הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משחיף לגבר - איך זה מתבצע?

VibeABA

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני שחיף מת וחולם להיראות כמו בנאדם נורמאלי ממוצע אבל אם אפשר להיות יותר זה כבר בונוס.
מה אני צריך לעשות? אני בתת משקל.

ואיך אדע שזה לא גנטי?

קודם כל קח תזונאי , תתאים לך תוכנית אימונים אצל מאמן שמבין ותתמיד תתמיד תתמיד

אני שחיף מת וחולם להיראות כמו בנאדם נורמאלי ממוצע אבל אם אפשר להיות יותר זה כבר בונוס.
מה אני צריך לעשות? אני בתת משקל.

ואיך אדע שזה לא גנטי?
זה לא גנטי. התחל מביקור בפורום Kilogram.co.il ובחר לך תכנית מתאימה לעלייה במסה ותזונה תואמת. לאחר מכן בחר חדר כושר מתאים.
מכאן כל מה שנותר זה: ה ת מ ד ה!

• פותח/ת השרשור
אפשר מדריכים או הסברים יותר ספציפיים כדי שאלמד?
ואיזה תהליך זה בעצם? האם הוא לוקח זמן רב עד שרואים תוצאות?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
האם זה תהליך שלוקח זמן רב עד שרואים תוצאות? יש השערה כלשהי?

זה תלוי בעיקר בך - כמה תתמיד, כמה תקפיד על התזונה, כמה תתאמץ ללמוד טכניקה נכונה כדי שתוכל להתקדם.

במצבך גם הייתי שוקל להתחיל ייעוץ אישי פה באתר לכמה חודשים. כך תוכל לקבל הכוונה בתרגילי הבסיס, כדי שיהיו ברשותך את הכלים הנכונים והדרושים לאימון נכון, ובנוסף תהיה במעקב תזונתי שיסייע לך לעלות על המסלול הנכון.

שוב, ברגע שיהיו לך את הכלים הנכונים ותתחיל להתקדם, יהיה לך יותר קל להתפתח ותראה תוצאות.

• פותח/ת השרשור
אני ארשם למכון כושר מחר, תודה.
אגב, לגבי התזונה עצמה - אני אוכל לדעתי משהו בסביבות ה-1000 קלוריות ביום ואני יודע שזה מעט, לפי קילוגרם הבנתי שזה צריך להיות באיזור ה-2600...
איך אצליח להתמודד עם זה?

תבחר לך תפריט שמתאים למשקל הגוף שלך, מתוך הקישור השני שנתתי לך.
"התמודדות" זה עניין של הרגל. בהתחלה כנראה יהיה לך קשה לאכול יותר מכפול ממה שאתה אוכל כיום, וזה ידרוש מאמץ פסיכולוגי בעיקר. תוכל כמובן להשלים קלוריות בעזרת "תוספים" בעלי ערך קלורי גבוה - אוריאו, סניקרס וכו'. ככל שתתרגל לאכול כמויות סבירות ביחס למשקל הגוף שלך, כך תוכל לשמור על תזונה טובה יותר.

ועצה לגבי חדר הכושר - רמת מדריכי חדר הכושר בישראל נמוכה, לעיתים נמוכה מאוד. אל תתחצף למדריכים, אבל כנראה שלא כדאי לך ללמוד מהם. אם תכתוב פה איפה אתה גר, ייתכן שתוכל למצוא מישהו מהפורום שיוכל לסייע לך בתחילת הדרך. אם לא, תוכל להעלות לפה סרטוני טכניקה ולקבל פידבק שיסייע לך באמת, בניגוד לסיפורים שיספרו לך בחדר הכושר.

Back
למעלה תחתית