הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון פרס 80X3

החלק העליון של החזה (איזור עצמות הבריח)/כתפיים
אפשרי תלוי ברוחב האחיזה החלק העליון של החזה (איזור עצמות הבריח)/כתפיים
אפשרי תלוי ברוחב האחיזה

למה הוא חלקי? זה טווח התנועה המלא שלי, ואני לא משנה אותו. זה שמישהו אחר כן יכול להניח את המוט על הכתפיים לא משנה לי.

@moo @coldfire אל תהיו ליצנים, אתה מתכוונים בדיוק לאותו מקום בו המוט צריך לגעת - הקצה הפנימי של עצמות הבריח.
אלכס קורא לזה כתפיים, רן אתה קורא לזה החלק העליון של החזה וזה בדיוק אותו מקום חח

@moo @coldfire אל תהיו ליצנים, אתה מתכוונים בדיוק לאותו מקום בו המוט צריך לגעת - הקצה הפנימי של עצמות הבריח.
אלכס קורא לזה כתפיים, רן אתה קורא לזה החלק העליון של החזה וזה בדיוק אותו מקום חח

על זה הסכמנו כבר. אני אומר שלא כולם יכולים להתחיל מהנקודה הזאת.

על זה הסכמנו כבר. אני אומר שלא כולם יכולים להתחיל מהנקודה הזאת.
יש אנשים שהראק פוזישן שלהם דפוק ואז קשה להם הניח.
אם כבר ויכוח יותר מעניין יהיה אם צריך להניח לחלוטין בין חזרות או לגעת ולהוציא את החזרה הבאה לדרך.

יש אנשים שהראק פוזישן שלהם דפוק ואז קשה להם הניח.
אם כבר ויכוח יותר מעניין יהיה אם צריך להניח לחלוטין בין חזרות או לגעת ולהוציא את החזרה הבאה לדרך.

לא צריך לעשות חזרות 😛

סבבה יש אנשים אם מגבלות כמו שיש אנשים שאני מתחיל איתם דדליפט מבלוקים כי הם לא יכולים למשוך מהרצפה

לאותם אנשים שלא יכולים ללחוץ מהכתפיים/חזה הייתי נותן הרבה עבודה של הפרדת גומיה
יש לי כמה שההפרדת גומיה שינת להם את כל הלחיצות והסקוואט
זה ממש קסם

שוב, יש אנשים שבגלל הפרופורציות שלהם בחיים לא יניחו את המוט על הכתפיים כשהאמות מאונכות לרצפה. מה תעשה במקרה הזה?

• פותח/ת השרשור
יופי של גמישות בכתפיים, הדבר היחיד שהציק לי היה שהברכיים שלך לא נעולות.
עכשיו שראיתי הן באמת לא נעולות, לא שמתי לב עד עכשיו...

לגבי המוט, בין החזרות הוא נוגע בכתף/חזה עליון. אבל אני לא מצליח "להניח" את המוט על הכתף לכן אני מרגיש שאני מבזבז כוח בהתחלה אחרי שאני מוציא את המוט. הפתרון שלי כרגע זה פשוט להתחיל להרים כמה שיותר מהר אחרי שאני מוציא את המוט...

עכשיו שראיתי הן באמת לא נעולות, לא שמתי לב עד עכשיו...

לגבי המוט, בין החזרות הוא נוגע בכתף/חזה עליון. אבל אני לא מצליח "להניח" את המוט על הכתף לכן אני מרגיש שאני מבזבז כוח בהתחלה אחרי שאני מוציא את המוט. הפתרון שלי כרגע זה פשוט להתחיל להרים כמה שיותר מהר אחרי שאני מוציא את המוט...
הגיוני, לא קשה לי להבין את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית