הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ירידה מקסימלית באחוז שומן תוך חודש

Denver

משתמש פעיל
386
108
נק' מוניטין:
158
386
108
אהלן חברים,
יש לי חבר שעוד חודש טס לחו"ל, הוא על אחוז שומן גבוה(לא מתאמן) והוא מתכנן להוריד כמה שיותר עד הטיסה.

מה הכי טוב יהיה להמליץ לו? דיאטת דלת פחמימות, דיאטה סטייל PSMF? או דיאטה רגילה ומאוזנת?

הוא על אחוז שומן של 26-27%, שוקל 95-100.

חשבתי לייעץ לו תפריט מאוזן עם גרעון התחלתי של 500, עם שילוב של אירובי.. (כמה שהוא יצליח לעשות כמובן, הוא לא התאמן המון זמן)

מה הצפי ירידה לפי דעתכם? כמובן שזה אינדיבידואלי ומשתנה מאדם לאדם ולמרות שחודש זה לא הרבה זמן, הוא על משקל גבוה, כמה לדעתכם הוא יכול להעיף עד אז?

PSMF, הוא יכול להשיל ממשקלו כמה קילוגרמים(לא כולל נוזלים), תלוי בגרעון.
במשקל יחסית גבוה אפשר לנצל גרעון גדול לירידה גדולה יותר באחוזי שומן.
אבל במידה והוא בוחר בPSMF, שהוא יידע לאן שהוא נכנס - גיהנום.

PSMF, הוא יכול להשיל ממשקלו כמה קילוגרמים(לא כולל נוזלים), תלוי בגרעון.
במשקל יחסית גבוה אפשר לנצל גרעון גדול לירידה גדולה יותר באחוזי שומן.
אבל במידה והוא בוחר בPSMF, שהוא יידע לאן שהוא נכנס - גיהנום.
מה זה PSMF? סורי על הבורות

בשביל מה זה טוב? איזה שינוי אתה חושב שהוא ישיג בחודש שלא לדבר על הריבאונד הצפוי בסיום ה'מבצע'

אני מסכים עם מה שחנן אמר, בחודש לא תשיג הרבה והשינוי יראה בעיקר לך ולא ממש לסובבים. אז אתה סתם תסבול במשך חודש לשווא.
פשוט תוסיף קצת אירובי אם ממש רוצה לא צריך גרעון גדול מדי

• פותח/ת השרשור
בשביל מה זה טוב? איזה שינוי אתה חושב שהוא ישיג בחודש שלא לדבר על הריבאונד הצפוי בסיום ה'מבצע'
אז מה אתה מציע?

אני מסכים עם מה שחנן אמר, בחודש לא תשיג הרבה והשינוי יראה בעיקר לך ולא ממש לסובבים. אז אתה סתם תסבול במשך חודש לשווא.
בקיצור ממה שאתה אומר תפריט חיטוב רגיל?

אומנם חודש זה לא הרבה זמן, אבל לא יראו שינוי אם יש גרעון יחסית גדול כמו psmf?
אל תשכחו שהוא על אחוז שומן גבוה..

בקיצור ממה שאתה אומר תפריט חיטוב רגיל?
כן

אומנם חודש זה לא הרבה זמן, אבל לא יראו שינוי אם יש גרעון יחסית גדול כמו psmf?
אל תשכחו שהוא על אחוז שומן גבוה..
הוא יכול לרדת במשקל גבוה גם 8 קילו, תלוי במשקל שלו.
אבל אם הדיאטה תיהיה חריפה מדי הוא עלול לסבול מריבאונד שומן ושבוע שבועיים אחרי שיטוס יהיה על א.ש גבוה יותר.

לסיכום לדעתי גרעון קטן מאוד בשילוב עם אירובי יוכל לעזור

הוא יכול לעשות את ה-Extreme Rapid Fat Loss החדש של לייל, אבל רוב הסיכויים שהוא לא יסיים מפאת התאבדות.
ברצינות עכשיו, כל ההצעות שנתנו לך אולי אפקטיביות (יחסית, בעיניי הסבל והכאב ראש לא שווים את זה), אבל לא פרקטיות. אתה אומר שחבר שלך לא מתאמן, אבל בשביל להצליח לעמוד בדיאטות האלה ולעשות אותן כמו שצריך הוא חייב ידע מינימלי וכושר התמדה שאפילו לאנשים מנוסים בתחום לא תמיד יש. זה כמו לתת לו להתחיל סמולוב ביום הראשון שלו בחדר כושר.

סורי, לא מסכים. דווקא בחודש הראשון הירידה הכי נראית, במיוחד לבנאדם שלא מתאמן. ירידה גדולה של נוזלים, וגם פירוק של שריר.

ולכל מי שמציע דיאטות התאבדות - אתם מציעים דבר כזה לבנאדם שלא מתאמן? שלא מרים משקולות? בשביל מה, שגם מעט השריר שיש לו יתפרק?

הוא לא שאל לגבי חבר שרוצה לרדת במשקל אלא שאל על מבצע חד פעמי למשך חודש.
נניח והחבר יוריד 6 קילו, אתה חושב שבאמת יהיה שינוי במראה החיצוני?
לכן הוא גם יסבול חודש וגם יש סיכוי סביר מאוד שהוא יחזיר לעצמו את הקילוגרמים

הוא לא שאל לגבי חבר שרוצה לרדת במשקל אלא שאל על מבצע חד פעמי למשך חודש.
נניח והחבר יוריד 6 קילו, אתה חושב שבאמת יהיה שינוי במראה החיצוני?
לכן הוא גם יסבול חודש וגם יש סיכוי סביר מאוד שהוא יחזיר לעצמו את הקילוגרמים
לא שאל לגבי חבר? המשפט "מה הכי טוב יהיה להמליץ לו?" דיי רמז לי שכן.

בנאדם שיוריד 6 קילו בטח שיראו שינוי במראה החיצוני, וגם ירגיש יותר טוב. לגבי הסבל המפגר והריבאונד, אני יותר ממסכים איתך.

אני עשיתי PSMF. החזקתי שבועיים זה דיאטה תובענית ורוצחת הוא ירגיש עייף חלש וגמור

שיקרא על זה בקילוגרם או בספר של לייל. בעיקרון לאכול רק חלבון ולתסף אומגה 3 מולטי ויטמין אבץ סידן מגנזיום

שיעשה דיאטה רגילה טוב שהוא שם לב לעצמו חודש לפני אירוע מסוים

לא ממליץ על דיאטת כסאח בשום צורה שההשלכות שלה יגררו פגיעה בחילוף חומרים וכבר בדיוטי פרי הוא יחטוף ריבאונד שומן

על אחת כמה וכמה בן אדם שלא מתאמן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית