הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה לקראת סוף תקופת המסה - מעדכן קצת בתמונות .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
אהלן חברים , אז לפני חודשיים וחצי התחלתי את המסה שלי לאחר שביצעתי חיטוב ארוך של 8-10 חודשים +- .
בנקודת התחלה שלי הייתי בנתונים האלה :

משקל : 80 ק"ג .
א"ש : 12%
זה מלקראת סוף החיטוב :
https://www.lbs.co.il/threads/54496/

עכשיו לאחר חודשיים וחצי - עם תפריט מאוד מסודר והרבה פחמימה הגעתי לתוצאות הללו :

משקל : 92.5 ק"ג .

4 תמונות ממצב רפוי לחלוטין :
IMG_1934 (Medium).JPG IMG_1936 (Medium).JPG IMG_1937 (Medium).JPG IMG_1938 (Medium).JPG

ועכשיו עוד 4 תמונות במצב שאני לוחץ :
לוחץ.JPG לוחץ 4.JPG לוחץ 3.JPG לוחץ 2.JPG

אני יודע שאני יכול להוסיף עוד הרבה בשר , אבל אני רוצה בעוד שבועיים לצאת קצת לתקופה של ניטרלי כדי להוציא קצת נוזלים והרבה נפיחות מהפחמימה שאני כרגע על קרוב ל-400 ביום .
ואז לראות את התוצאות ולהחליט האם להרביץ עוד מסה או חיטוב קטן ומסה חזקה .

מה דעתכם מבחינת תוצאות, אחוז שומן, ושאר הירקות ?

תודה רבה !

שינוי מעולה לחודשיים וחצי, הידיים והאמות תפסו תאוצה.
גם הגב נראה במצב טוב. מה עם רגליים?
יש תוצאה בהחלט טובה ביחס לזמן, למה לעצור משהו שעובד? תמשיך מסה בעיני אך זו כבר ההחלטה שלך.
נראה סביב 16% שומן.

• פותח/ת השרשור
הרגליים במגמת שיפור , יש על מה לעבוד אני עכשיו החלפתי את התוכנית למשהו יותר מורכב ואינטנסיבי
עם Stiff Leg ודברים שלא הייתי עושה בעבר - כבר עכשיו אני תפוס בהמסטרינג אז אני מאמין שזה לאט לאט ישתפר .

העניין שאני רוצה להפסיק בסוף החודש את המסה כי אני לא רוצה לחרוג לכיוון ה-20% שומן ואז הירידה תהיה קשה
אני רוצה לאזן חזרה ל-13-14% ולתת עוד הפעם מנסה יותר נקייה עם תוכנית קצת יותר מורכבת וחלוקה ל- ABCD
במקום מה שאני עושה עכשיו ABC
ותודה על המוניטין 🤩

בהתחשב באחוז השומן ובמטרה שלך, אז כן, תחתוך מהמסה ותחטב בינתיים. תמיד חשוב לעלות נקי.
בהצלחה בהמשך.

אתה נראה מצויין אחי 92 קילו ? מה הגובה רק ?

בכל מקרה עלית 12 קילו בחודשיים וחצי ובלי כזה הרבה שומן ? איך ?

• פותח/ת השרשור
הגובה : 1.88 מ' .
אני יודע שעוד חסר לי בשר אין לי ספק - המשקל שלי לא כול כך תואם לגובה , היעד עד החורף הבא להגיע ל-100 קילו כמה שיותר נקי.
ובעיקר תזונה אחי - התזונה שלי מאוד קפדנית עם משקלים מדויקים ( הכל עובר במשקל מטבח לפני בישול/אכילה)
בניתי תפריט לעצמי לפי מה שאני אוהב - וכמובן שהיחסים יהיו טובים . ( קלוריות,פחמימה,שומן,חלבון)
השתדלתי מאוד לא לרדת מהתפריט ולהתאמן אינטנסיבי - כמובן ששכחתי לציין פה .
שכל סוף אימון אני עושה 20-25 דק' אירובי אינטנסיבי כדי לשמור על כמה שפחות עלייה בא"ש .

הלך טוב .. אבל עכשיו אני מרגיש שכל גרם שאני עולה זה כבר בשומן צריך קצת לחטב בסוף החודש .

שמע אתה נראה חבל על הזמן ..!!
באמת הייתי ממשיך כמובן מסה אתה יכול לפחות עד 100 אם לא עד 110 קילו מג הייתי נותן דגש על : גב רגליים !
והחזה הידיים וכתפיים נראות טוב מאוד תמשיך ככה !!

• פותח/ת השרשור
תודה רבה חברים, אין ספק אתם נותנים מוטיבציה -
כמו שאמרתי בקרוב מחליף ל- ABCD
דגש חזק מאוד על רגליים וכתפיים
אעדכן כמובן בהמשך !

• פותח/ת השרשור
אהלן חברים ,
הוספתי פה לתגובה שלי תמונה שהייתי ממש בסוף החיטוב שלי - פה שקלתי 80 קילו .
מה דעתכם יש שיפור מהחיטוב לעכשיו ?
16435_IMG_1311.jpg

תודה רבה חברים, אין ספק אתם נותנים מוטיבציה -
כמו שאמרתי בקרוב מחליף ל- ABCD
דגש חזק מאוד על רגליים וכתפיים
אעדכן כמובן בהמשך !
מה אתה עושה עם ABCD?
חשוב מאוד כרגע לעבוד באופן מאוד משמעותי על סקוואט/בנץ'. אני לא רואה איך זה קורה עם ABCD.
אני עוקב מקרוב ואתה נראה בכיוון הנכון. השקעה בבנץ' בנפח גבוה תחת פלוס קלורי משמעותי תעניק לך את פלג הגוף העליון הרצוי, לפחות עד השלב שבו תמצה את הגדילה.

• פותח/ת השרשור
מה אתה עושה עם ABCD?
חשוב מאוד כרגע לעבוד באופן מאוד משמעותי על סקוואט/בנץ'. אני לא רואה איך זה קורה עם ABCD.
אני עוקב מקרוב ואתה נראה בכיוון הנכון. השקעה בבנץ' בנפח גבוה תחת פלוס קלורי משמעותי תעניק לך את פלג הגוף העליון הרצוי, לפחות עד השלב שבו תמצה את הגדילה.

קודם כל תודה רבה לך על התגובה ,
בנוגע לנפח גבוה בבנץ' - מה אתה ממליץ ?
כרגע אני על מתכונת של 4 סטים 8 חזרות
שהחלוקה הולכת כך :
80KG - 8 Rep
90KG - 8 Rep
100KG - 8 Rep
105KG - 8Rep
ב-105 אני עם מישהו ששומר לפעמים צריך עזרה לפעמים לא .

כנ"ל בסקוואטים - אותם משקלים רק כמובן ללא עזרה של אנשים .

מה דעתך לעשות איזה תוכנית ?

הייתי נותן לבנץ תכנית כמו 5x5 (משקל קבוע) עם עלייה שבועית של 2.5Kg, מנוחה בין סט לסט ככל שנדרש (אך לא מעבר לכך). לאחר מכן מוריד 20% מהמשקל בכדי לסגור נפח על שמיניות ומנוחות קצובות (מספיקות בכדי לבצע שמיניה) כ3-4 סטים.
סגור את אימון החזה עם תרגיל קליל (פלייס עם דאמבלים/ מקבילים לחזרות מרובות, נניח 3-4 סטים)

אסי אחלה שיפור והעיקר מוטיבציה.

קח את מה שנתן לך פה תום - יש לו תציצים הכי גדולים.
סייקל הבא שלך לפי דעתי יתן לך קצת יותר עומק ותלת מיימדיות שחסר לך.
אל תהיה אובססיבי על אחוזי שומן. תתאמן חזק תאכל טוב ותגדל. במיוחד אם אתה מרגיש רעב. תחושת הרעב מביא איתה רק סימן אחד ויחיד - אני גודל תן לי אוכל.

בקשר להמשך הדרך.... כבר יהיה דיון מקיף אני מניח 😃
כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
אסי אחלה שיפור והעיקר מוטיבציה.

קח את מה שנתן לך פה תום - יש לו תציצים הכי גדולים.
סייקל הבא שלך לפי דעתי יתן לך קצת יותר עומק ותלת מיימדיות שחסר לך.
אל תהיה אובססיבי על אחוזי שומן. תתאמן חזק תאכל טוב ותגדל. במיוחד אם אתה מרגיש רעב. תחושת הרעב מביא איתה רק סימן אחד ויחיד - אני גודל תן לי אוכל.

בקשר להמשך הדרך.... כבר יהיה דיון מקיף אני מניח 😃
כל הכבוד

אהבתי את ה"תלת מיימדיות" - בעזרת השם באמת עוד כמה חודשים טובים ואגיע ליעד שאני מאחל לעצמי 😃
עכשיו אני מסיים את המסה , אצא לנטרלי כמה שבועות
אני יתחיל לשנות את התוכנית אימונים שלי לתוכנית בעלת נפח יותר גדול וניראה לאן העניינים מתקדמים .

תודה רבה חבר יקר!

גדילה יפה.

אני חולק על עניין הבנץ' לגמרי החזה שלך נראה גדול יותר משאר חלקי הגוף שלך ביי פאר.

אני הייתי נותן דגש יותר לכתפיים, טרפזים וידיים, הם אלו שיקנו לך את המראה הנפוח והמלא יותר.
חזה יש לך וזה חשוב כי זה מחזיק את החולצות, אבל זה צריך לבוא בשילוב של כתפיים וידיים.
גם הגב נראה בפיגור ביחס לשאר.

אתה צריך להשקיע יותר אימונים באזורים האלה ומספיק אימון אחד בשבוע לחזה.

לגבי שיטת העבודה - יש שני סוגי טיפוסים עיקריים ממה שאני ראיתי במכון:

1. כאלו שמגיבים יפה לנפח גבוה ומשקל נמוך
2. כאלו שמגיבים יפה לעבודה במשקלים גבוהים ונפח נמוך יחסית.

תבדוק על עצמך מה נותן לך יותר תוצאות ולך עם זה, בד"כ אנשים נוטים לגרסא אחת יותר מהשניה וזה תלוי בכל מיני דברים כמו הרכב סיבי השריר.

למשל חולי G6PD מגיבים הכי טוב לנפח מועט ולמשקלים גבוהים וזה ע"פ מחקר שהופיע בPUBMED

גדילה יפה.

אני חולק על עניין הבנץ' לגמרי החזה שלך נראה גדול יותר משאר חלקי הגוף שלך ביי פאר.

אני הייתי נותן דגש יותר לכתפיים וידיים, הם אלו שיקנו לך את המראה הנפוח והמלא יותר.
חזה יש לך וזה חשוב כי זה מחזיק את החולצות, אבל זה צריך לבוא בשילוב של כתפיים וידיים.
גם הגב נראה בפיגור ביחס לשאר.

אתה צריך להשקיע יותר אימונים באזורים האלה ומספיק אימון אחד בשבוע לחזה.
הבנץ' ניתן כדוגמא לאימון להמשך גדילה. @Asi , מקווה שלא הבנת מהתגובה שאתה חייב להתמקד בו, אלא שבסה"כ תשיג הרבה יותר כרגע מאימונים בסגנון שהוצג מאשר ב-ABCD.
@Aviad Barak , נו ברור שצריך להתייחס לשאר החלקים במידה שווה לפחות.
(פשוט בכל פעם שאני מגיב יוצא שמתחברים דווקא לשרירי החזה... לא מבין את זה... 😉)

הבנץ' ניתן כדוגמא לאימון להמשך גדילה. @Asi , מקווה שלא הבנת מהתגובה שאתה חייב להתמקד בו, אלא שבסה"כ תשיג הרבה יותר כרגע מאימונים בסגנון שהוצג מאשר ב-ABCD.
@Aviad Barak , נו ברור שצריך להתייחס לשאר החלקים במידה שווה לפחות.
(פשוט בכל פעם שאני מגיב יוצא שמתחברים דווקא לשרירי החזה... לא מבין את זה... 😉)

אהה חח אני חשבתי שאתה מציע לו להתמקד בבנץ' ואמרתי דווקא אצלו יחסית החזה מפותח מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית