... אבל אולי שטום יגלה לנו קצת דברים 😃
דרך אגב אני זוכר אותך מפעם לפני שפרשתי מהאימונים... מה איתך ?
(תום. לא טום.)ישנם בילדרים מהשורה הראשונה שגולשים ב-LBS, חלקם בעלי אינטלקט גבוה יותר וחלקם פחות. למעשה, לא בחנתי את מנת המשכל של ליפטר ממוצע, אבל אני די משוכנע שאין דרישת סף הקשורה במספר פלטות לסקוואט בטכניון...😃
אין טעם לציין שמות של אנשים שגולשים בפורום ואינם מגיבים. אם היו מעוניינים בכך הם היו פעילים.
צר לי, אך אני לא חושב שאני זוכר אותך.אני לא יודע על מי אתה מדבר... אבל אולי שטום יגלה לנו קצת דברים 😃
דרך אגב אני זוכר אותך מפעם לפני שפרשתי מהאימונים... מה איתך ?
היום למשל, נפגשתי במכון עם בחור בשם אביב שפריר, משקל הגוף שלו הוא כ-82Kg והוא דורג שני
צר לי, אך אני לא חושב שאני זוכר אותך.
בכל אופן אני חוזר להתאמן או השבוע או בשבוע הבא, נראה איך ילך. 😃
מעבר לכך שאביב גם נמוך יחסית, אני לא חושב ש 82 ק"ג אצלו זה על א.ש שבכלל דומה למה שיש אצל הבחור שהעלה את הסרטון בשרשור הזה. הוא הרבה הרבה יותר גדול.
הוא יותר נמוך ולכן אותם 82kg מרגישים "יותר גדול" ומדגימים בצורה מצויינת את העובדה שפאוורליפטינג הוא ענף ספורט הדורש כח ובודיבילדינג דורש עיסוק בספורט הדורש כח.מעבר לכך שאביב גם נמוך יחסית, אני לא חושב ש 82 ק"ג אצלו זה על א.ש שבכלל דומה למה שיש אצל הבחור שהעלה את הסרטון בשרשור הזה. הוא הרבה הרבה יותר גדול.
אם העובדה שאחוז השומן של אביב הוא 7 ושל הליפטר היא 17 על אותו מ"ג ונניח שזו הסיבה שלראשון יש יותר כח אז כנראה שהמסקנה היא שעדיף להיות על א"ש נמוך בקטגוריות משקל שאינן 110+