הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בנץ' פרס 165 ק''ג, סיכום סמולוב לבנץ'

ממי שהצעת להביא לפורום, כן, ייתכן.
ממי שכבר ניסה את מזלו בפורום, ולא הלך לא, אין לך מה ללמוד.

אני לא יודע על מי אתה מדבר... אבל אולי שטום יגלה לנו קצת דברים 😃
דרך אגב אני זוכר אותך מפעם לפני שפרשתי מהאימונים... מה איתך ?

(תום. לא טום.)​
ישנם בילדרים מהשורה הראשונה שגולשים ב-LBS, חלקם בעלי אינטלקט גבוה יותר וחלקם פחות. למעשה, לא בחנתי את מנת המשכל של ליפטר ממוצע, אבל אני די משוכנע שאין דרישת סף הקשורה במספר פלטות לסקוואט בטכניון...😃
אין טעם לציין שמות של אנשים שגולשים בפורום ואינם מגיבים. אם היו מעוניינים בכך הם היו פעילים.

(תום. לא טום.)​
ישנם בילדרים מהשורה הראשונה שגולשים ב-LBS, חלקם בעלי אינטלקט גבוה יותר וחלקם פחות. למעשה, לא בחנתי את מנת המשכל של ליפטר ממוצע, אבל אני די משוכנע שאין דרישת סף הקשורה במספר פלטות לסקוואט בטכניון...😃
אין טעם לציין שמות של אנשים שגולשים בפורום ואינם מגיבים. אם היו מעוניינים בכך הם היו פעילים.

אוקיי, מסכים 😃
דווקא טכניון ? כנראה למדת שם 😃 חח

צר לי, אך אני לא חושב שאני זוכר אותך.
בכל אופן אני חוזר להתאמן או השבוע או בשבוע הבא, נראה איך ילך. 😃

היום למשל, נפגשתי במכון עם בחור בשם אביב שפריר, משקל הגוף שלו הוא כ-82Kg והוא דורג שני

מעבר לכך שאביב גם נמוך יחסית, אני לא חושב ש 82 ק"ג אצלו זה על א.ש שבכלל דומה למה שיש אצל הבחור שהעלה את הסרטון בשרשור הזה. הוא הרבה הרבה יותר גדול.

צר לי, אך אני לא חושב שאני זוכר אותך.
בכל אופן אני חוזר להתאמן או השבוע או בשבוע הבא, נראה איך ילך. 😃

זה בסדר לא הייתי פעיל 😃 הייתי בעיקר מסתכל על תגובות ומנסה קצת ללמוד.
בכל אופן תפתח לוג שאתה חוזר 😃 ככה הכי קל לעקוב אחרי הפורום.

מעבר לכך שאביב גם נמוך יחסית, אני לא חושב ש 82 ק"ג אצלו זה על א.ש שבכלל דומה למה שיש אצל הבחור שהעלה את הסרטון בשרשור הזה. הוא הרבה הרבה יותר גדול.

מי יותר גדול, ומה הגובה של אביב ? לא הכי מבינים מהתגובה שלך מה מו מי.
קשה להבין אם הוא מתכוון לאביב או לבחור מהשרשור.

הוא יותר נמוך ולכן אותם 82kg מרגישים "יותר גדול" ומדגימים בצורה מצויינת את העובדה שפאוורליפטינג הוא ענף ספורט הדורש כח ובודיבילדינג דורש עיסוק בספורט הדורש כח.
לגופו של עניין, זה ממש לא משנה אם אביב נראה מאסיבי יותר. הוא שוקל 82Kg. אילו היה גבוה יותר ובעל מראה דומה סביר שהוא היה חזק יותר. ההשוואה הרלוונטית היחידה היא משקל הגוף. אם העובדה שאחוז השומן של אביב הוא 7 ושל הליפטר היא 17 על אותו מ"ג ונניח שזו הסיבה שלראשון יש יותר כח אז כנראה שהמסקנה היא שעדיף להיות על א"ש נמוך בקטגוריות משקל שאינן 110+.

אם העובדה שאחוז השומן של אביב הוא 7 ושל הליפטר היא 17 על אותו מ"ג ונניח שזו הסיבה שלראשון יש יותר כח אז כנראה שהמסקנה היא שעדיף להיות על א"ש נמוך בקטגוריות משקל שאינן 110+

מבחינת כוח או יופי? לא נראה לי שיש מי שחשב אחרת 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית