הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון בנץ' פרס 165 ק''ג, סיכום סמולוב לבנץ'

זה ברור, אני שואל למה זה לא מספיק כדי לענות על השאלה למה הוא לא נראה "שרירי וגדול" ביחס למשל בבנצ' ?

כי גם בילדר ששוקל 82 קילו יהיה מסיבי יותר כשהוא ישקול 100 קילו
אתה רציני או שאתה צוחק?
אבל אברהם דיבר על כך שהוא לא נראה מאסיבי כמו בילדר, אנחנו אומרים שזה כי הוא שוקל הרבה פחות מבילדר ממוצע.
אם הוא יחטב וייבש הוא יראה מאסיבי כמו בילדרים בעד 70 כנראה.

זה ברור, אני שואל למה זה לא מספיק כדי לענות על השאלה למה הוא לא נראה "שרירי וגדול" ביחס למשל בבנצ' ?
כי יש אנשים עם בנץ' הרבה יותר נמוך שנראים גדולים ממנו או לפחות לא קטנים ממנו

הוא בחור של קרב 3 ששוקל 82

תמצא בנצ'ר בלבד ששוקל 90+ ולוחץ משקל כזה הוא יראה הרבה יותר "גדול" ( זרועות גדולות כתפיים חזה רוחב וכל העסק הזה)

זה יכול להסביר במעט, אבל לא מספיק כשמשווים רק פלג גוף עליון...

כי הוא שוקל 82. אם הוא היה שוקל 100 הוא היה הרבה יותר מאסיבי, תראה לי בילדר ששוקל כמוהו על א.ש כמו שלו שנראה יותר גדול.

זה ברור כמו שאמרו לך, אבל בגלל שהוא כזה משקל גוף נמוך יחסית למשקלים המאוד גבוהים שהוא מרים , לכן ציפתי שלפחות 'הכל יהיה שריר'...(ז"א אחוז שומן נמוך)

איך הגעת למסקנה הזאת?...
אני מכיר לא מעט בילדרים עם משקלי עבודה גבוהים מאוד. אני לא בטוח שהסקר שעשית מקיף מספיק. אולי מתבסס על LBS...

אני מדבר על אלו שבטוח הם לא מרימים מעל 120 לחזרה אחת, אבל בפועל הם נראים מינימום בנץ 160. אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון.

עדיין מחכה לתשובה.
@coldfire

משקל מפגר. חזק מאוד!!!
סחטיין, לא נח מלהפציץ.

אולי אני פותח פה דיון, אבל זה צורב לי המקרה פה:

וודאי וודאי לכולם שהבחור חזק מאוד ובטח ובטח למשקל גוף הנמוך שלו.
מה שמוזר לי, איך זה שהוא כ"כ חזק אבל בפועל הוא לא שרירי וגדול במיוחד בהשוואה לאותם בילדרים שמפמפמים כל היום ואני בטוח שהם לא מרימים אפילו חצי מהמשקלים שלו, כשבפועל, הם נראים לא פחות גדולים.

נשמע לי שהטענה 'יותר כח=יותר מסת שריר' לא כ"כ תופסת. אולי פימפום זה מה שמשפיע על מסת שריר ולא הכח?!
אשמח להסבר.

תשמע, אני לא יכול להסכים איתך שהבחור כאן לא גדול, כי ב-82.5 קילו להראות ככה:
20155

אותי אישית דיי מרשים כי מאסה יפה יש פה ללא ספק.

דעתי בנושא היא שאתה יכול להיות גדול ומוצק אך לא בהרכח חזק, אבל אם תיהיה חזק, סביר להניח שגם תיהיה גדול יחסית למשקל שלך.

תשמע, אני לא יכול להסכים איתך שהבחור כאן לא גדול, כי ב-82.5 קילו להראות ככה:
20155

אותי אישית דיי מרשים כי מאסה יפה יש פה ללא ספק.

דעתי בנושא היא שאתה יכול להיות גדול ומוצק אך לא בהרכח חזק, אבל אם תיהיה חזק, סביר להניח שגם תיהיה גדול יחסית למשקל שלך.

השורה האחרונה שכתבת מעניינת מאוד. לבינתיים אני אקח את מה שאמרת 'לתרץ' לעצמי. תודה

אגב, נעלמת מהפורום ולאד. 😃

השורה האחרונה שכתבת מעניינת מאוד. לבינתיים אני אקח את מה שאמרת 'לתרץ' לעצמי. תודה

אגב, נעלמת מהפורום ולאד. 😃
קצת נעלמתי מהתחום באופן כללי, עד שבוע הבא ככה.
פשוט הייתי בטיולים בארץ ובחו"ל. 😃

בכל אופן, הבילדרים רק מפריכים את הטיעון שכל מי שגדול ומוצק, חייב להיות חזק, כי יש הרבה שלא.
מה שכן, לרוב(!!!) מי שמרים כבד ואוכל טוב, יגדל ויקבל מאסה והיקפים...
כמובן שיש גם פריקים גנטיים בין אלה שמרימים כבד, כי יש גם כאלה שהם לא כלכך מאסיביים, אבל חזקים בטירוף.
בנוגע לבילדרים זה לא מעניין שיש גדולים שגם חזקים, כי ככה זה בסה"כ אמור להיות.

בכל אופן, הבילדרים רק מפריכים את הטיעון שכל מי שגדול ומוצק, חייב להיות חזק, כי יש הרבה שלא.
כמובן שיש גם פריקים גנטיים בין אלה שמרימים כבד, כי יש גם כאלה שהם לא כלכך מאסיביים, אבל חזקים בטירוף.

לדעתי עניין גנטי מספיק תפקיד לא קטן בכל העסק הזה.

פרשת מהתחום?! לא מאמין! איך ההרגשה?

בהצלחה בחזרה לברזלים.

זה יכול להסביר במעט, אבל לא מספיק כשמשווים רק פלג גוף עליון...

זה ברור כמו שאמרו לך, אבל בגלל שהוא כזה משקל גוף נמוך יחסית למשקלים המאוד גבוהים שהוא מרים , לכן ציפתי שלפחות 'הכל יהיה שריר'...(ז"א אחוז שומן נמוך)

אני מדבר על אלו שבטוח הם לא מרימים מעל 120 לחזרה אחת, אבל בפועל הם נראים מינימום בנץ 160. אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון.

עדיין מחכה לתשובה.
@coldfire
יש ויש... ישנם בילדרים עם משקל גוף דומה שאין להם בנץ' כזה. העניין הוא שכמעט לאף אחד ב-LBS למשל אין בנץ' דומה בילדר/ליפטר/סתם המסקנה העיקרית היא ש @alalalal חזק מאוד. מעבר לכך, סביר שאדם שמתאמן למטרה כזאת ישיג אותה בצורה יותר אופטימלית.
היום למשל, נפגשתי במכון עם בחור בשם אביב שפריר, משקל הגוף שלו הוא כ-82Kg והוא דורג שני בתחרות ifbb האחרונה. לאחר שהשגיח עלי באימון הבנץ' אמר שאני אוחז מעט צר, הוא לטענתו, אוחז הרבה יותר רחב וכך עובד הרבה יותר על שרירי החזה. אני לעומת זאת, טענתי שכך אני לוחץ יותר. ה-PR שלו הוא 170Kg תחרותי (עם פאוז, בוצע בתחרות, אמנם על מ"ג גבוה ב-10kg). הוא חזק, נראה מאוד מאסיבי (בילדר), אבל האימונים אינם מוכוונים ל-RM1 הגבוה ביותר.
צריך לזכור גם שרבים מהבילדרים וביחוד אלה מהשורה הראשונה בארץ (עמית ספיר, מישל טרוני, איתיאל שפירא ועוד...) עבדו ועובדים לא מעט במתכונת של כח ומבינים טוב מאוד את חשיבות הסקוואט/דדליפט/בנץ'.
צריך לזכור שגם ככל שהדבר קשור בחומרים, השימוש שונה מאוד ומוכוון מטרה, בייחוד כשמדובר בקטגוריות משקל.

יש ויש... ישנם בילדרים עם משקל גוף דומה שאין להם בנץ' כזה. העניין הוא שכמעט לאף אחד ב-LBS למשל אין בנץ' דומה בילדר/ליפטר/סתם המסקנה העיקרית היא ש @alalalal חזק מאוד. מעבר לכך, סביר שאדם שמתאמן למטרה כזאת ישיג אותה בצורה יותר אופטימלית.
היום למשל, נפגשתי במכון עם בחור בשם אביב שפריר, משקל הגוף שלו הוא כ-82Kg והוא דורג שני בתחרות ifbb האחרונה. לאחר שהשגיח עלי באימון הבנץ' אמר שאני אוחז מעט צר, הוא לטענתו אוחז הרבה יותר רחב וכך עובד הרבה יותר על שרירי החזה. אני לעומת זאת, טענתי שכך אני לוחץ יותר. ה-PR שלו הוא 170Kg תחרותי (עם פאוז, בוצע בתחרות, אמנם על מ"ג גבוה ב-10kg). הוא חזק, נראה מאוד מאסיבי (בילדר), אבל האימונים אינם מוכוונים ל-RM1 הגבוה ביותר.
צריך לזכור גם שרבים מהבילדרים וביחוד אלה מהשורה הראשונה בארץ (עמית ספיר, מישל טרוני, איתיאל שפירא ועוד...) עבדו ועובדים לא מעט במתכונת של כח ומבינים טוב מאוד את חשיבות הסקוואט/דדליפט/בנץ'.

אולי תמשוך אותם גם קצת לפורום?
לדעתי זה יהיה ממש נחמד שיהיו גם קצת בילדרים מקצועיים בפורום.

אולי תמשוך אותם גם קצת לפורום?
לדעתי זה יהיה ממש נחמד שיהיו גם קצת בילדרים מקצועיים בפורום.
אני לא זוכר הרבה בילדרים ששרדו בפורום הזה והצליחו להסתדר עם אנשים.
זכור לי שהיה את KALINA ואת ka4ok, יש עוד כמה אולי עכשיו כשאני פשוט לא בעניינים, אבל שאר זבל העופות שהעפיל לעמודי הפורום, נתקל מהר מאוד בוויכוחים והטרלות בנושא אימונים, תזונה וחומרים.
הבעיה היא שיש אנשים עם תרבות דיון מסויימת, ויש את אלה שברגע שאתה לא מסכים איתם, הם ישר מתחילים לחרבן לך על הראש ולנסות להוציא אותך אפס, כשבפועל מתנהגים כמו ליצנים ועושים לעצמם בושות ומוניטין אדום.
איך זה יעבוד עם חבר'ה מקצועיים יותר, יכול להיות נורא מעניין דווקא.

מי אמר שהם לא?... 😉

אווו, עכשיו זה ניהיה מעניין.
אולי תפרט?

אני לא זוכר הרבה בילדרים ששרדו בפורום הזה והצליחו להסתדר עם אנשים.
זכור לי שהיה את KALINA ואת ka4ok, יש עוד כמה אולי עכשיו כשאני פשוט לא בעניינים, אבל שאר זבל העופות שהעפיל לעמודי הפורום, נתקל מהר מאוד בוויכוחים והטרלות בנושא אימונים, תזונה וחומרים.
הבעיה היא שיש אנשים עם תרבות דיון מסויימת, ויש את אלה שברגע שאתה לא מסכים איתם, הם ישר מתחילים לחרבן לך על הראש ולנסות להוציא אותך אפס, כשבפועל מתנהגים כמו ליצנים ועושים לעצמם בושות ומוניטין אדום.
איך זה יעבוד עם חבר'ה מקצועיים יותר, יכול להיות נורא מעניין דווקא.

אני מאמין שהרמה בפורום טובה, ואין בעיה שאנשים יהיו חלוקים בדעותיהם על נושאים כאלה ואחרים.

אווו, עכשיו זה ניהיה מעניין.
אולי תפרט?

אני מאמין שהרמה בפורום טובה, ואין בעיה שאנשים יהיו חלוקים בדעותיהם על נושאים כאלה ואחרים.
הרמה טובה, בהחלט.
רמת ההשכלה של הבילדרים ההם, שואפת לרמת גן חובה, בשלב שמלמדים אותך להדביק דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית