דיון בנצ' פרס פונקציונלי ?

למה הוא בולשיט ?
מקבילים משקל גוף לא אמור להיות קשה

כי לא כתוב בו שום דבר בעל משמעות, והוא משתמש במחקרים שאפשר לזרוק לפח.

גם מקבילים עם 50 קילו לא קשה לי. השרירים הקטנים שלי מטורפים?

• פותח/ת השרשור
כי לא כתוב בו שום דבר בעל משמעות, והוא משתמש במחקרים שאפשר לזרוק לפח.

גם מקבילים עם 50 קילו לא קשה לי. השרירים הקטנים שלי מטורפים?
אני דיברתי על מקבילים על טבעות אבל לא משנה ,
לא מאמין שבלי לעשות מקבילים אתה מביא עם 50 קילו עלייך לחזרות
ובטבעות זה לא רק להתרגל לתנועה ממש לא

תנסה לעשות משהו על טבעות , תנסה מקבילים אחד , קל לך ? כנראה שלא למרות שהחזה והיד אחורית שלך והכתף חזקים ,יש לך פשוט שרירים אחרים קטנים שחלשים אצלך ובגלל זה זה קשה לך
אתה מסוגל להבדיל בין סקיל ובין יכולת גופנית? (במקרה הזה - כוח)
ואגב, כן, אני יכול לעשות מקבילים על טבעות. בלי להתאמן על זה. וחותם לך שתוך שבוע שבועיים חודש גם ברמה של99% מהאוכלוסייה נחשבת לרמה מטורפת.

שוב, בנצ כבד מאוד מגיע עם הרבה מאוד שנים של אימונים והשקעה , זה לא דוגמא לכלום , מן הסתם שבן אדם כזה יהיה חזק
אבל אמרת שזה כוח בשרירים אחרים בכלל.

אז אילו שרירים אני מפספס? עדיין לא אמרת שום דבר רלוונטי, מעבר ללהראות לנו שאתה נכשל ביכולת להבדיל בין "הסקיל הזה לא מפותח אצלך" ובין "יש שרירים שחלשים אצלך כי אתה לא מתאמן עליהם"

• פותח/ת השרשור
ואגב, כן, אני יכול לעשות מקבילים על טבעות. בלי להתאמן על זה. וחותם לך שתוך שבוע שבועיים חודש גם ברמה של99% מהאוכלוסייה נחשבת לרמה מטורפת.

אז אילו שרירים אני מפספס? עדיין לא אמרת שום דבר רלוונטי, מעבר ללהראות לנו שאתה נכשל ביכולת להבדיל בין "הסקיל הזה לא מפותח אצלך" ובין "יש שרירים שחלשים אצלך כי אתה לא מתאמן עליהם"
עובדה שיש כאלה שחזקים מאוד במקבילים וחלשים בבנצ ולהיפך - איך ההסתגלות שאתה מדבר עליה מסבירה זאת?

עובדה שיש כאלה שחזקים מאוד במקבילים וחלשים בבנצ ולהיפך - איך ההסתגלות שאתה מדבר עליה מסבירה זאת?
כשתהיה מוכן להתייחס לדברים שאני כותב, תגיב. בינתיים אתה ממשיך להתעלם.

• פותח/ת השרשור

עובדה שיש כאלה שחזקים מאוד במקבילים וחלשים בבנצ ולהיפך - איך ההסתגלות שאתה מדבר עליה מסבירה זאת
כשתהיה מוכן להתייחס לדברים שאני כותב, תגיב. בינתיים אתה ממשיך להתעלם.
השרירים שאתה מפספס עובדים כמייצבים בעבודה על טבעות , תתפלא

ובקשר להבדל בין סקיל ליכולת גופנית - נתתי דוגמא מצוינת ואשמח אם תסביר אותה אחרת פשוט מי שיש לו שרירים חזקים מתרגילים כלשהם אמור להיות חזק בתרגיל שהוא מבצע לראשונה

נגיד אם תשכב וייפול עליך סלע מאד כבד ותרצה לדחוף אותו ממך מה תעשה?

וברצינות אני משקולן , באמצע תוכנית כוח שעושה בנץ. שיפרתי את הדחיקה שלי ב5 קילו בזמן התוכנית כוח בלי לגעת בלחיצות מעל הראש.
קסם...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית